Η εμπειρία του Camping Airstream / KOA

Τα ρυμουλκούμενα Airstream της KOA προσφέρουν εναλλακτικές εναλλακτικές λύσεις στα ξενοδοχεία του Key West

Η Εγκατάσταση: Πώς τελείωσα σε ένα ξενοδοχείο "Airstream"

Τα σχέδιά μου για διακοπές του Florida Keys ξεκίνησαν όταν συγκαλύφθηκε ένα περίεργο σύνολο περιστάσεων. Ταξιδεύω πολύ για να δοκιμάσω ποδήλατα και προς το τέλος του 2010 βρήκα τον εαυτό μου λίγα χιλιάδες μίλια μακριά από την συχνή πτήση του επόμενου έτους. Τι να κάνω? Ο προγραμματισμός διακοπών έμοιαζε με τη φυσική λύση.

Αποφασίζοντας κατά του ατομικού ταξιδιού, ο φίλος μου Άλλεν και εγώ καθόρισαν μερικούς κανόνες για την "συναγωγή μας". # 1: Ο προορισμός πρέπει να είναι κάπου που δεν είμαστε ποτέ πριν. # 2: Μόνο άμεσες πτήσεις, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. # 3: Μόνο για αποσκευές, χωρίς αποσκευές, και # 4, το πιο κρίσιμο: Θα εγκρίνει ο Ernest Hemingway;

Ω, και φυσικά το ταξίδι μετ 'επιστροφής έπρεπε να είναι περίπου 2.500 μίλια για την συχνή πτήση μου.

Μετά τη μελέτη ενός παγκόσμιου χάρτη και την εκδίωξη αδικαιολόγητα απομακρυσμένων επιλογών (Ιαπωνία, Βραζιλία) καθώς και μερικών δελεαστικών αλλά πολύ γνωστών προορισμών (Νέα Ορλεάνη, Χαβάη), προέκυψε μια ξεχωριστή δυνατότητα: η Florida Keys. Παρόλο που δεν υπάρχουν διαθέσιμες πτήσεις από το Λος Άντζελες, οι Κλειδιά καλούνταν με την ηλιόλουστη, χαλαρή ατμόσφαιρα, θαυμάσια θαλασσινά, ζωντανή μουσική και βέβαια εγγενή σύνδεση με τον κ. Hemingway, ο οποίος κάλεσε το Key West σπίτι του σε ένα από τα πιο παραγωγικά δημιουργικά περιόδους της ζωής του.

Μετά την κράτηση των πτήσεων μας στο Ft. Lauderdale και την επιλογή τετρακύλινδρων μεταφορών εδάφους (δεδομένου ότι ο Allen δεν μπορεί να φτάσει με έναν αρκετά καλό λόγο για να οδηγήσει), το μόνο κομμάτι του παζλ που λείπει ήταν ένα μέρος για να μείνει. Είχα μια αόριστη ανάμνηση μιας επαφής με τα μέσα επικοινωνίας που μου έλεγε για καταλύματα που περιελάμβαναν ένα από αυτά τα κλασικά, ρυμουλκούμενα από αλουμίνιο ρυμουλκούμενα ρυμουλκούμενα αγκυροβολημένα σε ένα κάμπινγκ.

Ένα τηλεφώνημα επιβεβαίωσε την υποψία μου: οι Campgrounds of America (KOA) συνεργάστηκαν με την Airstream για να προσφέρουν ένα πιο πολιτισμένο τρόπο για να απολαύσουν την εμπειρία τους στην κατασκήνωση. που συνδέονται με ηλεκτρικό ρεύμα, Wi-Fi, τηλεόραση επίπεδης οθόνης και ζεστό νερό, το Airstream προσφέρει όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Αλλά βρίσκεται στην κατασκήνωση KOA Sugarloaf / Key West, μπορείτε επίσης να πάρετε μια προκυμαία θέση με τα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των φωτιές φωτιάς και των βασικών ενοικιάσεις εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ.

Σύμφωνοι!

Βύθιση: Φτάνοντας στα κλειδιά της Φλώριδας

Όταν φτάσαμε στο Ft. Η Lauderdale, η διαδρομή 200 μιλίων κάτω από το Overseas Highway - γνωστός και ως US-1 - βυθίστηκε σιγά-σιγά στον τρόπο ζωής των κλειδιών: όπως τα μίλια πασσάλων, το τοπίο αλλάζει από το τσιμέντο σε ένα καταπράσινο και βάλτο βυθό και από τη στιγμή που παίρνετε στο Sugarloaf / Key West - το νοτιότερο στρατόπεδο KOA στις ΗΠΑ - δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά να γλιστρήσετε στον χαλαρό τρόπο ζωής "Conch". Η πρώτη μας στάση για φαγητό μας βρήκε στο θρυλικό Alabama Jack's, όπου βρεθήκαμε σε μια εκπληκτική σειρά από κλασικά αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο δρόμο. όπως η τύχη θα είχε, η επίσκεψή μας συνέβη να συμπίπτει με το Ocean Reef Club Vintage Weekend>. Είδαμε τα πανέμορφα κομμάτια της ιστορίας του αυτοκινήτου, που στη συνέχεια φιλοξενούσαν την πρώτη από μια σειρά από επιδοκιμαστικά γεύματα που περιελάμβαναν φουντούκια, θαλασσινά και, φυσικά, βασική πίτα ασβέστου.

Η Ρύθμιση: Πώς να απολαύσετε ένα Κλασσικό Airstream, χωρίς ρυμούλκηση ενός ρυμουλκούμενου 6.000 κιλών

Λίγες ώρες μετά την έξοδο από το αεροδρόμιο, τραβήξαμε στο Sugarloaf / Key West KOA, όπου ένας φιλικός υπάλληλος έδειξε στα ξεχωριστά μας ρυμουλκούμενα (ο Allen και εγώ είμαστε κοντά, αλλά όχι τόσο κοντά.)

Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με το ριγέ σχήμα Airstream ρυμουλκούμενο, ένα εικονικό αμερικανικό σχέδιο που εισήχθη το 1936 ως κομψά Art Deco τρόπο να ταξιδέψει.

Τα ειδικά μας Airstreams ήταν μοντέλα Flying Cloud 25FB που φιλοξενούν έως τέσσερα άτομα σε ένα queen-size κρεβάτι και δύο μονά κρεβάτια.

Βγείτε στην καμπίνα του Airstream και εισάγετε ένα μακρύ και σχετικά στενό χώρο, του οποίου ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τους καμπύλους τοίχους του, που έχουν τελειώσει σε γυρισμένο, γυαλισμένο αλουμίνιο. Οι μονάδες μας είχαν ευχάριστο και πειστικό δάπεδο σκληρού ξύλου (linoleum), το οποίο οδηγεί από ένα τραπεζαρία και πτυσσόμενο καναπέ πάνω από την κουζίνα και το μπάνιο. Στο άλλο καμπύλο άκρο του ρυμουλκούμενου, ένα υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen κρεβάτι που πλαισιώνεται από μια ντουλάπα με συρτάρια και ένα μικρό κομοδίνο. Η κουζίνα διαθέτει ψυγείο 5 κυβικών ποδιών, φούρνο μικροκυμάτων, σόμπα και νεροχύτη, ενώ το μπάνιο συνδυάζει μια σηπτική τουαλέτα ναυτικού τύπου με ένα μικρό νεροχύτη χεριού - σκεφτείτε το περισσότερο σαν δωμάτιο με σκόνη σκαφών σε σχέση με την εγκατάσταση που έχετε πήρε στο σπίτι.

Η εμπειρία: Η ζωή σε ένα σωληνάριο αλουμινίου

Το εσωτερικό του Airstream είναι ειρηνικό και αποδοτικό - δεν αντέχει σε καμπίνα του πλοίου, χάρη στο ανοιχτό χρώμα του, τα έξυπνα αποθηκευτικά διαμερίσματα και τα τραπεζοειδή παράθυρα και τα φεγγίτες που αφήνουν σε άφθονες ποσότητες φυσικού φωτός. Στην πραγματικότητα, το φως του ήλιου μπορεί να θερμάνει το Airstream μάλλον γρήγορα και να το μετατρέψει σε ένα ασταθές θερμοκήπιο σε μια ζεστή μέρα, αλλά οι οροφές και ο κλιματισμός μειώνουν τη θερμοκρασία μάλλον εύκολα χάρη στο περιορισμένο τετραγωνικό μήκος του χώρου. Παρόλο που το εσωτερικό είναι άνετο, οι διαχωριστικοί χώροι χωρίζονται από τις πόρτες όπως τα ακορντεόν και προσφέρουν κάποια ιδιωτικότητα.

Δεν είχα την πρόθεση να ξοδέψω πολύ χρόνο μέσα στην Airstream - ειδικά με το ιστορικό Key West μόλις 14 μίλια μακριά - αλλά έκανα γλίστρημα σε ένα κομμάτι εργασίας catch-up. Η παραγωγικότητα διευκολύνεται από την υπηρεσία Wi-Fi της KOA, η οποία είναι διαθέσιμη με ονομαστική ημερήσια χρέωση. Ξεδιπλωμένος στον καναπέ, το εσωτερικό του Airstream εξυπηρετούσε ως ένα άνετο γραφείο μακριά από το σπίτι, με το ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου με είσοδο iPod προσφέροντας έναν χαλαρωτικό τρόπο να φτιάξω τον δικό μου χώρο. Αν και ποτέ δεν το ενεργοποίησα, θα μπορούσα επίσης να βάλω τα πόδια μου και να παρακολουθούσα την τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Ο χώρος του μπάνιου είναι σφιχτός - όπως και το ντους, το οποίο μου απαίτησε να λυγίσω τα πέντε πόδια μου, πλάκα ένδεκα ιντσών λίγο πλάγια για να πάρω τη μέγιστη κάλυψη νερού ... αλλά hey, με πήρε καθαρό!

Οι φωτιές είναι διαθέσιμες στην περιοχή κατασκήνωσης σκηνών δίπλα στην Airstreams, την οποία εκμεταλλευτήκαμε την τελευταία μας νύχτα - αν και η αγορά των αρχείων καταγραφής DuraFlame δυστυχώς μας εμπόδισε να φτιάξουμε φρέσκα μαρμελάδα.

Η κατώτατη γραμμή: Ένα κομψό, Back-to-Basics Εναλλακτική λύση στην εμπειρία του ξενοδοχείου

Η προσπάθεια της KOA με την Airstream προσφέρει μια οριστικά μοναδική εναλλακτική λύση στην εμπειρία του ξενοδοχείου, χάρη στην απλοποιημένη διάταξη του ρυμουλκούμενου, την ευχάριστη κατασκευή και τις μικρές ανέσεις του δημιουργού. Και, είναι λογικό σε $ 157 / νύχτα off season και $ 180 / νύχτα κατά τη διάρκεια της αιχμής, Δεκέμβριος μέχρι το Μάρτιο.

Ψάχνετε για υπηρεσία δωματίου και turndown; Ίσως θελήσετε να αναζητήσετε περισσότερα συμβατικά καταλύματα. Αλλά αν είστε για μια περιπέτεια και δεν σας πειράζει να βυθίζεστε στον πολιτισμό του campground, η εμπειρία KOA / Airstream είναι ένας νέος τρόπος να γνωρίσετε τα Florida Keys.