Τραυματίστηκαν από έναν Σκορπιό

Η Αληθινή Ζωή μου Με Σκορπιός Στίνγκ

Αυτό το άρθρο υποβλήθηκε από τον Cari, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος του Forum Phoenix. Το Cari ζει στο βορειοανατολικό τμήμα του Φοίνιξ. Το σπίτι της είναι πάνω από 10 ετών, σε μια πλήρως ανεπτυγμένη περιοχή.

- - - - - - - - - -

Ήταν τέσσερις ημέρες από τότε που η οικογένειά μου και εγώ μετακόμισε στο νέο μας σπίτι. Τα πάντα συνέδεαν καλά. Ο τύπος καλωδίων έφτασε τελικά να συνδέσει την τηλεόραση και το διαδίκτυο. Στηριζόμενη στο στήθος του συζύγου μου ενώ παρακολουθούσαμε την τηλεόραση, ένιωσα κάτι γδαρμένο στο χέρι μου.

Ο Σκορπιός Στίνγκ

Στη συνέχεια, ένα δεύτερο γαργάλημα και μια βούρτσα του βραχίονα μου - στη συνέχεια, ξαφνικά, ένας αιχμηρός πόνος. Πήδηξα και φώναξα, όπως και ο σύζυγός μου. Κοίταξα κάτω και είδα ... "Είναι ένας σκορπιός;" Ο σύζυγός μου το επιβεβαίωσε. Τρέψα σε αυτόν και του ρώτησα τι πρέπει να κάνουμε.

Πρώτη πορεία δράσης

Ο χειριστής 9-1-1 είπε στον σύζυγό μου ότι δεν ήμουν σε κίνδυνο και τον συνέδεσα με το Banner Poison Control Center . Συνέχισαν να μας λένε τι μπορεί να συμβεί. Λαμβάνουν χιλιάδες τηλεφωνήματα ετησίως μόνο από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής της Αριζόνα όσον αφορά τα κτυπήματα σκορπιού . Αυτή η λίστα συνοψίζει τις αντιδράσεις που έκανα στον σκορπιό, σε συνδυασμό με αυτό που γνωρίζω τώρα από τους φίλους μας στο Banner Poison Control Center.

Μετά το Scorpion Sting, έχω εμπειρία ...

Scorpion Sting, Δεύτερη Φάση

Μετά από περίπου έξι ώρες τα προβλήματα και τα συμπτώματα που σχετίζονται με το τσίμπημα του σκορπιού άρχισαν να διαχέονται. Δώδεκα ώρες μετά την ύπαρξή του από τον σκορπιό, είχα ακόμα μούδιασμα πόδια, χέρια, μύτη και αυτιά. Αυτά τα αποτελέσματα παρέμειναν για μεγάλο μέρος της επόμενης ημέρας.

Τα πόδια μου ήταν τα τελευταία που αισθάνονται φυσιολογικά. τους μούσκεμα σε ένα σπα βοήθησε. Σύμφωνα με το Banner Poison Control Center, ορισμένες από τις μούδιασμα μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες.

Διδάγματα σχετικά με την ύπαρξη ενός σκορπιού

Μια μέρα αργότερα, και μετά

Ευτυχώς, 24 ώρες αργότερα, δεν είχα πραγματικά παρατεταμένες συνέπειες από το τσίμπημα του σκορπιού. Λοιπόν, εκτός από τη φοβία μου που τώρα υπάρχουν σκορπιές σε όλο το σπίτι μου. Είχαμε έναν εξολοθρευτή να βγει την επόμενη μέρα για να ψεκάσει. Βρήκε τον σκορπιό που με έκοψε και τον έριξε. Ο εξοντωτής μας είπε ότι αυτή η περιοχή δεν είναι γνωστή για το ότι έχει πολλούς σκορπιούς, αλλά μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στην Κοιλάδα του Ήλιου . Είναι μοναχικά πλάσματα και δεν αισθάνθηκε ότι θα υπήρχαν πολλά προβλήματα εδώ εφ 'όσον κάποιος είχε σπρέψει το σπίτι μας σε τακτική βάση για να σκοτώσει τα άλλα σφάλματα, τα οποία χρησιμεύουν ως φαγητό σκορπιού. Περισσότερες συμβουλές για τους σκορπιούς γύρω από το σπίτι.

Έχουν περάσει περίπου πέντε ημέρες από το περιστατικό και εξακολουθώ να ελέγχω τα μαξιλάρια στον καναπέ μου, τις κουβέρτες στο κρεβάτι μου και τα παπούτσια μου. Παίζω αρκετά παπούτσια στο σπίτι όλη την ώρα. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι ένας σκορπιός θα τσιμπήσει τον 3χρονο γιο μου. Όχι μόνο επειδή νομίζω ότι θα πεθάνει - γιατί τώρα ξέρω τι να ψάξω - αλλά περισσότερο γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να νιώθω σαν αυτό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ οδυνηρό και τρομακτικό. Σίγουρα έχει επηρεάσει την ποιότητα ζωής μου εδώ. Δεν ήμουν ποτέ φοβικός για κανένα είδος σφάλματος και τώρα απλά δεν φαίνεται να χαλαρώνω στο σπίτι μου χωρίς να αναρωτιέμαι αν ένας σκορπιός πρόκειται να σέρνει πάνω μου. Ας ελπίσουμε ότι αυτό το συναίσθημα θα εξασθενίσει με το χρόνο. Πραγματικά δεν θέλω να αισθάνομαι αυτόν τον τρόπο για πολύ.

Να είστε προετοιμασμένοι για τους σκορπισμούς του σκορπιού

Δεδομένου ότι μόλις μετακομίσαμε εδώ, κανείς από μας δεν είχε πραγματικά πληροφορίες σχετικά με τους σκορπιούς .

Είχαμε ακούσει ως επί το πλείστον ότι θα μπορούσαν να σας σκοτώσουν και πού να πάτε για να πάρετε το αντιβιοτικό. Θα ήθελα να είχαμε περισσότερες πληροφορίες, ώστε να μην είχαμε ξεφύγει. Η συμβουλή μου για όλους τους νεοφερμένους στην Αριζόνα: αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε για τους σκορπιούς και διδάξτε τα μέλη της οικογένειάς σας. Γρήγορες αντιδράσεις, χωρίς πανικό, θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αυτούς τους άσχημους σκορπιούς.

- - - - - - - -

Banner Poison Control Center 24ωρο τηλέφωνο: 800-222-1222