Αεροδρόμιο του Μαϊάμι Μεταφορές: Ταξί, λεωφορεία και πάρκινγκ στο MIA

Η πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι ή από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (ΜΙΑ) μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε πολλές από τις επιλογές μεταφοράς που είναι διαθέσιμες σε σας όταν πρέπει να πάρετε μια βόλτα από ή προς το αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Τρένα του αεροδρομίου του Μαϊάμι

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι εξυπηρετείται από το σύστημα MetroRail του νομού. Ένα εισιτήριο 2,25 δολ. Θα σας μεταφέρει κατευθείαν στο αεροδρόμιο και από οποιοδήποτε σταθμό στο σιδηροδρομικό σύστημα του Μαϊάμι.

Μαϊάμι Αεροδρόμιο ταξί

Τα ταξί είναι, κατά πολύ, το πιο συνηθισμένο μέσο για να φτάσετε από ή προς το αεροδρόμιο, αν δεν σκοπεύετε να οδηγήσετε το όχημά σας. Τα ταξί διατίθενται εύκολα στη διαδρομή έξω από την αποσκευή αποσκευών και τα κόμιστρα ταξί κυμαίνονται μεταξύ $ 15 - $ 45 για τους περισσότερους προορισμούς στο Miami-Dade County.

SuperShuttle Shared Ride

Το SuperShuttle είναι ένας βολικός, φθηνός τρόπος για να ταξιδέψετε στο αεροδρόμιο μέσω μιας κοινής υπηρεσίας van van. Τα φορτηγά SuperShuttle είναι συχνά λιγότερο δαπανηρά από μια βόλτα με ταξί και υπηρεσία τόσο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι όσο και στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Lauderdale. Η μεταφορά είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Επιπλέον, το MetroRail που προαναφέρθηκε, το MetroBus εξυπηρετεί επίσης το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι

Το αεροδρόμιο του Μαϊάμι δεν είναι το πιο εύκολο μέρος στον κόσμο για να πλοηγηθείτε. Η οδήγηση στο αεροδρόμιο παρουσιάζει προκλήσεις για τους οδηγούς που σπεύδουν να πιάσουν μια πτήση και δεν θέλουν να ξοδέψουν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για στάθμευση.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι .

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Μαϊάμι

Υπάρχει μια σειρά από πλήρεις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων πρακτορεία που εξυπηρετούν τους κατοίκους του Μαϊάμι και τους επισκέπτες, αν χρειαστεί να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι.