Εθνικό Λιμάνι Τροφίμων και Κρασιού 2018

Κρασί, μπύρα, ουίσκι, γκουρμέ φαγητό στο μενού

Το εθνικό λιμάνι γιορτάζει την ανοιξιάτικη σεζόν με ένα φεστιβάλ παραθαλάσσιας, δίνοντας έμφαση σε ζευγάρια τροφίμων και κρασιών, βιοτεχνικά και βιολογικά προϊόντα και μπουτίκ κρασιά. Η εκδήλωση περιλαμβάνει γευσιγνωσίες, μαγειρικές διαδηλώσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις γαστρονομικές και οινολογικές τάσεις, θέματα βιωσιμότητας και υποστήριξη τοπικών αγροτών και πόρων. Το Εθνικό Λιμενικό Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιών δεν είναι ένα παιδί φιλικό γεγονός.

Έτσι αρπάξτε το μέλι σας ή τους καλύτερους φίλους σας και ετοιμαστείτε για κάποια εξερεύνηση των ενηλίκων-ποτών.

Κρασί και Περισσότερα

Και αν το κρασί δεν είναι το ποτό της επιλογής σας, έχετε καλύψει. Το Φεστιβάλ Τροφίμων & Κρασιών του National Harbour θα προσφέρει για γευσιγνωσία και σύζευξη περισσότερα από 150 διεθνή κρασιά, οινοπνευματώδη ποτά και μπύρες, μαζί με τοπικά και περιφερειακά αγαπημένα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν όλες τις ποικιλίες καθώς και να τις αγοράσουν από το ποτήρι και το μπουκάλι. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια δοκιμαστική μπύρα δοκιμάζοντας την εμπειρία Bier Garten και μια εμπειρία γευσιγνωσίας ουίσκι και bourbon σε ένα χαλαρωτικό σκηνικό, σε συνδυασμό με τα χέρια έλασης πούρα.

Η ζωντανή μουσική και η ομαλή τζαζ σε τρεις σκηνές θα μιμούνται μια ατμόσφαιρα του συλλόγου ως σκηνικό για όλα αυτά τα ενθουσιώδη. Η κουζίνα μαγειρέματος θα προσφέρει πρακτικές μαγειρικές εμπειρίες και ζευγάρια κρασιών, ενώ τα εστιατόρια και τα φορτηγά τροφίμων της Ουάσιγκτον θα προσφέρουν επίσης γευσιγνωσίες. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, θα έχετε την ευκαιρία να ανακατευτείτε με τους γνωστούς τοπικούς, περιφερειακούς και εθνικούς σεφ, οι οποίοι θα αλέθουν γύρω από το φεστιβάλ.

Πού και πότε

Το Φεστιβάλ Φαγητού & Κρασιού στο Εθνικό Λιμάνι πραγματοποιείται στις 28 και 29 Απριλίου το 2018. Αν αγοράσετε ένα γενικό εισιτήριο εισόδου, μπορείτε να βρίσκεστε εκεί οποτεδήποτε μεταξύ 1 και 18 μ.μ. Αν φτάσετε για εισιτήριο εισόδου VIP, θα έχετε μια επιπλέον ώρα να γίνουν οι γύροι γευσιγνωσίας? αυτές οι ώρες είναι από το μεσημέρι έως τις 6 μ.μ.

Το National Harbour βρίσκεται στην κομητεία Prince George, Maryland, στον ποταμό Potomac , λίγα μόνο λεπτά από την Ουάσινγκτον. Η περιοχή είναι προσβάσιμη από το Interstate 95, το I-495, το I-295, τη γέφυρα Woodrow Wilson και από το ταξί από την Ουάσινγκτον, την παλιά πόλη Αλεξάνδρεια , το Βερνόν και το Τζορτζτάουν.

Σχετικά με το Εθνικό λιμάνι

Το National Harbour είναι ένας παραθαλάσσιος προορισμός 300 στρεμμάτων στην περιοχή της Ουάσινγκτον που άνοιξε την άνοιξη του 2008. Το National Harbor βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία κατά μήκος του ποταμού Potomac και είναι κοινότητα μικτής χρήσης ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Περιλαμβάνει ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, συγκυριαρχίες, μια μαρίνα πλήρους υπηρεσίας, το Gaylord National Resort και Convention Center και εμπορικό χώρο γραφείων.