Τρίαθλο του έθνους 2017 στην Ουάσιγκτον

Κολυμπήστε, ποδήλατο και τρέξτε μέσα από την πρωτεύουσα του έθνους

Το Τρίαθλο του Έθνους είναι ένα αριστοκρατικό αθλητικό γεγονός στην Ουάσινγκτον που περιλαμβάνει μια γραφική πορεία που περνάει από το National Mall , μια κολύμβηση 1,5k στον ποταμό Potomac , ποδηλασία 40k στους δρόμους του DC και του Maryland, ολοκληρώνοντας ένα 10k τρέξιμο ιστορικά μνημεία της πόλης. Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνουν μια δωρεάν διήμερη εκδήλωση Health & Fitness Expo και ένα φεστιβάλ τελετουργίας που περιλαμβάνει ζωντανό συγκρότημα.

Το Τρίαθλο του Έθνους ωφελεί την Εταιρεία Λευχαιμίας & Λεμφώματος, την μεγαλύτερη στον κόσμο μη κερδοσκοπική οργάνωση υγείας που αφιερώνεται στη χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο του αίματος. Το 2014, το Triathlon πρόσθεσε έναν αγώνα Sprint για πρώτη φορά στην ιστορία του για εννέα χρόνια. Η μικρότερη απόσταση διαθέτει ένα κολύμπι 750 μέτρων, ένα ποδήλατο 16 μιλίων με ένα βρόχο και μια διαδρομή 5 χιλιομέτρων, που τελειώνει με θέα στο μνημείο του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 7 π.μ.

Καταχώριση: Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν μεμονωμένα ή ως ομάδα. Δείτε τα στοιχεία εγγραφής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλιο τελικής επεξεργασίας, τεχνικό μπλουζάκι, κόκκινο χαλί, πρωινό μετά το πρωινό και πρόσβαση στη συναυλία της γραμμής τερματισμού και στην υπαίθρια μπυραρία.

Το Τρίαθλο του Έθνους έχει αυξηθεί από έναν διαγωνισμό με λιγότερους από 500 παίκτες το 2006 που αναγνωρίστηκαν από το βιβλίο Guinness Book of World Records ως το μεγαλύτερο διεθνές γεγονός τριάθλου στο έθνος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες εντός του αγώνα, συμπεριλαμβανομένης μιας στρατιωτικής πρόκλησης, ανοικτή σε ενεργούς στρατιωτικούς και βετεράνους, το CQ-Roll Call Congressional Challenge, ανοιχτό σε υπαλλήλους της ομοσπονδίας και του Hill, το Commander-in-Chief Challenge, τις τρεις ομάδες της στρατιωτικής ακαδημίας και την Tri Club Challenge, για τα μέλη του συλλόγου του triathlon.

Εθνικές Θέσεις Τριώνθλων

Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν τα γεγονότα από την περιοχή μετάβασης, που βρίσκεται κατά μήκος του Ohio Drive ακριβώς δυτικά της λεκάνης απορροής .

Δείτε ένα χάρτη. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι διαδρομές διαδρομής υπόκεινται σε αλλαγές.

Μεταφορά και στάθμευση κατά την ημέρα αγώνα

Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος στην περιοχή και οι αθλητές ενθαρρύνονται να πέσουν στην περιοχή μετάβασης πριν από τις 5:30 π.μ. Χώροι στάθμευσης διατίθενται στα τμήματα A, B και C στο Haines Point. Σημειώστε ότι αυτές οι παρτίδες θα γεμίσουν γρήγορα, θα έρθουν για πρώτη φορά, θα εξυπηρετηθούν πρώτα και μόλις οι δρόμοι κλείσουν στις 5:45 π.μ., τα τμήματα δεν θα είναι πλέον προσβάσιμα. Άλλες επιλογές στάθμευσης είναι διαθέσιμες στο δρόμο κοντά στην Independence Ave και την 15η Στ.

και διάφορες παρτίδες και γκαράζ στη γύρω περιοχή. Ένας αθλητής-μόνο λεωφορείο θα τρέξει από το Ουάσινγκτον Hilton από 4: 30-6: 15 π.μ. Διαβάστε περισσότερα για πάρκινγκ κοντά στο εθνικό εμπορικό κέντρο.

Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου Triathlon

Υγεία & Fitness Expo - 8-9 Σεπτεμβρίου, 2017. Ουάσιγκτον Hilton, 1919 Connecticut Ave NW, Ουάσιγκτον, DC. Η ελεύθερη έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό και διαθέτει περισσότερους από 50 πωλητές με τα πιο πρόσφατα μηχανήματα triathlon, δείγματα διατροφής, αναμνηστικά και μια σειρά από διαδραστικές κλινικές. Οι συμμετέχοντες στον αγώνα παίρνουν το πακέτο αγώνα τους στο expo. Οι ώρες είναι 12:00 - 8:00 μ.μ. την Παρασκευή και 9:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. το Σάββατο. Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Dupont Circle.

Φεστιβάλ τελικής γραμμής - 10 Σεπτεμβρίου 2017, 8:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. Πάρκο West Potomac - Οι αθλητές και οι θεατές μπορούν να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και υπηρεσιών στο Finish Line Festival.

Ο πρώτος αγωνιζόμενος εκτιμάται ότι θα περάσει τη γραμμή τερματισμού στις 8:50 π.μ. Η τελετή των βραβείων θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ.

Ιστοσελίδα: www.nationstri.com