Πράγματα που πρέπει να κάνετε με μια μέρα στο Μαϊάμι

Εκατομμύρια επισκέπτες περνούν από το Μαϊάμι, FL κάθε χρόνο. Πολλοί βρίσκονται σε layovers μεταξύ πτήσεων, στην πόλη Magic για μια σύντομη επαγγελματική συνάντηση, ή περνούν στο δρόμο τους για διακοπές κρουαζιέρας.

Υπάρχουν τόσα πολλά για να πάρετε, αλλά και πολλά να κάνετε σε κοντινή απόσταση από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, το λιμάνι του Μαϊάμι και το Downtown Financial District που οι επισκέπτες θα βρουν αμέτρητους τρόπους για να δοκιμάσετε τον πιο διάσημο προορισμό της Νότιας Φλόριντα, ακόμη και με λίγες ώρες στα χέρια τους.

Φυσικά, αν έχετε μόνο μια μέρα στο Μαϊάμι, θα θελήσετε επίσης να εξασφαλίσετε γρήγορη παρακολούθηση με τα καλύτερα αξιοθέατα, εμπειρίες, γαστρονομικές απολαύσεις και ψώνια. Βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει σελιδοδείκτη σε αυτήν τη σελίδα ή ότι την εκτυπώσετε ως οδηγό.

Τι να κάνετε και να δείτε στο Μαϊάμι

Η κυκλοφορία στο Μαϊάμι με το λεωφορείο και το τρένο είναι σχετικά εύκολη, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ταξιδεύουν γρήγορα στα καλύτερα αξιοθέατα, προσιτά. Το Miami Duck Tours προσφέρει δυναμικές περιηγήσεις στα αξιοθέατα από το έδαφος και το νερό για εκείνους που θέλουν να βάλουν τις κάμερες τους σε λειτουργία. Το Bayside Marketplace προσφέρει χαλαρά καταστήματα, εστιατόρια και διασκέδαση σε ένα μέρος. Το Seaquarium του Μαϊάμι είναι μια κορυφαία επιλογή για οικογένειες και παιδιά, με συναρπαστικές εμφανίσεις που ακόμη και κορυφαίες εκείνες που τέθηκαν από Sea World στο Ορλάντο. Μια βόλτα κατά μήκος της South Beach είναι απαραίτητη για όλους τους πρώτους χρονομετρητές. Ενώ για τους πιο περιπετειώδεις ξεκινώντας από το Everglades να βιώσουν αλιγάτορες κοντά και προσωπικά και να απολαύσετε μια βόλτα με airboat που θα φυσήξει τα μαλλιά σας πίσω θα πρέπει σίγουρα να είναι στον κατάλογο κορυφαίων δραστηριοτήτων που πρέπει να κάνετε στο Μαϊάμι .

Αγαπάτε το νερό, αλλά όχι την άμμο; Κάντε μια χαλαρωτική βουτιά στην ενετική πισίνα και εξερευνήστε τους σπηλιές.

Πού να εργαστείτε

Για εκείνους που απλά δεν μπορούν να αποκόψουν τους εαυτούς τους μακριά από τους φορητούς υπολογιστές τους, ή βρίσκονται σε μια κρίση εργασίας υπάρχουν πολλά εμπνευσμένα μέρη για να συνδεθείτε. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι χρεώνει συνήθως για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό επιχειρηματικό κέντρο, με εκτυπωτές για όσους δεν έχουν χρόνο να βγούν έξω στην πόλη. Το Burro και το Miami Shared προσφέρουν συναρπαστικούς χώρους γραφείων συνεργαζόμενων με υπέροχη θέα για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν την τοπική επιχειρηματική και εκκίνηση της σκηνής ενώ δουλεύουν. Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi, αν και μερικά χρεώνουν επιπλέον χρέωση πρόσβασης. Για όσους έχουν τα δικά τους hotspots, τίποτα δεν χτυπά που εργάζονται έξω από το line του South Beach της καφετέριες και τα εστιατόρια μπροστά στον ωκεανό.

Που να φάω

Φαγητό σούσι στο αεροδρόμιο μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Επιπλέον, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές κουζίνας για να επιλέξετε από το Μαϊάμι, ανεξάρτητα από το είδος του προϋπολογισμού που βρίσκεστε. Το South Beach προσφέρει μια ολόκληρη λωρίδα από εστιατόρια, όπως TGI Παρασκευές, σε δραματικά εστιατόρια με θαλασσινά και φθηνά πρωινά για την υγεία. Το Nikki Beach προσφέρει ένα εντυπωσιακό μπουφέ Κυριακή brunch, με καμπάνες δίπλα στην πισίνα στο σκηνικό μερικών από τους καλύτερους DJs στον κόσμο. Για όσους περνούν μέσω του Fort Lauderdale, το Chima Βραζιλίας Steakhouse είναι ένα αξιόλογο mecca για κάθε foodie. Το Chima σας προσφέρει ένα πλήρες μπουφέ με σαλάτες, με ατελείωτο κρέας και επιβλητικά επιδόρπια. Αναμείνετε να περάσετε τουλάχιστον $ 50 έως $ 100 ανά άτομο για την εμπειρία.

Πού να ψωνίσετε

Πολλά εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο τζετ στο Μαϊάμι της Φλόριντα μόνο για τα ψώνια. Ο δρόμος Lincoln είναι ένας από τους πιο γνωστούς δρόμους για αυτό. Η Wynwood Art District προσφέρει έναν ακμάζοντα προορισμό αγορών με μια απίστευτη σειρά από κορυφαίους σχεδιαστές μάρκας. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε πάθος για τον εσωτερικό σχεδιασμό και την τέχνη. Σοβαρές αγοραστές θα βρουν το εκτεταμένο Dolphin Mall προσφέρει μια ολόκληρη μέρα διασκέδασης, με εκατοντάδες καταστήματα, θρυλικά εστιατόρια όπως το εργοστάσιο Cheesecake Factory, κινηματογράφο και arcade παιχνιδιών στο Dave and Busters.

Πού να κοιμηθώ

Οι ταξιδιώτες που περνούν τη νύχτα στο Μαϊάμι θα βρουν μια ευρεία ποικιλία καταλυμάτων για να διαλέξετε. Ο υψηλός ανταγωνισμός μεταξύ των ξενοδοχείων σημαίνει ότι υπάρχουν συχνά θεαματικές προσφορές που βρίσκονται σε όλα από τοπικούς ξενώνες όπως το Jazz, καθώς και ξενοδοχεία South Beach, ιδιωτικά διαμερίσματα στο Brickell και το Financial District, καθώς και ξενοδοχεία με υπηρεσίες μεταφοράς από / προς το αεροδρόμιο, Hialeah.

Ωστόσο, σημειώστε ότι κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων όπως το Art Basel, το Boat Show, η Εβδομάδα Μόδας και η Χειμερινή Μουσική Διάσκεψη μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε ένα δωμάτιο. Το αεροδρόμιο του Μαϊάμι είναι καλά αστυνομικοί και διακινούνται τη νύχτα, αλλά είναι έτοιμοι να μάχονται για τις καλύτερες θέσεις και τις εκτάσεις του δαπέδου.