Οδηγός ταξιδιού Orange, Γαλλία

Επισκεφθείτε την Orange, τη Γαλλία και το εκπληκτικά διατηρημένο ρωμαϊκό θέατρο

Orange, Γαλλία είναι μια πόλη περίπου 28.000 κατοίκων με ρωμαϊκή προέλευση στο τμήμα Vaucluse της νότιας Γαλλίας, 21 χιλιόμετρα βόρεια της Αβινιόν. Γνωστή για το εκπληκτικά διατηρημένο ρωμαϊκό θέατρο, το Orange αξίζει μια νύχτα τουριστικού χρόνου - αν και για εκείνους που θέλουν απλά να ρίξουν μια ματιά στην πόλη, το ρωμαϊκό θέατρο και το θριαμβευτικό τόξο, μια ημερήσια εκδρομή από την Αβινιόν θα κάνει ωραία .

Μετάβαση στην Orange

Με τρένο: Το Gare d'Orange βρίσκεται στη Rue P.

Semard. Το πορτοκαλί είναι εύκολα προσβάσιμο με το τρένο από την Arles , την Αβινιόν, το Montelimar, τη Valence και τη Λυών.

Υπάρχει ενοικίαση αυτοκινήτου στο σταθμό και τα κοντινά ξενοδοχεία.

Με αυτοκίνητο: Το Orange είναι ανατολικά του A7 Autoroute. Το A9 Autoroute από το Nimes της La Languedocienne, διασχίζει το A7 κοντά στο Orange.

Εδώ είναι ένας Χάρτης Google της περιοχής γύρω από την Orange.

Τι να δείτε και να κάνετε στο Orange

Το εκπληκτικά διατηρημένο ρωμαϊκό θέατρο και θριαμβευτική καμάρα , από την εποχή του Αυγούστου, είναι οι κορυφαίες τοποθεσίες στο Orange. Το Ρωμαϊκό Θέατρο είναι ένας χώρος της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, που προστέθηκε το 1981 - το Arch περιλήφθηκε αργότερα. Το Φεστιβάλ Μουσικής και Όπερας Chorégies d'Orange πραγματοποιείται στο θέατρο το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, οι λαοί έχτισαν μικρά σπίτια μέσα στο θέατρο. Αυτά παρέμειναν μέχρι τις σχετικά σύγχρονες εποχές και μάλιστα εμπόδισαν την αποκατάσταση του θεάτρου. Από την άλλη πλευρά, η ύπαρξή τους πιθανώς έσωσε το θέατρο από το λατομείο που θα είχε γίνει για να χτιστεί νέα κατοικία.

Για τους Ρωμαίους αρχαιολόγους, οι ανασκαφές του ρωμαϊκού ναού κοντά στο θέατρο είναι επίσης ενδιαφέρουσες.

Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα την αρχαιολογία με μια επίσκεψη στο Musée Municipal στην οδό Roche που περιέχει πολλά τεχνουργήματα από τις ανασκαφές που έγιναν στο Orange και τη γύρω περιοχή , τα σημαντικότερα από τα οποία είναι κομμάτια ενός χάρτη έρευνας περιουσίας της περιοχής που γρατζουνίζεται σε μάρμαρο.

Χρησιμοποιήθηκε ως μέσο φορολόγησης των ακινήτων.

Ο καθεδρικός ναός της Πορτοκαλιάς, ο καθεδρικός ναός της Notre Dame de Nazareth , έχει ρωμαϊκό σχεδιασμό που χτίστηκε σε προηγούμενες δομές που χρονολογούνται στον 4ο αιώνα. Μια ματιά στο εσωτερικό προσφέρει μια ευκαιρία να δείτε πολλά έργα ζωγραφικής και μερικές ιταλικές τοιχογραφίες. Ας λατρεύουμε εδώ για λίγο μια πινγκ-πονγκ μεταξύ των θρησκειών. Το 1562 ο καθεδρικός ναός απολύθηκε από τους Ούγουενοτς και μετατράπηκε σε προτεσταντική εκκλησία. δόθηκε πίσω στον καθολικό έλεγχο 22 χρόνια αργότερα. Κατά τη διάρκεια της Γαλλικής εξέλιξης R, έγινε ναός αφιερωμένος στη "Θεά της Εξήγησης" και επανήλθε και πάλι στις καθολικές θρησκευτικές πρακτικές όταν τελείωσε η Επανάσταση.

Η Orange έχει εβδομαδιαία αγορά την Πέμπτη στην Rue de la Republique.

Διαμονή στην Orange

Ένα ποιοτικό οικονομικό ξενοδοχείο στο Orange είναι το ξενοδοχείο 2 αστέρων Hôtel de Provence - Orange στο 60 Avenue Frederic Mistral, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare d'Orange (αλλά προσφέρει επίσης δωρεάν χώρο στάθμευσης εάν έρχεστε με αυτοκίνητο). Εάν θέλετε να μείνετε κοντά στο θέατρο, το Hotel Saint-Florent δύο αστέρων βρίσκεται λίγα βήματα μακριά.

Απομακρυσμένες αποστάσεις από αξιοθέατα έξω από το πορτοκάλι

Αβινιόν - 21χλμ

Chateauneuf-du-Pape (κρασί) - 8,9 χλμ

Γκιγκόντας (κρασί) - 15,2 χλμ

Pont du Gard - 31χλμ

Άλλα αξιοθέατα της Προβηγκίας κοντά στο πορτοκάλι

Δείτε τον χάρτη μας Provence για άλλα αξιοθέατα της περιοχής.

Το τμήμα Vaucluse περιλαμβάνει το περίφημο Λουμπερόν και η γοητευτική πόλη του St. Remy βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από τα σύνορα του νομού.

Εδώ είναι ο τρόπος με τον οποίο περάσαμε την εβδομάδα μας στην Προβηγκία, ένα μεγάλο μέρος των οποίων δαπανήθηκε στο Luberon και το Camargue , ή μπορείτε απλά να δείτε τις εικόνες της Provence.