Τα θεματικά πάρκα της πολιτείας της Ουάσινγκτον, τα πάρκα ψυχαγωγίας και τα υδάτινα πάρκα

Βρείτε νεροτσουλήθρες και κύλινδροι

Δεν υπάρχουν σημαντικά θεματικά πάρκα στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Για αυτό, θα πρέπει να κατευθυνθείτε αλλού, όπως η Καλιφόρνια για να επισκεφθείτε πάρκα όπως το Universal Studios Hollywood . Δεν υπάρχουν ούτε τεράστια πάρκα αναψυχής. (Σε περίπτωση που αναρωτιέστε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε θεματικά πάρκα και πάρκα ψυχαγωγίας .) Και πάλι, θα μπορούσατε να κατεβείτε στην Καλιφόρνια για να απολαύσετε μεγάλα πάρκα συγκίνησης όπως το Six Flags Magic Mountain .

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες θέσεις στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, όπου μπορείτε να βρείτε βόλτες και άλλες διασκέδαση. Υπάρχουν μερικές θέσεις για να δροσιστείτε και να απολαύσετε διαφάνειες νερού και άλλες διασκέδαση πάρκο νερού επίσης.

Υπήρχαν περισσότερα πάρκα ψυχαγωγίας στην πολιτεία. Το Luna Park, το οποίο βρισκόταν στο Σιάτλ, για παράδειγμα, χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει το Μεγάλο Σχήμα 8, ένα ξύλινο καράβι. Έκλεισε το 1913. Ένα άλλο πάρκο στις αρχές του 20ου αιώνα, το White City στο Bellingham, προσέφερε επίσης ένα ξύλινο καράβι. Το Fun Forest, το οποίο βρισκόταν στη βάση της Space Needle στο Σιάτλ, είχε καροτσάκια και άλλες βόλτες εδώ και πολλά χρόνια, αλλά έκλεισε το 2011.

Πριν φτάσουμε στα πάρκα στην Ουάσινγκτον, υπάρχουν μερικοί πόροι για να βρείτε κοντινά μέρη διασκέδασης και να κάνετε σχέδια ταξιδιού: