Επισκεφθείτε το ενυδρείο Texas State

Η κορυφαία έλξη του Corpus παρέχει στους επισκέπτες εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία

Βρίσκεται στο Corpus Christi στη μέση της ακτής του Τέξας, το κρατικό ενυδρείο του Τέξας προσελκύει περισσότερους από 500.000 επισκέπτες κάθε χρόνο (και εκπαιδεύει πάνω από 60.000 παιδιά κάθε χρόνο μέσω ποικίλων εκπαιδευτικών στρατοπέδων και προγραμμάτων). Αναφέρεται ως το "επίσημο ενυδρείο του Τέξας", το κρατικό ενυδρείο του Τέξας παρέχει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες για όσους περπατούν από τις πόρτες του. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στο Τέξας .

Το Ενυδρείο διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία οθονών που στεγάζουν ψάρια που είναι αυτόχθονες στον Κόλπο του Μεξικού, καθώς και μερικά εξωτικά είδη. Υπάρχει μια πλήρη πλάκα των καθημερινών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων: You "Otter" Ξέρτε αυτό? Παρουσιάσεις δελφινιών. Συναντήσεις βουτιά? Έκθεση ερπετών. Αρπακτικά πτηνά; και πολλα ΑΚΟΜΑ. Υπάρχουν επίσης διάφορες ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο και διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως τα δημοφιλή Sea Camp και Sea Squirt.

Η Living Shores είναι μια διαδραστική έκθεση που παρουσιάζει το Laguna Madre - το επίμηκες σύστημα κόλπων που τρέχει από το Corpus Christi νότια. Αυτή η έκθεση στεγάζει το μεγαλύτερο "touch pool" στο ενυδρείο. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα μεταξύ των νεότερων επισκεπτών στο Texas State Aquarium καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν φυσικά με τη θαλάσσια ζωή. Το Aquatic Nursery είναι ένα άλλο αγαπημένο από τους νέους επισκέπτες.

Ωστόσο, τα χέρια κάτω από το πιο δημοφιλές αξιοθέατο στο Texas State Aquarium είναι τα δελφίνια που κατοικούν στον κόλπο Dolphin.

Αυτά τα δελφίνια μπορούν να προβληθούν από ψηλά ή από τα παράθυρα που φαίνονται κάτω από το υπαίθριο θέατρο - δίνοντας στους επισκέπτες μια υποβρύχια θέα στα δελφίνια που περνούν τις καθημερινές τους συνήθειες. Αυτά τα δελφίνια είναι επίσης τα αστέρια των ωριαίων παρουσιάσεων δελφινιών στα οποία εκτελούν μια ποικιλία ακροβατικών και ρουτινών.

Ο καλύτερος χρόνος για να επισκεφθείτε, ειδικά κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης καλοκαιρινής περιόδου, είναι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Εάν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Ενυδρείο το Σαββατοκύριακο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις πιο πολυσύχναστες στιγμές, τις οποίες λέει το προσωπικό του ενυδρείου είναι μεταξύ 11 π.μ. και 3 μ.μ.

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, Ημέρα Μνήμης μέσω της Ημέρας Εργασίας, το Ενυδρείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Το υπόλοιπο έτος, το Ενυδρείο είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ., με εξαίρεση την ημέρα των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων. Η είσοδος είναι λογική, με τα ποσοστά να είναι: Μέλη - ΔΩΡΕΑΝ. Ενήλικες {13 ετών και άνω} - 20,95 δολάρια. Οι ηλικιωμένοι {65+} - 18,95 δολάρια. Παιδιά {3 έως 12 ετών} - 14,95 δολάρια? Παιδιά {2 και νεώτερα} - ΔΩΡΕΑΝ. Παρέχονται ομαδικές εκπτώσεις. Χώρος στάθμευσης είναι $ 5. Το Ενυδρείο δείχνει ότι οι επισκέπτες έρχονται 20 λεπτά νωρίτερα για παρουσιάσεις κατάδυσης.