Χριστούγεννα 2016 στο Φλόριντα θεματικά πάρκα

Το Disney World, το Universal Orlando, το Legoland, τους κήπους Busch και το SeaWorld Orlando

Είναι η πιο υπέροχη εποχή του χρόνου - στα θεματικά πάρκα της Φλόριντα. Το Disney World και τα άλλα πάρκα του Sunshine State είναι μαγικά όλο το χρόνο. Προσθέτοντας μια επικάλυψη των Χριστουγέννων και της ευθυμίας των διακοπών, τα πάρκα υπερισχύουν της μαγείας και της διασκέδασης μεταξύ των Ευχαριστιών και της Πρωτοχρονιάς.

Φυσικά, η υπερμεγέθη διασκέδαση μπορεί επίσης να σημαίνει υπερμεγέθη πλήθη. Η εβδομάδα μεταξύ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο πολυάσχολες - συνήθως το πιο πολυσύχναστο - του ολόκληρου έτους στα θεματικά πάρκα της Φλόριντα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλήθη, διαβάστε το άρθρο μου, " Η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε το Universal Orlando ."

Αλλά η φασαρία είναι μέρος των διακοπών, έτσι; Εκτός αυτού, τα πάρκα επεκτείνουν τις ώρες τους, αυξάνουν την ικανότητα των αξιοθέατων και προσφέρουν μια δέσμη ειδικών εκδηλώσεων. Έτσι, βάλτε το καπέλο Santa σας και τα αντίστοιχα κόκκινα σορτς, ενώ εμείς ελέγξουμε τις διακοπές στην πρωτεύουσα θεματικού πάρκου του κόσμου.

Για τις πιο πρόσφατες εκπτώσεις και ειδικές προσφορές, επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο Florida Theme Park Deals .