Οδηγός για την κατηγορία B + αυτοκινουμένων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των κατηγοριών B + αυτοκινούμενων αυτοκινήτων

Κάποια στιγμή, μπορεί να νομίζετε ότι έχετε ακούσει όλα αυτά όταν πρόκειται για διαφορετικούς τύπους RVs . Μπορεί να γνωρίζετε ότι υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι αυτοκινούμενων αυτοκινήτων, αλλά υπάρχει και άλλος που κερδίζει δημοτικότητα. Αυτό το αυτοκίνητο είναι γνωστό ως Class B +. Το καζάνι κατηγορίας Β + έχει γίνει μια δική του αγορά, όπως η δημοτικότητα των ρυμουλκούμενων δάσους, των πλαισίων Α και πολλά άλλα.

Επομένως, τι είναι ένα καζάνι κατηγορίας Β + και τι το καθιστά διαφορετικό από μια κατηγορία Β;

Ας απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις και περισσότερο εξερευνώντας την αυξανόμενη δημοτικότητα του αυτοκινούμενου Class B +.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την κατηγορία B + Motorhomes

Για να μάθετε για τα μοτοποδήλατα κατηγορίας Β +, ας πάρετε μια γρήγορη ανανέωση για τα μοτοποδήλατα κατηγορίας Β. Τα μοτοσικλέτες κατηγορίας Β αναγνωρίζονται αμέσως λόγω της ομοιότητάς τους με τα μεγάλα φορτηγά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα μηχανοκίνητα οχήματα κατηγορίας Β συχνά αναφέρονται ως φορτηγά τροχόσπιτων ή φορτηγά μετατροπής. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος, αλλά αρκετός για να κοιμηθεί ένας μικρός αριθμός ανθρώπων και να κινηθεί σε σχετική άνεση. Τα αυτοκινούμενα μοτοσικλέτες κατηγορίας Β είναι η μικρότερη από τις τρεις κύριες κατηγορίες των αυτοκινούμενων αυτοκινήτων.

Έτσι, τι κάνει μια Κατηγορία Β + διαφορετική από μια Κατηγορία Β; Η βασική απάντηση είναι το μέγεθος και οι ανέσεις. Όπως και η τυπική κλάση Β, το B + είναι κατασκευασμένο σε ένα μεγάλο πλαίσιο van και ακόμη και ένα πλαίσιο λεωφορείου για μεγαλύτερα μοντέλα. Τα μοτοσυκλέτες κατηγορίας Β + είναι μεγαλύτερα από την καθημερινή σας κλάση Β, αλλά δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλα όσο τα καροτσάκια κατηγορίας C.

Ο καλύτερος τρόπος να σκεφτείς μια κλάση Β + είναι σαν ένα υβρίδιο των αυτοκινούμενων κατηγοριών B και C.

Πλεονεκτήματα των αυτοκινήτων κατηγορίας Β +

Σκέφτεστε ένα αυτοκινούμενο κατηγορίας B +; Εάν ναι, αυτοί οι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να λάβετε την απόφαση:

Μειονεκτήματα της κατηγορίας Β + αυτοκινητοβιομηχανίες

Η κατηγορία Β +, όπως και άλλες μηχανοκίνητες κατοικίες, έχει και μειονεκτήματα. Εδώ είναι μερικοί που πρέπει να εξετάσετε πριν κάνετε αυτή την επένδυση :

Στο τέλος, το καλοκαίρι Class B + είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για ένα αυτοκινούμενο που είναι συμπαγές αλλά όχι τόσο μικρό όσο ένα φορτηγό βαν. Αυτό το υβριδικό αυτοκίνητο έχει κερδίσει τη δημοτικότητα, οπότε μην εκπλαγείτε να δείτε περισσότερα την επόμενη φορά που θα χτυπήσετε το αγαπημένο σας πάρκο RV . Αν έχετε την ευκαιρία, ζητήστε να κοιτάξετε μέσα και να δείτε αν μπορεί να είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες RVing σας.