Τα αστέρια του Travel Guide της Forbes εξηγούνται

Το 1958, η Exxon Mobil ξεκίνησε να στέλνει ανώνυμα αμειβόμενο προσωπικό για να ανασκοπεί εστιατόρια, ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά για τους οδηγούς της, που ονομάζονται Mobil Travel Guides. Αν και λιγότερο αποκλειστικά από τους οδηγούς Michelin , ένα αστέρι 4 ή 5 Mobil ήταν ένα σημαντικό επίτευγμα για κάθε ίδρυμα.

Τον Οκτώβριο του 2009, η Exxon Mobil αδειοδοτήθηκε με την επωνυμία της Five Star Ratings Corporation, η οποία συνεργάστηκε με τη Forbes Media για να αναβαθμίσει το Mobil Stars ως οδηγό ταξιδιών Forbes.

Οι οδηγοί της Mobil διέκοψαν τη δημοσίευσή τους σε έντυπη μορφή το 2011 και ο οδηγός Forbes Travel Guide είναι πλέον εντελώς ηλεκτρονικός.

Πώς αξιολογούνται οι περιοχές;

Σε αντίθεση με τους ιστότοπους αναθεώρησης που δημιουργούν οι χρήστες, οι επιθεωρητές της Forbes επισκέπτονται σχεδόν 1.000 ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιαματικά λουτρά σε όλο τον κόσμο, ελέγχοντας κάθε ιδιοκτησία με έως και 800 αυστηρά και αντικειμενικά πρότυπα για τον προσδιορισμό των αξιολογήσεων.

Και, σε αντίθεση με τους οδηγούς Michelin, οι οδηγοί του Forbes παρέχουν αναλυτικές πληροφορίες που εξηγούν γιατί ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, ξενοδοχείο ή spa έλαβε τέτοια αναγνώριση. Ένας αναθεωρητής της Forbes αξιολογεί ανώνυμα την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την ατμόσφαιρα, την άνεση, την αίσθηση πολυτέλειας και την άνεση των εστιατορίων. Για παράδειγμα, ένας κατάλογος στο HowStuffWorks, ο οποίος δημοσίευσε προηγουμένως τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes , αναφέρει ότι οι κριτικοί θα αξιολογήσουν τα ακόλουθα, μεταξύ άλλων από άλλα 800 κριτήρια:

Το Forbes παρέχει επίσης μεγαλύτερη ποικιλία αστεριών σε εστιατόρια σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε σύγκριση με τις τρεις πόλεις του οδηγού Michelin.

Αστέρες εξηγούνται

Το εστιατόριο Five Star της Forbes προσφέρει μια πραγματικά μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία φαγητού.Ένα εστιατόριο πέντε αστέρων παρέχει εξαιρετική τροφή, εξαιρετική εξυπηρέτηση και κομψή διακόσμηση, με έμφαση στην πρωτοτυπία και εξατομικευμένη, προσεγμένη και διακριτική εξυπηρέτηση. η ομάδα παρακολουθεί κάθε λεπτομέρεια του γεύματος. "

Τα εστιατόρια Forbes Four Star "είναι συναρπαστικά εστιατόρια με συχνά γνωστούς σεφ που διαθέτουν δημιουργικά, πολύπλοκα τρόφιμα και δίνουν έμφαση στις διάφορες γαστρονομικές τεχνικές και στο επίκεντρο της εποχικότητας.Ένα εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό τραπεζαρίας παρέχει εκλεπτυσμένη προσωπική εξυπηρέτηση.

Οι Forbes Travel Guides παρέχουν επίσης μια λίστα με τα Συνιστώμενα Εστιατόρια που σερβίρουν φρέσκα, ελκυστικά φαγητά σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που προσφέρει μια έντονη αίσθηση θέσης είτε με στυλ είτε μενού. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εμφανής μέσα από το εστιατόριο, από την υπηρεσία μέχρι το μενού. "

Μία από τις σημαντικότερες διαφορές μεταξύ των Forbes και άλλων περιοχών εστιατορίων αναθεώρησης είναι ότι το Forbes επίσης αναθεωρεί ξενοδοχεία και ιαματικά λουτρά, γεγονός που σημαίνει ότι οι οδηγοί του είναι πιο διαφοροποιημένοι και λιγότερο επικεντρωμένοι.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν για τα αστέρια Forbes για την ταξινόμηση ξενοδοχείων αντί για την εστίαση εστιατορίου. Όπως και με τα αστέρια Michelin, τα εστιατόρια στον κατάλογο τείνουν να είναι υπερσύγχρονα και ακριβότερα.