Περιηγήσεις στο Kensington: Προσωπικές εκδρομές υψηλού επιπέδου σε μέρη που δεν έχετε βρει ποτέ

Ο πελάτης καλεί τις λήψεις με αυτόν τον βραβευμένο τεχνικό περιοδείας

Η ιδέα πίσω από το Kensington Tours, Ιδιωτικός οδηγός ταξιδιού παγκοσμίως

Το Kensington Tours είναι γνωστό για τις έντονα εξατομικευμένες ιδιωτικές εκδρομές για ζευγάρια, οικογένειες και φίλους. Μπορείτε να πάτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο με μια περιοδεία περιοδεία προσαρμοσμένη στις επιθυμίες σας και καθοδηγείται από τους ντόπιους.

Αυτή η ταξιδιωτική εταιρεία έχει υψηλή βαθμολογία από ταξιδιώτες και ταξιδιωτικά μέσα. Μεταξύ των πολυάριθμων βραβείων του, το Kensington Tours έχει ονομάσει την "Καλύτερη Εταιρεία Ταξιδιών Περιπέτειας στη Γη" από τους συντάκτες του περιοδικού National Geographic Adventure .

Οι περιηγήσεις στο Kensington θα είναι το στυλ της διαμονής σας;

Η απάντηση είναι ίσως ναι αν: Σας αρέσει να κάνετε πολλές έρευνες και να κάνετε αποφάσεις για δρομολόγια. Προτιμάτε να έχετε μια διαδρομή και να γνωρίζετε τι κάνετε στη συνέχεια. Θέλετε να εμβαθύνετε στον πολιτισμό και την ιστορία του προορισμού σας. Αισθάνεσαι ότι θα βγεις περισσότερο από το ταξίδι σου με οδηγό.

Η απάντηση είναι πιθανώς όχι αν: Θα θέλατε να περάσετε μερικές ώρες βλέποντας τα τοπικά αξιοθέατα και στη συνέχεια να ξανακάντε πίσω στο ξενοδοχείο σας. Προτιμάτε να είστε μόνοι σας παρά με οδηγό. Σας αρέσει να φτερούγες όταν ταξιδεύετε και προτιμάτε να μην ακολουθήσετε μια καθορισμένη διαδρομή.

Το Kensington Tours ιδρύθηκε το 1999 από τον Jeff Willner, έναν παγκόσμιο ταξιδιώτη που μεγάλωσε στην Αφρική, που άλλαξε τη σταδιοδρομία του από τη χρηματοδότηση. Ο Willner ήταν δυσαρεστημένος από τον τουριστικό χαρακτήρα των πακέτων. Η ιδέα του "κάτι διαφορετικό" ήταν να προσφέρει εξαιρετικά προσαρμοσμένες διαδρομές σε ιδιωτικούς ταξιδιώτες με σε βάθος τοπικές εμπειρίες με οδηγούς κατοίκους.

Η ειδικότητα της εταιρείας είναι ιδιωτικές εκδρομές. Τα δρομολόγια δημιουργούνται εκ των προτέρων σε λεπτομερείς συνομιλίες μεταξύ του ταξιδιώτη και ενός στελέχους της εταιρείας που έχει προσωπική γνώση του προορισμού. Τα υπάρχοντα δρομολόγια του Kensington Tours χρησιμοποιούνται ως βασικά πρότυπα για το ταξίδι σας και τροποποιούνται για να αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντα , τις προτιμήσεις, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα.

Είναι η περιήγησή σας και το αποκαλείτε.

Οι εκδρομές στο Kensington Tour είναι πραγματικά ιδιωτικές. Η εταιρεία δεν οδηγεί ομάδες ταξιδιωτών, αλλά συνήθως ζευγάρια, οικογένειες ή φίλους. Ο όμιλος έχει τον δικό του οδηγό, όχημα και οδηγό. Το τμήμα ομάδων του Kensington Tours συνεργάζεται με ταξιδιωτικούς πράκτορες που αναζητούν ελίτ διαδρομές για τις ομάδες των δωδεκάδων ή περισσότερων ταξιδιωτών.

