Θέσεις Lewis και Clark Κατά μήκος του ποταμού Κολούμπια

Που:
Ο ποταμός Κολούμπια ορίζει τα περισσότερα από τα σύνορα μεταξύ Ουάσιγκτον και Όρεγκον. Το αυτοκινητόδρομο 84, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος της πλευράς Oregon της Κολομβίας από το Hermiston στο Πόρτλαντ, είναι ο σημαντικότερος αυτοκινητόδρομος του διαδρόμου. Η εθνική οδός 14 ακολουθεί την Κολομβία στην πλευρά της Ουάσιγκτον στο Βανκούβερ. Δυτικά του Πόρτλαντ, η εθνική οδός των ΗΠΑ 30 ακολουθείται κατά προσέγγιση από την Κολομβία στο Όρεγκον, ενώ ο Διεθνής Σταθμός 5 και η εθνική οδός 14 είναι οι κύριοι δρόμοι στην πλευρά της Ουάσινγκτον του ποταμού.

Τι γνώρισε ο Lewis & Clark:
Mt. Ο Χουντ ήρθε σε επαφή λίγο μετά το πάρτι Lewis και Clark ξεκίνησε να ταξιδεύει στον ποταμό Κολούμπια, επιβεβαιώνοντας ότι σύντομα θα επέστρεφαν στην χαρτογραφημένη περιοχή και τελικά θα φτάσουν στον Ειρηνικό Ωκεανό. Καθώς προχώρησαν δυτικά, το φυσικό τοπίο μεταμορφώθηκε σε ένα υγρό περιβάλλον γεμάτο με τεράστια αρχαία δέντρα, βρύα, φτέρες και καταρράκτες. Συνάντησαν ινδικά χωριά σε όλο το μήκος του ποταμού. Ο Lewis και ο Clark έφτασαν στο Grays Bay, ένα ευρύ σημείο στις εκβολές του ποταμού Κολούμπια, στις 7 Νοεμβρίου 1805.

Το ταξίδι επιστροφής του σώματος μέχρι την Κολομβία ξεκίνησε στις 23 Μαρτίου 1806 και πήρε το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου. Κατά μήκος του δρόμου ήταν μάλλον μαστίζονται από overenthusiastic Native συμφέρον, συμπεριλαμβανομένης κάποιας κλοπής.

Δεδομένου ότι ο Lewis & Clark:
Την εποχή του ταξιδιού του Lewis και του Clark, τα μεγάλα μήκη του ποταμού Lower Columbia γεμίζουν με πτώσεις και ρυάκια. Με τα χρόνια, ο ποταμός έχει ταλαιπωρηθεί από κλειδαριές και φράγματα. είναι πλέον ευρεία και πλωτή από την ακτή μέχρι τις Τρι-πόλεις.

Το φαράγγι του ποταμού Κολούμπια, εκείνο το τμήμα του ποταμού που περικλείει τα βουνά Cascade, χαρακτηρίζεται ως Εθνική Περιοχή Σκηνής, με μεγάλα τμήματα της ακτογραμμής να παραχωρούνται ως κρατικά και τοπικά πάρκα. Η περιοχή είναι ένα μέκκα για υπαίθρια αναψυχή κάθε είδους, από windsurfing στον ποταμό μέχρι πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία ανάμεσα στους λόφους και τους καταρράκτες.

Ο ιστορικός αυτοκινητόδρομος του ποταμού Κολούμπια (Highway 30 μεταξύ Troutdale και Bonneville State Park) ήταν η πρώτη αμερικανική εθνική οδός που αναπτύχθηκε ειδικά για γραφικές περιηγήσεις. Η εθνική οδός 14, η οποία εκτείνεται κατά μήκος της πλευράς του ποταμού από την πλευρά της Ουάσινγκτον, έχει χαρακτηριστεί ως το φαράγγι της Κολούμπια Scenic Byway.

Τι μπορείτε να δείτε και να κάνετε:
Εκτός από τις σημαντικότερες τοποθεσίες και αξιοθέατα Lewis και Clark, θα βρείτε επίσης πολλούς ιστορικούς δείκτες Lewis και Clark και στις δύο πλευρές του ποταμού. Όλα αυτά τα αξιοθέατα βρίσκονται στην πλευρά της Ουάσιγκτον του ποταμού, εκτός αν σημειωθεί.

Sacajawea State Park & ​​ερμηνευτικό κέντρο (Pasco)
Το Sacajawea State Park βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της συμβολής των ποταμών Φίδι και Κολούμπια, όπου η εκστρατεία Lewis και Clark πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Οκτωβρίου 1805. Το Interpretive Center του Sacajawea του πάρκου προσφέρει εκθέματα που εστιάζουν στην ιστορική ιστορία της γυναίκας, Την εκστρατεία Lewis και Clark, καθώς και την ιστορία και την τοπική ιστορία της περιοχής. Ερμηνευτικές οθόνες μπορούν να βρεθούν σε όλο αυτό το Sacajawea State Park, το οποίο είναι ένας δημοφιλής προορισμός για κατασκήνωση, βαρκάδα και καθημερινή χρήση.

Ταξίδι κληρονομιάς Sacagawea (τρι-πόλεις)
Αυτό το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό μονοπάτι των 22 μιλίων εκτείνεται κατά μήκος των δύο πλευρών του ποταμού Κολούμπια μεταξύ Pasco και Richland.

Η διαδρομή κληρονομιάς Sacagawea είναι διαθέσιμη για περιπατητές και ποδηλάτες. Ερμηνευτές δείκτες και εγκαταστάσεις μπορούν να βρεθούν κατά μήκος της διαδρομής.

Lewis & Clark ερμηνευτικό Overlook (Richland)
Αυτή η τοποθεσία ερμηνείας, που βρίσκεται στο Columbia Park West του Richland, παρέχει ερμηνευτικές πληροφορίες καθώς και μια ωραία θέα του ποταμού Κολούμπια και του νησιού Bateman.

Έκθεση ποταμών της Κολούμπια για την Ιστορία, την Επιστήμη και την Τεχνολογία (Richland)
Το CREHST είναι ένα μουσείο και επιστημονικό κέντρο αφιερωμένο στην περιοχή της λεκάνης της Κολούμπια. Βρίσκεται στο Richland, αυτό το μουσείο απευθύνεται στην συναρπαστική και πολύχρωμη ιστορία της περιοχής, τόσο ανθρώπινη όσο και φυσική. Στα μόνιμα εκθέματα του μουσείου περιλαμβάνονται οι Lewis & Clark: Επιστήμονες στο Buckskin , καθώς και η γεωλογία, η ιστορία των ιθαγενών της Αμερικής, η πυρηνική επιστήμη, η υδροηλεκτρική ενέργεια και τα ψάρια Columbia River.

Wallula Wayside (Wallula)
Βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού των ΗΠΑ 12, όπου ο ποταμός Walla Walla αδειάζει στην Κολομβία, αυτή η οδική απεικόνιση απεικονίζει την ιστορία του Lewis και του Clark, πρώτη στις 18 Οκτωβρίου 1805 και πάλι όταν κάθονταν κοντά στις 27 και 28 Απριλίου 1806.

Η τοποθεσία σας επιτρέπει να απολαύσετε μια υπέροχη θέα του Wallula Gap.

Hat Rock State Park (ανατολικά της Umatilla, Όρεγκον)
Ακριβώς νότια της περιοχής Tri-Cities βρίσκεται το Hat Rock State Park, στην πλευρά του ποταμού Όρεγκον. Μεταξύ των πρώτων διακριτικών ορόσημων του ποταμού Κολούμπια που σημείωσαν οι Lewis και Clark, το Hat Rock είναι ένας από τους λίγους που δεν έχει πλημμυρίσει ως αποτέλεσμα φράγματος. Τα ερμηνευτικά σήματα σηματοδοτούν ιστορικά σημεία στο πάρκο, το οποίο προσφέρει εγκαταστάσεις ημερήσιας χρήσης και αναψυχή για το νερό.

Μουσείο Τέχνης Maryhill (Goldendale)
Το μουσείο Maryhill, που βρίσκεται στο Goldendale, Ουάσινγκτον, κάθεται σε πάνω από 6.000 στρέμματα γης. Το Σώμα της Ανακάλυψης πέρασε αυτή τη γη στις 22 Απριλίου 1806, στο ταξίδι επιστροφής τους. Τα ερμηνευτικά πάνελ που έχουν τοποθετηθεί στο Lewis και Clark Overlook, μια γραφική μπλόφα, μοιράζονται την ιστορία τους. Τα τοπικά αντικείμενα όπως αυτά που σημειώνονται στα περιοδικά του Lewis και του Clark μπορούν να προβληθούν στη γκαλερί "Native People of North America" ​​του Maryhill.

Maryhill State Park (Goldendale)
Ακριβώς κάτω από το Μουσείο Τέχνης Maryhill, αυτό το ποτάμι πάρκο προσφέρει κατασκήνωση, βαρκάδα, ψάρεμα, και πικ-νικ. Αν θέλετε να βάλετε το κανό σας στον ποταμό Κολούμπια για μια προσομοίωση της εμπειρίας Lewis και Clark, αυτό είναι ένα καλό μέρος για να το κάνετε.

