Τζάκσονβιλ Φιλιππίνες Οδηγός λουτρών - Jacksonville Gay παραλίες

Το Τζάκσονβιλ κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο συντηρητικές μεγαλύτερες πόλεις της Φλόριντα και είναι επίσης λιγότερο προορισμός γκέι-θέρετρο από ό, τι θα βρείτε στις νότιες περιοχές του κράτους - μέρη όπως το Ορλάντο , το Φορτ Λόντερντεϊλ , το Μαϊάμι και το Κι Ουέστ , τα οποία έχουν τουλάχιστον ένα πολύ δημοφιλές γκέι μπανιέρα και σε ορισμένες περιπτώσεις μερικά κρουαζιερόπλοια θέρετρα γκέι παραλίες. Παρόλα αυτά, σε αυτή τη φημισμένη μητρόπολη των 850.000 περίπου, υπάρχουν πολλοί ομοφυλόφιλοι που αναζητούν δράση και η πόλη έχει έναν τόπο που είναι ένα καλό στοίχημα για να συνδεθεί.

Το Club Jacksonville (1939 Hendricks Ave., 904-398-7451) βρίσκεται στην ιστορική συνοικία San Marco της πόλης, απέναντι από τον ποταμό St. John από το Riverside και το κέντρο της πόλης, όπου το μεγαλύτερο μέρος της πόλης gay nightspots βρίσκονται - είναι μια μικρή κίνηση, όμως. Αυτό είναι το πρότυπο λουτρό σας, έχοντας υπηρετήσει την κοινότητα από το 1974. Δεν είναι ιδιαίτερα φανταχτερό, αλλά η διοίκηση έδωσε στο χώρο μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση τα τελευταία χρόνια, και δουλεύουν σκληρά για να το κρατήσουν καθαρό και ευχάριστο.

Η πόλη έχει επίσης πολλά πολύ διασκεδαστικά μπαρ GLBT και hangouts - ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό των Τζάκσονβιλ Gay Bars για συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Μεταξύ αυτών των μπαρ που αναγράφονται, το New Boot Rack Saloon είναι πιθανό αυτό που τραβάει το πιο συνηθισμένο μάτσο παιδιά, οπότε ίσως να το θεωρήσετε ως το κορυφαίο σας pick εάν ο στόχος σας είναι να έχετε κάποια διασκέδαση (και ειδικά εάν η γεύση σας τείνει προς τα παιδιά στο δέρμα, , και άλλοι με λίγο άκρη.

Θα βρείτε επίσης μια παραλία στην περιοχή με ένα αξιοσημείωτο γκέι και κρουαζιέρα-y μετά, στο Guana Tolomato Reserve, που βρίσκεται μεταξύ Jacksonville και St. Augustine και φιλοξενεί πολλές χιλιάδες στρέμματα παρθένων υγροτόπων, αμμόλοφους και αμμώδεις παραλίες. Στην περιοχή Ponte Verda Beach, στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το Hwy.

A1A στην Guana River Road, θα βρείτε την περιοχή των πανύψηλων αμμοθινών που έχει ιδιαίτερα έντονο γκέι μετά (φτάνετε εκεί ακολουθώντας τον πεζόδρομο από τον χώρο στάθμευσης).