Προορισμός RV: Εθνικό Πάρκο Grand Canyon

Ένα προφίλ RVers του εθνικού πάρκου Grand Canyon

Το όνομα λέει όλα: το Grand Canyon. Η εντυπωσιακή σειρά φαραγγιών και φαραγγιών έχει μερικούς μεγάλους αριθμούς για να το ακολουθήσετε. Ο Εθνικός Δρυμός του Grand Canyon είναι σχεδόν 100 ετών, εκτείνεται πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα, έχει βράχους κάτω από ένα δισεκατομμύριο χρόνια και βλέπει πάνω από πέντε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Ακόμη και η λέξη grand φαίνεται σαν υποτιμήσεις.

Το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon είναι επίσης ένας δημοφιλής προορισμός για RVers από όλη τη Βόρεια Αμερική και πέρα ​​από αυτό.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που το Grand Canyon έχει να προσφέρει RVers από μέρη για να μείνει σε πράγματα που πρέπει να κάνουμε.

Πού να μείνετε στο Grand Canyon Όταν RVing

Το Trailer Village, το οποίο διαχειρίζεται το Xanterra Parks and Resorts, είναι το μόνο πραγματικό campground RV που βρίσκεται μέσα στο Εθνικό Πάρκο Grand Canyon. Το πάρκο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και έχει όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει ο RVers. Οι περιοχές περιλαμβάνουν ηλεκτρικό, αποχέτευση, νερό, ακόμα και τηλεοπτικές συνδέσεις. Είναι εύκολο να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα με τραπέζια πικνίκ και σχάρες σε κάθε μεμονωμένο χώρο. Το Trailer Village προσφέρει όλες τις ανέσεις, όπως ντους, πλυντήριο, χωματερή και σταθμούς πλήρωσης.

Το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon προσφέρει επίσης καταλύματα ξηρού κάμπινγκ, διάσπαρτα γύρω από το South Rim του πάρκου, συμπεριλαμβανομένου του Mather Park που βρίσκεται στο Grand Canyon Village στη δυτική πλευρά του South Rim. Το Grand Canyon Village προσφέρει χώρους για RVs έως 30 πόδια και περιλαμβάνει κέντρο επισκεπτών. Το Grand Canyon Village είναι επίσης ο κόμβος για εκδρομές με λεωφορεία και τρένα.

Το Desert View Campground στην ανατολική πλευρά του South Rim είναι επίσης διαθέσιμο για RVs καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Τι να κάνετε όταν φτάσετε στο Grand Canyon

Τώρα που έχουμε φροντίσει τις θέσεις για να μείνετε, ας επικεντρωθούμε σε μερικές από τις δημοφιλείς δραστηριότητες που γίνονται γύρω από το Grand Canyon. Δεν θα ξεμείνετε από ιστότοπους για να δείτε ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε είναι με ποιον τρόπο θα τους δείτε.

Εδώ είναι οι επιλογές για τους εύκολους αναβάτες και για τους πιο περιπετειώδεις λαούς.

Εάν είστε ικανοποιημένοι να χαλαρώσετε και να πάρετε τις απόψεις, το Grand Canyon έχει πολλούς τρόπους να το κάνετε αυτό. Βγείτε από το κάθισμα του οδηγού και πηγαίνετε σε μια περιοδεία με λεωφορείο. Το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon προσφέρει δωρεάν λεωφορεία που σας μεταφέρουν κατά μήκος της οδού Hermit Road. η εκδρομή προσφέρει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες απόψεις του πάρκου. Οι εμπορικές εκδρομές με λεωφορείο είναι επίσης διαθέσιμες κατά μήκος του δρόμου.

Παρακολουθήστε δωρεάν προγράμματα πάρκων ranger για να μάθετε για την ιστορία, την επιστήμη και το μέλλον του Grand Canyon ή να χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο για να βρείτε ακουστικές εκδρομές που σας καθοδηγούν κατά μήκος σημείων ενδιαφέροντος στο πάρκο.

Για όσους αναζητούν συγκινήσεις, το Grand Canyon είναι ευρύχωρο για εσάς. Πάρτε ένα ταξίδι rafting whitewater κάτω από τον ποταμό Κολοράντο για να μάθετε πόσο αληθινά μαζική το φαράγγι είναι, τα ταξίδια μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε για τρεις ημέρες έως τρεις εβδομάδες. Πεζοπορία στο backcountry, ή να φέρει μαζί ένα ποδήλατο για να σφυροκόπημα σε Hermit Road.

Για έναν πλήρη κατάλογο δραστηριοτήτων, ανατρέξτε στη σελίδα δραστηριοτήτων του Grand Canyon της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων.

Καλύτερος χρόνος για διαδρομές για να επισκεφθείτε το εθνικό πάρκο Grand Canyon

Σύμφωνα με την US News Travel οι καλύτερες στιγμές για να απολαύσετε το Εθνικό Πάρκο Grand Canyon είναι το Μάρτιο μέχρι το Μάιο και το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο.

Αυτά τα χρονικά πλαίσια είναι έξω από την αιχμή της καλοκαιρινής περιόδου, επομένως υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι και περισσότερες επιλογές διαμονής διαθέσιμες. Το μειονέκτημα της επίσκεψης έξω από την εποχή αιχμής είναι ο καιρός. Προετοιμαστείτε για πιο ζεστές θερμοκρασίες και ακόμα και χιόνι. Μέρη του πάρκου, ειδικά του Βόρειου Δακτυλίου, κλείνουν κατά τους χειμερινούς μήνες.

Για τους RVers, η επίσκεψη στο Grand Canyon θα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα των κουτιών RVing του καθενός. Λοιπόν, τι περιμένεις? Ήρθε η ώρα να ανεφοδιάσετε, να γεμίσετε και να βγείτε έξω για να απολαύσετε τις περιπλανήσεις και την ομορφιά του Εθνικού Πάρκου του Grand Canyon