Αυστριακός χάρτης και ταξιδιωτικός οδηγός

Η Αυστρία είναι ένας πολύ ενδιαφέρονς τουριστικός προορισμός στην Κεντρική Ευρώπη. Μια ορεινή, μεσόγεια χώρα, μόνο το ένα τρίτο της επικράτειάς της βρίσκεται κάτω από 500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η Αυστρία βρίσκεται στο επίκεντρο κάποιου πρωταρχικού τουριστικού εδάφους. συνορεύει με τη Γερμανία και την Τσεχική Δημοκρατία στο βορρά, την Ουγγαρία και τη Σλοβακία προς τα ανατολικά, τη Σλοβενία και την Ιταλία προς νότο.

Η Αυστρία διαθέτει εκτεταμένες σιδηροδρομικές γραμμές - μόνο οι μεγαλύτερες γραμμές εμφανίζονται στο χάρτη.

Όταν εξετάζετε τα χρονοδιαγράμματα, θα δείτε τη Βιέννη εκπροσωπούμενη ως Wien , το γερμανικό όνομα.

Η ορεινή Αυστρία προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για γραφικές διαδρομές τρένων. Οι καλύτερες γραφικές διαδρομές τρένων χαρτογραφούνται για εσάς στις Scenic Train Trails της Αυστρίας .

Ο Αυστριακός Ομοσπονδιακός Σιδηρόδρομος (ÖBB) διαθέτει δίκτυο 5700 χιλιομέτρων σιδηροδρομικών γραμμών. Μικρότερες εταιρείες τρέχουν γραμμές σε αλπικές διαδρομές. Υπάρχουν γραμμές που εκτελούνται μόνο το καλοκαίρι και για τους τουρίστες.

Ακολουθούν μερικές αντιπροσωπευτικές ώρες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές στην Αυστρία σε άλλους τουριστικούς προορισμούς. Οι χρόνοι εξαρτώνται από την ταχύτητα του συγκεκριμένου επιλεγμένου τρένου.

Πόροι για την Αυστρία για το ταξίδι της Ευρώπης: άρθρα

Δείτε τον Οδηγό της Αυστρίας για πληροφορίες σχετικά με τη Βιέννη , το Σάλτσμπουργκ, το Bregenz , το Villach και το Hallstatt και άλλους κορυφαίους προορισμούς στην Αυστρία.

Όταν επισκέπτεστε μερικούς από αυτούς τους κορυφαίους προορισμούς, ένας τουρίστας συχνά παίρνει μια σύντομη περιήγηση στην πόλη ή μια περιήγηση στους αγροτικούς θησαυρούς που βρίσκονται γύρω από τα περίχωρα. Ο Viator έχει μια σελίδα από τις κορυφαίες τουριστικές εκδρομές στην Αυστρία για να διαβάσει.

Φωτογραφίες Αυστριακών Τουριστικών Προορισμών

Φωτογραφίες της Βιέννης

Σάλτσμπουργκ Εικόνες

Hallstatt Pictures

Άλλοι χάρτες της Αυστρίας

Η Βιέννη και η γειτονιά της είναι πλούσια σε αμπελώνες και μπορείτε να δείτε στον χάρτη των περιοχών κρασιού της Αυστρίας .

Νόμισμα

Το νόμισμα στην Αυστρία είναι το ευρώ. Την εποχή που εγκρίθηκε το ευρώ, η αξία του υπολογίστηκε σε 13.7603 αυστριακά σελίνια. [ περισσότερα για το ευρώ ]

Γλώσσα

Η πρωταρχική γλώσσα που ομιλείται στην Αυστρία είναι η γερμανική. Διάλεκτοι ομιλούνται σε όλη την Αυστρία: το Wienerisch στη Βιέννη, το Tyrollerisch στο Tirol και το Volarlbergerisch στο Vorarlberg. Σε μεγάλα τουριστικά κέντρα, τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Εστιατόρια

Θα έχετε μια μεγάλη ποικιλία από χώρους φαγητού, όπως καφέ, heurigen (μπαρ κρασιού) και παμπ. Σε γενικές γραμμές, η Αυστρία εστιατόριο φαγητό και εξυπηρέτηση είναι εξαιρετικά καλά, και όχι όλα είναι τόσο βαρύ όσο θα περίμενε κανείς. Ακόμα, μπορείτε να δειπνήσετε με παραδοσιακό σνίτσελ (λεπτό κομμάτι, συνήθως μοσχαρίσιο, ψημένο και τηγανητό) και Wiener Backhendl (κοτόπουλο). Για να δοκιμάσετε αν ένα Wiener Schnitzel είναι μέχρι το καθένα, μπορεί να καθίσει σε λευκό παντελόνι και δεν πρέπει να αφήσει ένα γράσο. Αυτή η πορεία δράσης συνιστάται μόνο για γενναίες ψυχές με απεριόριστα μέσα για την αγορά παντελονιών.

Φιλοδώρημα

Μια χρέωση υπηρεσιών 10-15 τοις εκατό συμπεριλαμβάνεται στους λογαριασμούς ξενοδοχείων και εστιατορίων. Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν 5% για καλή εξυπηρέτηση. Οι συμμετέχοντες παίρνουν ένα ευρώ ή έτσι, και οι οδηγοί ταξί περιμένουν 10 τοις εκατό.

Το Αυστριακό Σιδηροδρομικό Πεδίο

Καθώς η Αυστρία είναι μια μικρή χώρα, ίσως θελήσετε να αγοράσετε ένα σιδηροδρομικό δελτίο μόνο για την Αυστρία - αλλά μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη συμφωνία συνδυάζοντας την Αυστρία και μία ή περισσότερες άλλες χώρες.

Ένα καλό combo είναι η Γερμανία / Αυστρία Pass Ψάχνετε να πάτε ανατολικά; Δοκιμάστε το Pass Eurail Austria / Slovenia / Croatia (Αγοράστε απευθείας ή λάβετε πληροφορίες). Παρέχεται επίσης ενιαίο δελτίο χώρας (Buy Direct ή Get Information) για την Αυστρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σιδηροδρομικό σταθμό, ανατρέξτε στην ενότητα Ποια είναι η σιδηροδρομική διέλευση κατάλληλη για τις διακοπές σας .

Οδήγηση στην Αυστρία

Γενικά όρια ταχύτητας (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά): 50 km / h σε πόλεις, 100 km / h σε αυτοκινητόδρομους, 130 km / h σε αυτοκινητόδρομους.

Η οδήγηση στους αυτοκινητόδρομους της Αυστρίας προϋποθέτει την αγορά και την εμφάνιση ενός "βινιέτα" στο όχημά σας. Μάθετε περισσότερα για το Αυστριακό Vignette .

Η χρήση ζώνης ασφαλείας είναι υποχρεωτική στην Αυστρία.

Αυστριακά αεροδρόμια

Υπάρχουν αεροδρόμια στη Βιέννη, το Λιντς, το Γκρατς, το Σάλτσμπουργκ, το Ίνσμπρουκ, το Κλάγκενφουρτ.

Καιρός, πότε να πάτε

Ο καιρός στην Αυστρία ποικίλλει ανάλογα με το υψόμετρο. Για έναν χάρτη με πληροφορίες για το ιστορικό κλίμα της Αυστρίας, δείτε τον καιρό της Αυστρίας.