Τα πιο διάσημα πλαστά ορόσημα στον κόσμο

Αποδράστε τα πλήθη της Πίζας στο ... Ιλινόις;

Τα ορόσημα ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος των ταξιδιών, ακόμα κι αν θεωρήσατε τον εαυτό σας περισσότερο ως "ταξιδιώτη" παρά ως "τουρίστα". Προσθέτουν ένα πλαίσιο στις φωτογραφίες σας, υφή σε οποιοδήποτε αστικό τοπίο και ένα αίσθημα βαρύτητας στην ύπαρξη της πόλης.

Στη σημερινή εποχή των αυτοεξυπηρέτησης και του "κοιτάξτε με" τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ωστόσο, παρέχουν επίσης την επικύρωση για τους ταξιδιώτες για το κυνήγι του "Likes", ακολουθούν και άλλες εκδηλώσεις ψηφιακής υποστήριξης. Παραδόξως, το σημερινό πλήθος - ο παγκόσμιος τουρισμός αυξήθηκε κατά 4% το 2015 στο 1,1. σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού - να καταστήσει τον τέλειο Πύργο του Άιφελ ή το Άγαλμα της Ελευθερίας πιο άθλια από ποτέ.

Τι είναι ένας σύγχρονος ταξιδιώτης;

Μια απάντηση, ιδιαίτερα εάν η κάμερα ή το τηλέφωνό σας σας επιτρέπει να προσαρμόσετε χειροκίνητα το διάφραγμα της, καταστρέφοντας έτσι το φόντο για να αφαιρέσετε τις ενοχοποιητικές λεπτομέρειες, είναι να επισκεφθείτε ένα ψεύτικο ορόσημο. Δεν είναι μόνο λιγότερο γεμάτοι, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο βολικοί από τα πρωτότυπα, επιτρέποντάς σας να τράπεζα επιγραμμική επιρροή με ελάχιστη απογοήτευση. Εδώ είναι μερικά από τα πιο διάσημα ορόσημα στον κόσμο.