Η λίμνη Reynolds Oconee στο Greensboro της Γεωργίας

Έξι εκπληκτικά γήπεδα γκολφ στη λίμνη Reynolds Oconee στο Greensboro της Γεωργίας

Από αυτή τη γραφή, υπάρχουν τώρα έξι καταπληκτικά γήπεδα γκολφ στο Reynolds Plantation Golf στο Greensboro της Γεωργίας. Έχω παίξει τέσσερις από αυτούς και απόλαυσα απόλυτα όλα αυτά, ειδικά το Great Waters Course που σχεδιάστηκε από τον ένα και μόνο Jack Nicklaus. Τα έξι σχέδια του πρωταθλήματος που σχεδιάστηκαν από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της επιχείρησης: Rees Jones, Bob Cupp (2), Jack Nicklaus, Tom Fazio και Jim Engh.

Από τα έξι, πέντε είναι διαθέσιμα για παιχνίδι όλο το χρόνο το οποίο, μαζί με την ιδιοκτησία Ritz Carlton Lodge, κάνουν το Reynolds Plantation έναν από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στον κόσμο.

Είχα την τύχη να μπορώ να επισκεφθώ δύο φορές την Reynolds Plantation: μία φορά κατά τη διάρκεια της περασμένης φθινοπωρινής σεζόν, όταν τα χρώματα μόλις πλησίαζαν την κορύφωσή τους και μια φορά την άνοιξη. Τα μαθήματα είναι όμορφα, προκλητικά και χαρά να παίξουν.

Το μάθημα Oconee :

Ο Rees Jones σχεδίασε το μάθημα Oconee. Ολοκληρώθηκε το 2002 και δημιούργησε μια μεγάλη ανησυχία ανάμεσα στην κοινότητα του γκολφ. Η διαρρύθμιση είναι μια αληθινή σειρά μαθημάτων με ελάχιστες ενδείξεις για τις εξελίξεις γύρω από τις ακίνητες περιουσίες: οι πλαγιές είναι γεμάτες με ψηλά πεύκα και σκληρά ξύλα που προσφέρουν ένα αρκετά και φαινομενικά απομακρυσμένο περιβάλλον. Το σεμινάριο διαρκεί περίπου 7029 ναυπηγεία από τις συμβουλές για μια παρτίδα 72, μια βαθμολογία 73,4 και μια κλίση 136. Έξι σύνολα των tees (τέσσερις για τους άνδρες και δύο για τις κυρίες) κάνουν την πορεία φιλική προς τους παίκτες όλων των επιπέδων επιδεξιότητα.

Για τρία χρόνια, από το 2003 έως το 2005, το περιοδικό GOLF FOR WOMEN Magazine ανέφερε τον αριθμό Oconee πέντε στην ετήσια κατάταξή τους στα 50 καλύτερα μαθήματα για τις γυναίκες. Προβολή της συλλογής φωτογραφιών μου

Μαθήματα Μεγάλων Υδάτων :

Λένε ότι κανένα μεγάλο θέρετρο γκολφ δεν θα ήταν αρκετά πλήρες χωρίς ένα μάθημα υπογραφής Jack Nicklaus.

Η Reynolds Plantation διαθέτει το μάθημα των Μεγάλων Υδάτων, το οποίο ολοκλήρωσε ο Jack τον Ιούνιο του 1992. Κατάταξη μεταξύ των "Δέκα Καλύτερων Νέων Μαθημάτων" από το GOLF Magazine, η διαρρύθμιση διαδραματίζει 7.073 μέτρα από τα οπίσθια τράβηγμα για 72, βαθμολογία 73.6 και κλίση 133 Οκτώ ομάδες Tees (για τους άνδρες και τέσσερις για τις γυναίκες) προσφέρουν ένα ασυνήθιστο, αλλά σίγουρα φιλικό προς το χρήστη, σύνολο επιλογών για παιχνίδι. Προβολή της συλλογής φωτογραφιών μου

Το Reynolds Landing Course:

Το Reynolds Landing είναι ένα από τα δύο μαθήματα του Bob Cupp στο Reynolds Plantation. Ακόμη μια διάταξη ακινήτων παρά μια σειρά μαθημάτων θέρετρου, προσφέρει το δικό της μοναδικό σύνολο προκλήσεων, το λιγότερο από το οποίο είναι οι επτά τρύπες όπου υπάρχει νερό: δύο στην όχθη της λίμνης Oconee. Το μάθημα παίζει 7.048 ναυπηγές από τα μακρύτερα tees για μια παρτίδα 72, βαθμολογία πορείας 74.4 και κλίση 138. Το Cupp περιλάμβανε έξι ομάδες δίδων (τρεις για άνδρες, μία για γυναίκες και δύο μικτές) για να εξασφαλίσουν μια δίκαιη δοκιμασία για παίκτες γκολφ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

"Η Reynolds Landing είναι το κρυμμένο κόσμημα της λίμνης Oconee .Η αρχιτεκτονική ιδιοφυΐα του Bob Cupp αποκαλύφθηκε στον κόσμο του γκολφ κατά τη διάρκεια της κατασκευής της Reynolds Landing.Από τα αριστοτεχνικά πράσινα σκηνικά μέχρι τα προκλητικά πλάνα που έπαιξαν γύρω από την όμορφη λίμνη Oconee, τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά. " Έτσι λέει ο Bob Mauragas - Αντιπρόεδρος της Γκολφ Operations.

Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα. Προβολή της συλλογής φωτογραφιών μου.

Το μάθημα των φυτειών:

Η Plantation είναι η δεύτερη πορεία στο Reynolds Plantation που σχεδιάστηκε από τον Bob Cupp. Ολοκληρώθηκε το 1988, το Plantation ήταν το πρώτο γήπεδο γκολφ στο Reynolds Plantation και έθεσε το σκηνικό για το τι θα γίνει η μέκκα του γκολφ σήμερα. Το μάθημα κατατάσσεται σε ένα από τα "Δέκα καλύτερα νέα μαθήματα" από το GOLF Magazine και τα κορυφαία γήπεδα γκολφ του Zagat για το 2007. Παίζει 6,698 ναυπηγεία από τις άκρες για μια παρτίδα 72 που περιλαμβάνει έξι σετ τσαγιού.

Το Εθνικό Μάθημα :

Ο Tom Fazio είναι, κατά τη γνώμη μου, ο πλοίαρχος του παιχνιδιού και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει το site όταν σχεδίασε το Reynolds National το 1997. Η διάταξη Fazio που δημιουργήθηκε είναι τόσο δραματική όσο είναι μοναδική.

Τρεις διατάξεις εννέα οπών κάνουν το National μια μοναδική πορεία στο Reynolds Plantation: το Ridge, το Cove και το Bluff μπορούν να παιχτούν σε οποιοδήποτε συνδυασμό δύο για να κάνουν 18 τρύπες. Το νερό παίζει μεγάλο ρόλο στην πρόκληση του εθνικού. Ο Fazio, όπως πάντα, έχει κάνει τη συμβολή του μια δύναμη που πρέπει να ληφθεί υπόψη, ανεξάρτητα από τον συνδυασμό που θα επιλέξετε. Οι δύσκολες διαδρομές με ψηλά πεύκα και σκληρά ξύλα, τιμωρίες doglegs, κηλιδωτά ορεινά χόρτα και νερό σχεδόν σε κάθε σειρά προσφέρουν πολλές επιλογές κινδύνου / ανταμοιβής που απαιτούν ακρίβεια και έξυπνη επιλογή club.

Πώς να πάτε εκεί:

Το πλησιέστερο σημαντικό αεροδρόμιο προς το Reynolds Plantation είναι η Ατλάντα Χάρτσφιλντ Διεθνές. Το αεροδρόμιο εξυπηρετείται από την Delta, την Continental, την US Air, την United και σχεδόν κάθε άλλη εθνική και διεθνή αεροπορική εταιρεία που μπορείτε να ονομάσετε.

The Reynolds Plantation, 100 Linger Longer Road, Greensboro, Georgia 30642; τηλέφωνο 888-298-3119: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Reynolds Plantation

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Παρακολουθήστε με στο Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου σχετικά με το Golf και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου