Βόρειο Πάρκο Hempstead Beach

Σημείωση: ίσως να ενδιαφέρεστε και για τις παραλίες του Long Island για μια περιήγηση φωτογραφίας κάποιων άλλων πλατειών άμμων στις επαρχίες Nassau και Suffolk.

Αν ψάχνετε για μια υπέροχη παραλία στη βόρεια ακτή Long Island, στη Νέα Υόρκη, τότε το North Hempstead Beach Park, γνωστό και ως Bar Beach, είναι μια καλή επιλογή. Με 34 εκτάσεις αμμώδεις ακτές που είναι χαρακτηριστικές των βόρειων περιοχών του νησιού, η παραλία βρίσκεται απέναντι από το λιμάνι Hempstead, έναν ήσυχο κόλπο στην επαρχία Nassau.

Κάντε μια βόλτα στην άμμο, απολαύστε το νερό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή χαλαρώστε απέναντι από τον παραλιακό δρόμο καθώς βλέπετε την προκυμαία. Το πάρκο των 60 στρεμμάτων είναι δίπλα στο παραθαλάσσιο ακίνητο και προσφέρει μια ποικιλία από γήπεδα για παιχνίδια, όπως χάντμπολ, μπάσκετ και paddleball. Υπάρχουν επίσης γήπεδα shuffleboard και περιοχές για να παίζουν πέταλα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο δρομάκι και υπάρχουν χώροι για πικνίκ όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ένα γεύμα ή ακόμα και να μπάρμπεκιου το φαγητό σας και μια παιδική χαρά για τα παιδιά.

Υπάρχει επίσης μια ράμπα με σκάφος, ένα λουτρό, μια προβλήτα αλιείας και πολλά άλλα για τους επισκέπτες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες αυτές οι εγκαταστάσεις προορίζονται για κατοίκους και οι μη κάτοικοι υποχρεούνται να πληρώσουν ένα τέλος για την είσοδο στην παραλία και σε άλλες περιοχές. Για να χρησιμοποιήσετε τα πεδία και τις περιοχές πικνίκ, απαιτούνται άδειες. Υπάρχουν επίσης τέλη στάθμευσης για να επισκεφθείτε αυτή την παραλία και το πάρκο. (Οι άδειες στάθμευσης είναι διαθέσιμες για όλους τους κατοίκους της επαρχίας Nassau, ή μπορείτε να πληρώσετε μια ημερήσια αμοιβή.)

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, υπάρχουν δωρεάν συναυλίες εδώ και σε άλλες πόλεις του North Hempstead πάρκα.

Το North Hempstead Beach Park βρίσκεται στο 175 West Shore Road, Port Washington , Νέα Υόρκη. (Σημείωση: εάν χρησιμοποιείτε το GPS για να βρείτε το πάρκο της παραλίας, παρακαλούμε εισάγετε "175 West Shore Road, ROSLYN, Νέα Υόρκη" για οδηγίες.) Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε το (516) 869-6311 ή τηλεφωνήστε στο Nassau County γενικός αριθμός 311.

Οδηγίες για την παραλία και το πάρκο: Αν έρχεστε από τη Βόρεια λεωφόρο, στρίψτε στη λεωφόρο North Willis. Στη συνέχεια, κάντε αριστερά στην Παλιά βόρεια λεωφόρο. Στη συνέχεια, στρίψτε προς West Shore Road, όπου θα δείτε την είσοδο στο πάρκο.

Εάν οδηγείτε στο North State Parkway, κατεβείτε στην έξοδο 29 North (Roslyn Road). Στη συνέχεια, συνεχίστε στο δρόμο Roslyn μέχρι να φτάσετε στο τέλος. Θα δείτε τον περίφημο πύργο ρολογιών του Roslyn στα δεξιά σας. Στο φανάρι, παρακαλώ να φέρει αριστερά στη Δύση του Δρυμού και να συνεχίσετε για περίπου τρία μίλια. Η παραλία και το πάρκο θα είναι στα δεξιά σας.

Εάν παίρνετε το Long Island Expressway (LIE), κατεβείτε στην έξοδο 37, πηγαίνοντας προς τη λεωφόρο Willis / Mineola / Roslyn. Στη συνέχεια, μπείτε στο Powerhouse Road / South Service Road. Κάντε αριστερά στη Λεωφόρο Mineola / Willis και συνεχίστε τη Λεωφόρο Mineola. Κάντε μια ελαφριά δεξιά στην Wallbridge Lane και μετά στρίψτε στην παλιά βόρεια λεωφόρο. Στη συνέχεια, στρίψτε προς το West Shore Road.

Σημείωση: ενώ επισκέπτεστε την παραλία και παρκάρετε, μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το κοντινό πάρκο Monument Sandminers, το οποίο αναφέρει τη συναρπαστική ιστορία για το πώς εκσκαφίστηκαν εκατομμύρια τόνοι της Long Island άμμου και μεταφέρθηκαν στο Μανχάταν για να αναμειχθούν σε σκυρόδεμα για την κατασκευή ουρανοξυστών και πολλά άλλα.

Υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο πάρκο των μνημείων.