Θεματικά πάρκα και υδάτινα πάρκα στο Όρεγκον

Πού να βρείτε σουβέρ, διαφάνειες νερού και άλλες βόλτες

Δεν υπάρχουν πολλά πάρκα διασκέδασης ή θαλάσσια πάρκα στο Όρεγκον. Και αυτά που είναι ανοιχτά δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, ούτε αποτελούν μέρος μεγάλων αλυσίδων πάρκων. Αλλά, όπως και στην πολιτεία, είναι εγχώριες και λίγο περίεργες. Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο, φανταστικό θεματικό πάρκο, θα πρέπει να κατευθυνθείτε στην Καλιφόρνια και να επισκεφθείτε μέρη όπως η Disneyland, η Μεγάλη Αμερική της Καλιφόρνιας ή το Six Flags Magic Mountain .

Αλλά αν ψάχνετε για κάποια χαλαρή διασκέδαση, το Όρεγκον προσφέρει μερικά μικρά πετράδια.

Θεματικά πάρκα Όρεγκον

Μαγεμένο δάσος
Σάλεμ
Ανοίξτε τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου

Χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, το funky πάρκο είναι οικογενειακή επιχείρηση και λειτουργεί. Το Storybook Lane, η Δυτική πόλη και η Παλιά Ευρώπη είναι από τις θεματικές περιοχές του πάρκου. Είναι προσανατολισμένη σε οικογένειες με παιδιά 12 και κάτω.

Οι βόλτες περιλαμβάνουν το μοναδικό παγοπέδιλο Bobes. Τα αυτοκίνητα αγκαλιάζουν τις σήραγγες της διαδρομής τόσο προσεκτικά ώστε να περιλαμβάνουν ασπίδες από πλεξιγκλάς για να εμποδίσουν τους επιβάτες να βρεθούν σε κίνδυνο. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Big Log Log Ride και ένα περίπατο Haunted House. Η πρόκληση του Mondor είναι μια διαδραστική διαδρομή που εξοπλίζει τους επιβάτες με τους σκοπευτές και τους προκαλεί με στόχους. Υπάρχουν επίσης βόλτες για μικρά παιδιά, όπως το Kiddy Ferris Wheel και το Tiny Tune Train. Μεταξύ άλλων, είναι μια επίδειξη νερού και φωτός, παλέτα για χρυσό και μια μουσική σκηνή.

Oaks Park
Πόρτλαντ
Το πάρκο ψυχαγωγίας είναι ανοιχτό μέσα Μαρτίου έως αρχές Σεπτεμβρίου
Το πατινάζ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο

Το Oaks Park είναι ένα από τα παλαιότερα τροχαία πάρκα της χώρας . Είναι επίσης ένα από τα λίγα εναπομείναντα ψυχαγωγικά πάρκα ελεύθερης εισόδου . Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια a la carte για βόλτες ή να αγοράσουν ένα βραχιόλι αμοιβής-μιας-τιμής που προσφέρει απεριόριστες βόλτες.

Ενώ ο Oaks προσφέρει μερικές ήπια συναρπαστικές βόλτες, το κοινό-στόχος του είναι κυρίως οικογένειες με παιδιά 12 και κάτω.

Προτεινόμενα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Looping Thunder κυματοθραύστη που περιλαμβάνει ένα μικρό βρόχο. Το Scream'n Eagle είναι μια εκδρομή με εκκρεμές που προσφέρει μερικά χτυπήματα των δυνάμεων G. Το Disk'o περιστρέφει τους επιβάτες σε μια μεγάλη πλατφόρμα που αγωνίζεται μπροστά και πίσω σε μια τροχιά που μοιάζει με περιπέτεια.

Oaks προσφέρει μερικές επίπεδες βόλτες , όπως ένα Tilt-A-Whirl και ένα Scrambler. Για νεότερους επισκέπτες, υπάρχει ένα τρένο, το μικρό Zoom Coaster και άλλες βόλτες. Το πάρκο διαθέτει επίσης μίνι γκολφ, ένα ιστορικό περίπτερο χορού και (σύμφωνα με το Oaks) το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της χώρας.

Πάρκα νερού στο Όρεγκον

Όλα τα υδάτινα πάρκα του κράτους είναι εσωτερικά. Δεν υπάρχουν μεγάλα υπαίθρια πάρκα.

Αειθαλές φτερά και κύματα νερού
McMinnville
Ανοιχτό έτος

Ένα από τα πιο ασυνήθιστα εσωτερικά υδάτινα πάρκα οπουδήποτε, το Evergreen Wings and Waves είναι μέρος του Evergreen Aviation & Space Museum. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν βόλτες με νερό και να δουν τα εκθέματα του μουσείου. Είναι ένας περίεργος συνδυασμός μόνο στο Oregon.

Splash στο πάρκο Lively
Springfield
Ανοιχτό έτος

Μικρό, δημοτικό εσωτερικό πάρκο νερού. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια πισίνα με κύμα και μια ομπρέλα νερού.

Βόρειο Υδάτινο Πάρκο Clackamas
Μιλγουόκι
Ανοιχτό έτος

Ένα άλλο μικρό, δημοτικό εσωτερικό πάρκο νερού. Τα αξιοθέατα περιλαμβάνουν πισίνα με κύμα, τοίχο αναρρίχησης, υδρομασάζ και διαφάνειες νερού