Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Epcot

14 Σεπτεμβρίου - 14 Νοεμβρίου 2016

Για περισσότερα από είκοσι χρόνια, το Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού Epcot παρουσίασε αγορές με δείγματα εθνικής κουζίνας από τις κορυφαίες πόλεις του "foodie" του κόσμου. Φέτος, 30 διεθνείς αγορές από όλο τον κόσμο θα προσφέρουν νόστιμες λιχουδιές κατά την 21η επέτειο της εκδήλωσης.

Με τα χρόνια, το Φεστιβάλ έχει αυξηθεί. Κατά το πρώτο έτος, έτρεξε μόλις 30 ημέρες. Αυτό το έτος θα τρέξει μια εκπληκτική 62 ημέρες!

Οι εμπειρίες της αγοράς έχουν επίσης επεκταθεί από την Παγκόσμια Έκθεση του Πάρκου στο Future World και θα περιλαμβάνουν 32 νέα πιάτα στην αγορά και 49 νέα κοκτέιλ, μπύρες, κρασιά και μηλίτες.

Νέο στην εκδήλωση θα είναι η περιοχή Artistry of Wine & Cheese, η οποία θα προκαλεί την ατμόσφαιρα της κοιλάδας Napa, με αμπέλια και φιλόξενες πέργκολες κατά μήκος του πεζόδρομου στο Future World West. Η περιοχή θα παρουσιάσει την αγορά Cheese Studio, όπου οι πιατέλες για τυρί τυριού θα σερβιριστούν σε παλέτα ενός καλλιτέχνη για να συνδυαστούν με κρασιά. Επίσης θα παρουσιαστεί το Studio Wine, το οποίο θα σερβίρει εξαιρετικά κρασιά στη βρύση και θα παρουσιάσει ποικιλίες κρασιού που θα ικανοποιήσουν την υπερώα, οργανωμένες από το χρώμα σε αριστοκρατικές οθόνες.

Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να δοκιμάσετε, ίσως αυτά τα 5 "πρέπει να δείτε" περίπτερα τροφίμων που επιλέγονται από πρώην Disney World συγγραφέας της Disney World που συνεισφέρει συγγραφέας, Samantha McNesby θα σας εμπνεύσει. Και, ένα δωρεάν διαβατήριο Φεστιβάλ που θα σφραγιστεί σε κάθε διεθνή αγορά που επισκέφθηκε, κάνει ένα τέλειο αναμνηστικό λεύκωμα .

Το 62ήμερο φεστιβάλ που παρουσιάστηκε στο " Οδηγό για τους λάτρεις του κρασιού στο Disney World " περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια για γευσιγνωσία κρασιού και μπύρας, μια γκάμα από οινοπαραγωγούς από όλο τον κόσμο και μια εντυπωσιακή λίστα από σεφ φιλοξενουμένων, κομψά δείπνα, μεγάλες γευστικές δοκιμές και ζευγάρια.

Πρόσθετες ειδικές εμπειρίες μπορούν επίσης να κλείσουν από τις 30 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένων των μαγειρικών επίδειξης, των σεμιναρίων μιγμάτων και των σεμιναρίων κρασιού.

Οι ειδικές εμπειρίες του φεστιβάλ απαιτούν την εισαγωγή Epcot, η οποία δεν περιλαμβάνεται στην τιμολόγηση. Τα ειδικά γεγονότα του φεστιβάλ περιλαμβάνουν:

__ Το Rockin 'Burger Block Party θα σερβίρει ειδικά burgers και sliders εμπνευσμένα από μουσικούς, όπως ονειροκρίτης δέντρων Dave Matthews και Casa Noble Tequila του Carlos Santana. Θα υπάρχει ένας DJ που γυρίζει για τους επισκέπτες να πάρουν το πάτωμα. Η επιβάρυνση συμπεριλαμβάνεται στην χρέωση ανά επισκέπτη. Η εισαγωγή θεματικού πάρκου απαιτείται, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται.

__ Κόμμα για τις αισθήσεις που χαρακτηρίζει Disney Chefs από όλο τον κόσμο ξεκινάει με κράτηση θέσεων στο Eat to the Beat συναυλία. Στη συνέχεια, θα δημιουργηθούν ποικίλοι σταθμοί για να προσφέρουν δείγματα κουζίνας από όλο τον κόσμο. Αυτή η δημοφιλής ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Pavilion Events World Show Place. Η εισαγωγή Epcot απαιτείται, αλλά δεν περιλαμβάνεται στην τιμή αυτού του ειδικού γεγονότος.