Οι περιηγήσεις στο Κένσινγκτον πάνε παντού. Φέρνουν ταξιδιώτες σε περισσότερες από 100 χώρες σε κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανομένης της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. Οι προορισμοί περιλαμβάνουν πόλεις και ύπαιθρο, νησιά και βουνά, ζούγκλες και ερήμους. Ορισμένες εκδρομές επισκέπτονται γνωστούς καταυλισμούς με κατακόρυφους χώρους γεμάτους με χώρους παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Άλλοι πηγαίνουν από το πεπατημένο μονοπάτι σε σπάνια επισκέπτονται ζούγκλες και χωριά. Το έδαφος μπορεί να είναι χαλαρό ή δύσκολο (θα γνωρίζετε εκ των προτέρων)

Οι περιηγήσεις στο Kensington είναι άθλιες, αναζητώντας βάθος και όχι πλάτος. Έχουν την τάση να περνούν πολύ περισσότερο από μία ημέρα σε μια δεδομένη πόλη, και να εξερευνήσουν πραγματικά τον προορισμό. Για παράδειγμα, ο οκτώ ημερών Inca Explorer με τρένο ξοδεύει τον μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην Ιερή Κοιλάδα του Περού μεταξύ Κούσκο και Μάτσου Πίτσου. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα, δύο ή περισσότερες εκδρομές μπορούν να συνδυαστούν σε προσαρμοσμένα πακέτα διακοπών

Οι ταξιδιώτες στο Kensington Tour μπορούν να είναι ενεργοί ή χαλαροί ή και οι δύο.

Ορισμένες περιηγήσεις είναι σωματικά απαιτητικές, αφιερωμένες στην παγετώνες-πεζοπορία στην Παταγονία ή στην εξερεύνηση των υψίπεδων των Ιμαλαΐων του Νεπάλ. Παραδείγματα χαλαρών περιηγήσεων στο Kensington περιλαμβάνουν περιοδεία στην Μπανγκόκ και στη συνέχεια χαλάρωση στις παραλίες της Ταϊλάνδης ή στην Αποκλειστική Εμπειρία της Ινδίας, που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία παλατιών, επισκέψεις σε ναούς και δείπνο με μαχαραγιά. Το Kensington Tours προσφέρει επίσης εκδρομές σε αθλητικά πρωταθλήματα και άλλες εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης. Ως εναλλακτική λύση στα ξενοδοχεία, οι ταξιδιώτες μπορούν να μείνουν σε ιδιόκτητες ιδιωτικές βίλες .

Οι οδηγοί που οδηγούν το Kensington Tours είναι τυπικά κάτοικοι της περιοχής. Προσλαμβάνονται για τη βαθιά γνώση της επικράτειάς τους, την εμπειρία φιλοξενίας τους και την ευχέρεια τους στην αγγλική γλώσσα. Πολλοί οδηγοί του Kensington είναι καθηγητές, δημοσιογράφοι ή συγγραφείς οδηγών.

Οι εκδρομές Kensington Tours είναι εκπληκτικά προσιτές, συνήθως περίπου το ένα τρίτο λιγότερο από τις περισσότερες άλλες ομαδικές εκδρομές.

Γιατί; Kensington Tours και απασχολεί άμεσα τοπικούς ξεναγούς και ταξιδιωτικούς επαγγελματίες με βαθιές συνδέσεις στους προορισμούς τους. δεν υπάρχουν μεσάζοντες εδώ. Οι ατομικοί προϋπολογισμοί ταξιδιών είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και μπορούν να κυμανθούν από πολυτελή πολυτελή έως πολύ συνειδητή αξία. Οι αεροπορικές ρυθμίσεις μπορούν να αγοραστούν μέσω της εταιρείας ή με δική σας.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Kensington Tours και τηλεφωνικά από τη Βόρεια Αμερική, 888.903.2001. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις εκδρομές Kensington στο Facebook . στο Twitter (@ KensingtonTours), στο Pinterest, στο Instagram και στο YouTube.