Επισκεφθείτε την Lost Maples State Natural Area

Οι περισσότεροι άνθρωποι αφορούν το φύλλωμα πτώσης και την "αλλαγή των φύλλων" στο ανατολικό τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ωστόσο, τμήματα του Τέξας βλέπουν πραγματικά δραματικές αλλαγές στον χρωματισμό των φύλλων καθώς η πτώση προσεγγίζει.

Lost Maples State Natural Area

Αν και οι περιοχές στο Ανατολικό και Κεντρικό Τέξας έχουν μεταβαλλόμενο φύλλωμα κατά τη διάρκεια της πτώσης, η Lost Maples State Natural Area στην Texas Hill Country έχει τον πιο έντονο χρωματισμό φύλλων πτώσης στην πολιτεία.

Το Lost Maples, το οποίο ανοίχθηκε για το κοινό το 1979, περιλαμβάνει πάνω από 2.000 στρέμματα στον ποταμό Sabinal και αντλεί πάνω από 200.000 επισκέπτες ετησίως. Μέρος της έκκλησης Lost Maples είναι το έτος γύρω από υπαίθριες ευκαιρίες αναψυχής, που περιλαμβάνουν πεζοπορία, birding, ψάρεμα, αθλήματα με κουπί και ορειβασία. Ωστόσο, η μεγαλύτερη κλήρωση του Lost Maples είναι η αλλαγή των φύλλων κάθε πτώση.

Το δραματικό φύλλωμα πτώσης του Lost Maples αποδίδεται στην υψηλή συγκέντρωση δέντρων σφενδάμνου στην περιοχή. Ενώ οι σφένδαμνοι μπορούν να βρεθούν σε μια ποικιλία περιοχών στο Τέξας, λίγες πυκνές συγκεντρώσεις υπάρχουν, εξ ου και το όνομα - Lost Maples.

Η αλλαγή των φύλλων συνήθως διαρκεί από τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Παρόλο που τα φύλλα είναι πιο συχνά στην αιχμή τους από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, όποιος ενδιαφέρεται να τα δει πρώτα, πρέπει να κάνει σχέδια τώρα. Το πάρκο γίνεται υπερβολικά γεμάτο και δεν είναι ασυνήθιστο να φτάσει κανείς σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, το Texas Parks και η άγρια ​​φύση εκδίδουν μια έκθεση για την απώλεια του Foles Maple Falls. Αυτό βοηθά τα άτομα να παρακολουθούν τις αλλαγές που συμβαίνουν στην περιοχή. Υπάρχει ποικιλία επιλογών για καταλύματα κοντά στο Lost Maples. Ωστόσο, και αυτά γεμίζουν γρήγορα κατά τη διάρκεια της εποχής αιχμής, επομένως είναι συνήθως απαραίτητες κρατήσεις.