Κρατικό πάρκο Columbia Hills (δυτικά της Wishram)
Αυτό το εθνικό πάρκο περιλαμβάνει κοντινή λίμνη Horsethief. Το Σώμα της Discovery καταγόταν σε αυτή την περιοχή, η οποία ήταν η τοποθεσία ενός καθιερωμένου ινδικού χωριού, στις 22, 23 και 24 Οκτωβρίου 1806, ενώ παράλληλα προσέφερε τα εργαλεία τους γύρω από τους Celilo Falls και The Dalles. Ο Clark αναφέρθηκε σε αυτή τη σειρά πτώσεων ως "Μεγάλη Καταρράκτες της Κολούμπια" στο περιοδικό του. Αυτές οι πτώσεις ήταν ένα παραδοσιακό κέντρο αλιείας και εμπορίου εδώ και αιώνες. Η κατασκευή του φράγματος Dalles το 1952 αύξησε την στάθμη του νερού πάνω από τις πτώσεις και το χωριό. Όταν επισκέπτεστε το Columbia Hills State Park, θα βρείτε ερμηνευτικές πινακίδες μαζί με την ευκαιρία για κατασκήνωση, αναρρίχηση σε βράχο και άλλες υπαίθριες αναψυχές.

Κέντρο ανακάλυψης φαραγγιών της Κολούμπια (The Dalles, Όρεγκον)
Βρίσκεται στο The Dalles, το Κέντρο Ανακάλυψης Φαράγγι της Κολούμπια είναι το επίσημο ερμηνευτικό κέντρο για την Εθνική Οικιστική Περιοχή του φαραγγιού του ποταμού Κολούμπια. Η γεωλογία και η άλλη φυσική ιστορία παρουσιάζονται, όπως και η ιστορία των πρώιμων λευκών εξερευνητών και εποίκων στην περιοχή. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν την αναδημιουργία κάμπινγκ Lewis και Clark στο πάρκο Living History Park του Κέντρου.

Bonneville Lock and Dam Visitor Center (Βόρεια Bonneville, WA ή Cascade Locks, Όρεγκον)
Αυτό το κέντρο επισκεπτών βρίσκεται στο νησί Μπράντφορντ, όπου η εκστρατεία Lewis και Clark κατασκηνώθηκε στις 9 Απριλίου 1806. Σήμερα, ένα μέρος του Όρεγκον, το νησί είναι προσβάσιμο από κάθε πλευρά του ποταμού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στο Bonneville Lock and Dam Visitor Center θα βρείτε οθόνες που καλύπτουν την τοπική δραστηριότητα του Lewis και Clark. Άλλα αξιοθέατα του κέντρου επισκεπτών περιλαμβάνουν εκθέσεις ιστορίας και άγριας ζωής, θέατρο και υποβρύχια θέαση ψαριών. Εκτός μπορείτε να απολαύσετε μονοπάτια πεζοπορίας, σκάλα για ψάρια και υπέροχη θέα στον ποταμό Κολούμπια.

Ερμηνευτικό Κέντρο Φαράγγας Κολούμπια (Stevenson)
Η γκαλερί του μουσείου στο πρώτο όροφο διαθέτει μια σειρά από αναπαραγόμενες ρυθμίσεις, παρέχοντας μια ιστορική περιήγηση στην περιοχή. Η επιρροή του Lewis και του Clark στην περιοχή παρουσιάζεται στο πλαίσιο μιας εμπορικής θέσης. Άλλα εκθέματα περιλαμβάνουν μια γηγενή pit pit, sternwheeler και ποτάμι μεταφορά, και μια παρουσίαση που εξηγεί τη γεωλογική δημιουργία του φαραγγιού.

Beacon Rock State Park (Σκάμενα)
Ο Lewis και ο Clark έφτασαν στο Beacon Rock στις 31 Οκτωβρίου 1805, δίνοντας το αναγνωρίσιμο ορόσημο το όνομά του. Ήταν εδώ που πρώτα παρατήρησαν παλιρροϊκές δυνάμεις στον ποταμό Κολούμπια, υποσχόμενος ότι ο Ειρηνικός Ωκεανός ήταν κοντά. Ο βράχος ήταν ιδιόκτητος έως το 1935, όταν μετατράπηκε στο Τμήμα Πάρκων της Ουάσιγκτον. Το πάρκο προσφέρει τώρα κατασκήνωση, βαρκάδα, μονοπάτια για πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία, και αναρρίχηση σε βράχο.

Κυβερνητική περιοχή νησιών αναψυχής (κοντά στο Πόρτλαντ, Όρεγκον)
Ο Lewis, ο Clark και το Σώμα της Discovery κατασκηνώθηκαν σε αυτό το νησί του ποταμού Κολούμπια στις 3 Νοεμβρίου 1805. Σήμερα, το νησί είναι μέρος του συστήματος του State Park του Όρεγκον. Προσβάσιμο μόνο με βάρκα, το νησί Government προσφέρει πεζοπορία, ψάρεμα και κάμπινγκ.