Για περισσότερες ειδικές εκδηλώσεις στο φεστιβάλ και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την epcotfoodfestival.com ή καλέστε το 407 / WDW-FEST (407-939-3378) για κρατήσεις.

Τα κυριώτερα φεστιβάλ

Μαζί με την ψυχαγωγία που παρουσιάστηκε στα περίπτερα της Epcot και τα ειδικά εκθέματα, οι επισκέπτες του φεστιβάλ μπορούν να απολαύσουν το Eat to the Beat! συναυλίες που εκτελούνται κάθε βράδυ στο Θέατρο Αμερικανικών Κηπογεσιών στην Παγκόσμια Έκθεση. Οι βραδινές συναυλίες προγραμματίζονται καθημερινά στις 5:30, 6:45 και 8:00 μ.μ. και περιλαμβάνονται στην κανονική είσοδο Epcot. Η σειρά 2016 περιλαμβάνει:

Οι επισκέπτες που σχεδιάζουν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι, ενώ δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για τις συναυλίες πέρα ​​από την είσοδο του Epcot, το κάθισμα στο θέατρο είναι περιορισμένο.

Φάτε στο Beat! διατίθενται πακέτα για φαγητό. Συνδυάζουν τους σπουδαίους ήχους των αγαπημένων καλλιτεχνών (και κρατημένα καθίσματα για τις συναυλίες) με πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο σε ένα από τα πολλά δημοφιλή εστιατόρια της Epcot. Καλέστε το 407-WDW-FEST (407-939-3378) ή επισκεφθείτε την epcotfoodfestival.com για κρατήσεις.

Η World Showcase θα είναι το σκηνικό για καλλιτέχνες από πολλές χώρες καθώς τραγουδούν, χορεύουν, εκτελούν ακροβατικά και κωμωδία για τις γιορτές. Μια δειγματοληψία της ψυχαγωγίας μπορεί να περιλαμβάνει:

Και, φυσικά, το φινίρισμα λέιζερ και μουσικών πυροτεχνημάτων, "Illuminations: Reflections of Earth", θα καλύψουν κάθε φεστιβάλ.

Πληροφορίες Φεστιβάλ

Όταν προγραμματίζετε τις διακοπές σας ή την απόδραση στο Disney World , θυμηθείτε ότι η είσοδος στο Διεθνές Φεστιβάλ Τροφίμων και Κρασιού της Epcot, καθώς και η σειρά Back to Basics , το Ocean Spray Cranberry Bog , οι ειδικές εκδόσεις βιβλίων, οι πολιτιστικές περιπέτειες, οι συναυλίες Eat to the Beat και όλα τα αξιοθέατα περιλαμβάνονται με τακτική εισδοχή Epcot. Επιπλέον, κάθε επισκέπτης θα λάβει δωρεάν διαβατήριο Φεστιβάλ για να σφραγιστεί σε κάθε διεθνή αγορά που επισκέφθηκε για το τέλειο αναμνηστικό λεύκωμα.

Το εβδομαδιαίο γευστικό γεύμα Party for the Senses, φαγητό και κρασιά σε επιλεγμένα εστιατόρια Epcot, δείπνο, Epcot Wine Schools, γλυκές Κυριακές και άλλες ειδικές εκδηλώσεις απαιτούν κρατήσεις (οι κρατήσεις είναι ανοιχτές 30 Ιουλίου) και ξεχωριστή είσοδος. Οι μερίδες των περιφερειακών σπεσιαλιτέ μεγέθους τσάι κυμαίνονται από $ 3 έως $ 8 το καθένα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φεστιβάλ είναι διαθέσιμες στο epcotfoodfestival.com. Οι επισκέπτες μπορούν να καλέσουν το 407-WDW-FEST (407-939-3378) για πληροφορίες ή να κάνουν κρατήσεις για ειδικές εκδηλώσεις και προγράμματα.

Χρειάζεστε βοήθεια αξιοποιώντας στο έπακρο το σύστημα μεταφοράς της Disney World; Αυτές οι συμβουλές θα πρέπει να κάνουν να φτάσουμε και γύρω από το Epcot ένα γρήγορο!