Ένας οδηγός για τα φτηνά μπαρ Tapas στη Βαρκελώνη

Ελάτε πεινασμένοι, φύγετε απλά

Τα Tapas είναι γενικά λίγο ακριβότερα στη Βαρκελώνη απ 'ό, τι σε άλλες περιοχές της Ισπανίας (αν και είναι δυνατόν να αποκτήσετε δωρεάν τάπας στην πόλη αν γνωρίζετε πού να κοιτάξετε). Στην προσπάθειά σας να ανακαλύψετε τα πιο φθηνά τάπας μπαρ, το τέχνασμα είναι να αποφύγετε αυτά που έχουν ομοιότητα με ένα κομψό ντεκόρ ή μοντέρνο makeover. Ή μάλιστα, οποιαδήποτε γλώσσα με τη λέξη "tapa" στο όνομά της. Αυτά είναι συνήθως αρθρώσεις αλυσίδων και χρεώνουν ένα χέρι και ένα πόδι, όταν μπορείτε να βρείτε τα ίδια πιάτα στο μισό της τιμής σε μικροσκοπικά mom-and-pop eateries.

Περιποιηθείτε τα εστιατόρια τρύπα στο τοίχο με τα πλακάκια με πλακάκια και τα στρώματα με χαρτοπετσέτες. Αυτό είναι το πώς το κάνουμε στη Βαρκελώνη: αν ψάχνετε για φτηνά τάπας μπαρ, στη συνέχεια, ρίξτε τα μανίκια σας επάνω και να είστε έτοιμοι να πάρει βρώμικο.

Πολλά μπλοκ από την Passeig Joan de Borbò στο Carrer Ginebra είναι μια από τις φτηνότερες διαπραγματεύσεις της Barceloneta για tapas, το La Jai-Ca . Ειδικεύεται σε τηγανητά καλαμάρια μωρών, μύδια αρακά, και άλλα κλασικά θαλασσινά που εμβαπτίζονται στο ελαιόλαδο. Η ατμόσφαιρα είναι δυνατή, ζωντανή και ξεχασμένη. Αν ψάχνετε για μια συναρπαστική εμπειρία και αυθεντικά καταστήματα της Ταϊλάνδης, αυτό είναι το σημείο.

Σε ένα γλυκό λιθόστρωτο δίπλα στο El Born λίγο έξω από το Passeig Picasso είναι το La Paradeta , όπου ζυγίζετε ό, τι θαλασσινά θέλετε και πείτε τους πώς να το μαγειρέψουν. Η αίσθηση της αγοράς ψαριών συνοδεύεται από τις τιμές της αγοράς και, πάλι, από μια ζωντανή ατμόσφαιρα. Μη φοβάστε να σηκώσετε τη φωνή σας πάνω από το din, ή ίσως να μείνει πίσω από το freze!

Στο Carrer Mercé, στο Barrio Gòtico, βρίσκεται το Bar Celta . Εκεί πρέπει να πάτε για όλα τα πράγματα της Γαλικίας. χταπόδι και πατάτες σε ελαιόλαδο και πάπρικα ( pulpo a la gallega ) είναι η ειδικότητα του σπιτιού. Είναι πολύ φτηνό και πολύ χαρούμενο.

Το La Xampanyeria , σχετικά με το Carrer Reina Cristina, είναι ίσως ο φθηνότερος τρόπος για να πάρετε άκρη και να γεμίσετε το στομάχι σας σε ολόκληρη την πόλη.

Είναι ένα μικρό κοκτέιλ δίπλα στο Port Vell που σερβίρει λιπαρά ρολά γεμάτα chorizo, morcilla, jamon, butifarra και άλλα τοπικά φαγητά με αναπάντεχα οικονομικά μπουκάλια cava, τα οποία χυτεύονται σε όλο το πάτωμα στα παχιά των εκλεπτυσμένων πλήθους.

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες περιοχές τάπας στη Βαρκελώνη και αυτές είναι οι αγαπημένες μας, αλλά με κάθε τρόπο μην διστάσετε να εξερευνήσετε την πόλη και να δοκιμάσετε κάτι νέο. Έχουμε μια λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια της Βαρκελώνης εδώ , και αφού έχετε γεμίσει, μπορείτε να δείτε το Κορυφαία 100 πράγματα να κάνουμε στη Βαρκελώνη. Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια ξενάγηση γευσιγνωσίας tapas που θα σας οδηγήσει σε όλη την πόλη.