Φαγητό στο πάρκο Minute Maid

Απολαύστε αυτά τα γεύματα στο ταξίδι σας στο Minute Maid Park

Κανένα ταξίδι στο πάρκο δεν είναι πλήρες χωρίς κάποια φιστίκια και krackerjacks (ή έτσι λέει το τραγούδι, ούτως ή άλλως). Ευτυχώς, το Minute Maid Park, το σπίτι του Χιούστον Άστρος, έχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για εσάς. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε ποιο από τα στάδια παραχώρησης του Minute Park Maid θα ταιριάζει καλύτερα στην κοιλιά σας.

Τι να φάτε στο Minute Maid Park;

Το Minute Maid Park είναι το μοναδικό γήπεδο στο Major League Baseball που δεν επιτρέπει στους οπαδούς να φέρουν τα δικά τους φαγητά και ποτά μέσα στο γήπεδο.

Έτσι, είστε οι επιλογές να τρώτε πριν φτάσετε στο γήπεδο, ή να φάτε μέσα στο γήπεδο. Η Aramark είναι ο πωλητής τροφίμων και ποτών για το Minute Maid Park. Υπάρχουν πολυάριθμες εκβαθύνσεις σε όλα τα επίπεδα του γηπέδου. Εδώ είναι μερικές από τις επιλογές περίπτερο παραχώρησης:

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ... : (Τμήμα 109): Χαρακτηρίζεται από το αγαπημένο φαγητό υπογραφής της πόλης της ομάδας που επισκέπτεται, καθώς και Hot Dogs, Crispy Chicken Tenders, Ψητά Burgers, Λουκάνικα και Γαλλικά πατάτες.

ΓΚΡΙ ΑΣΤΡΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗΣ - Ψησταριές Grand Slam Kiolbassa : Απολαύστε φρέσκα ψησταριές Griller Grand Slam της Astros. Λουκάνικο μεγέθους Texas σε φρέσκο ​​ροκ παπαρούνας. Ήπια ή Πικάντικη. Η επιλογή σας για τις γαρνιτούρες. Βρίσκεται στις Ενότητες 116 & 125

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ : (τμήματα, 134, 125, 418, 232): Με γρίλλες Astros Grand Slam και ψησταριές Bratwurst που παρασκευάζονται από την εταιρία Kiolbassa Sausage. Άλλες προσφορές περιλαμβάνουν τηγανιτές μπιφτέκια, ζεστά σκυλιά, προσφορές γλυκών και πικάντικων κοτόπουλων και τσίγκες τσίλι.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΡΕΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑΣ ΤΗΣ DREYER : Διαθέτει μια μεγαλύτερη ποικιλία από γεύσεις παγωτού, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηρισμένων Sundries κράνος Astros και των Minute Maid Frozen Smoothies Fruit.

Ο ΓΥΡΟΣ FIVESEVEN TO-GO : Επιλέξτε αντικείμενα από τη νέα μάσκα FiveSeven είναι διαθέσιμα για να πάτε για τους φίλους που απολαμβάνουν στα καθίσματα τους. Τα διαθέσιμα αντικείμενα περιλαμβάνουν φρέσκες χειροποίητες σαλάτες, γκουρμέ μπιφτέκια και επιβλητικά επιδόρπια.

(Τμήμα 156)

GOYA LATIN CAFE : Διαθέτει Goya Food Products και συνταγές. Απολαύστε το Chipotle κοτόπουλου ή το Picadillo με ρύζι, φασόλια και ψητές πιπεριές, σάντουιτς στη σχάρα, φρέσκα φρούτα, κατεψυγμένα σαγγάρια και μαργαρίτες. Βρίσκεται πίσω από το Home Plate στο τμήμα 119

ICEE : Ψυχρές γεύσεις με ποικίλες γεύσεις: Κεράσι Fanta ή Κατεψυγμένο οπτάνθρακα. Βρίσκεται στο The Creamery-Τμήματα 116, 128, 153, 227, 411, 429

Το μεγάλο BAMBOO του LARRY : (τμήμα 116) Το αγαπημένο του hangout του Larry Dierker. Σερβίρουμε σχάρα στη σχάρα, τα ψάρια Tacos και τα φτερά του σπιτιού μας.

Το BBC του LEFTY'S στο σταθμό Union : Το Lefty's Main Concourse περιλαμβάνει μια νέα αίθουσα Patio, το Ice House και το εστιατόριο Bar-B-Que με παραδοσιακά αγαπημένα πιάτα μπάρμπεκιου και σάντουιτς που προσφέρουν επιλογή αργά καπνιστών κρεμμυδιών, λουκάνικων, λουκάνικων, οι σταθεροί! (Πρώην τοποθεσία του Crawford Street Cafe.

MAVERICK SMOKEHOUSE : (τμήματα 125, 409, 427) Κάτω από το σπίτι Texas BBQ που διαθέτει σάντουιτς βόειου κρέατος μπάρμπεκιου, ψιλοκομμένο ψητό πατάτα μπάρμπεκιου, φορτωμένο ψητό πατάτα και ψητά λουκάνικα όλων των βοδιών.

MINUTE MAID FRESH FROIT SMOOTHIES : Μια γεύση αγαπημένη από την πηγή χυμού Home Town. Διατίθεται στο Squeeze Play και το παγωτό του Dreyer. Βρίσκεται στις Ενότητες132, 227 & 422

MINUTE STAND JUICE STAND : στο Squeeze Play (τμήμα 133) Παρέχοντας μικρότερα γεύματα και υγιεινές επιλογές για τους νεότερους μας φίλους.

Η NUTTY BAVARIAN : (Τμήμα 107) Σερβίρει φρέσκα αμυγδαλωτά αμύγδαλα κανέλας, πεκάν, κάσιους και φιστίκια και φρυγμένα, αλατισμένα κάσιους.

ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΚΕΡΑ ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΗ : (τμήματα, 116, 153, 227, 411, 429): Ζεστά και κρύα εδέσματα που κυμαίνονται από φρέσκια προσωπική φαγητό Papa John's Hand to Dipped Ice Cream και κατεψυγμένα ποτά ICEE.

VALUE MEALS : (τμήματα, 156 και 416) Τα αγαπημένα του Ballpark πωλούνται ως γεύματα με εξοικονόμηση.

WE POP IT! ΤΟ ΤΩΡΑ! : Φρέσκο ​​popcorn, νόστιμο καλαμπόκι καλαμπόκι, καλαμπόκι τυριού ... ή να το ξεπεράσετε με ζεστό βούτυρο και ποικιλία αρωμάτων. Βρίσκεται στο τμήμα 118

Αυτή η λίστα συγκεντρώθηκε χρησιμοποιώντας τη λίστα που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Houston Astros. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε μια πλήρη λίστα όλων των διαθέσιμων περίπτων παραχώρησης.

Το Cotton Candy θα πωληθεί στις φορητές τοποθεσίες, τις θέσεις πίτσας / κρέμας στο άνω κατάστρωμα και από τους πωλητές. Εάν δεν θέλετε να εγκαταλείψετε το κάθισμά σας για να αγοράσετε μπύρα, νερό, σάντουιτς, φιστίκια ή το περιστασιακό αουτσάιντερ, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πωλητές κινούνται συχνά σε διάφορα τμήματα και επίπεδα του σταδίου.