Περάστε ένα Σαββατοκύριακο στο Corpus Christi

Corpus Christi είναι ο πιο κεντρικός προορισμός παραλία στο Τέξας. Ως αποτέλεσμα, είναι μια δημοφιλής στάση τόσο για τους κρατικούς όσο και για τους κρατικούς επισκέπτες. Ωστόσο, η τοποθεσία από μόνη της δεν είναι αυτό που αντλεί τους ανθρώπους στο Corpus. Το "Sparkling City από τον κόλπο" έχει μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα , εστιατόρια, δραστηριότητες και, φυσικά, παραλίες για να συμπληρώσετε τις διαδρομές διακοπών οποιουδήποτε.

Αξιοθέατα Αξιοθέατα

Αρχικά, το Corpus φιλοξενεί μερικά από τα πιο εντυπωσιακά αξιοθέατα του κράτους.

Κορυφή του καταλόγου είναι το κρατικό ενυδρείο του Τέξας . Αναφέρεται ως το "επίσημο ενυδρείο του Τέξας", το κρατικό ενυδρείο του Τέξας προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό εκπαίδευσης και διασκέδασης στα περισσότερα από τα μισά εκατομμύρια επισκέπτες που έρχονται από τις πόρτες του κάθε χρόνο. Η μεγάλη πλειοψηφία των επιδείξεων του ενυδρείου επικεντρώνεται στη θαλάσσια ζωή που είναι γηγενής στους κολπίσκους και τις εκβολές του κόλπου του Μεξικού και του Τέξας. Υπάρχει επίσης μια πλήρη πλάκα των καθημερινών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων: You "Otter" Ξέρτε αυτό? Παρουσιάσεις δελφινιών. Συναντήσεις βουτιά? Έκθεση ερπετών. Αρπακτικά πτηνά; και πολλα ΑΚΟΜΑ. Το Τέξας Κρατικό Ενυδρείο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να περάσετε μια ολόκληρη μέρα και είναι επίσης ένα "παντός καιρού έλξη", καθιστώντας το ένα ιδανικό μέρος για να πάει σε εκείνες τις σπάνιες δύσκολες καιρικές ημέρες στο Corpus Christi.

Ακριβώς δίπλα, το κρατικό ενυδρείο είναι εξίσου εντυπωσιακό αξιοθέατο - το USS Lexington. Το "Lex", όπως είναι γνωστό, είναι ένας πρώην αεροσκάφος εποχής του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου που λειτουργεί ως μουσείο και διαθέτει πολλά εκθέματα, καθώς και ένα μουσείο, προσομοιωτή πτήσης και εκπληκτική θέα στον Κόλπο του Κόρπους Κρίστι.

Οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν μια ολόκληρη μέρα για να εξερευνήσουν όλα τα επίπεδα, τα εκθέματα και τις γωνίες και τις κρησφύγετες αυτού του συνταξιούχου αερομεταφορέα. Ή μπορούν να κάνουν μια γρήγορη περιήγηση απλά βλέποντας τα κύρια εκθέματα και το θάλαμο διακυβέρνησης (το οποίο, από την πλευρά του, παρουσιάζει μια ποικιλία Ναυτικών αεροσκαφών). Υπάρχει επίσης ένα θέατρο 3-D στο Lexington και το πλοίο φιλοξενεί μια σειρά από ειδικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένης της ολονύκτιας κατασκήνωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ενός στοιχειωμένου σπιτιού κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου.

Διασκεδαστικές βόλτες

Το Corpus Christi διαθέτει επίσης μερικά γνωστά κέντρα διασκέδασης - το Hurricane Alley, το Funtrackers Family Fun Center, το Schlitterbahn Water Park και το γήπεδο γκολφ και παιχνίδια Treasure Island.

Το Hurricane Alley βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Whataburger Field (περισσότερα για αυτό αργότερα) και διαθέτει πολλά αξιοθέατα, όπως το προσομοιωτή ιστιοπλοΐας The Shredder, μια πισίνα 12.000 τετραγωνικών ποδιών, πολλές διαφάνειες και βόλτες, εστιατόριο, μπαρ και, μπέιζμπολ με θέμα το κατάστρωμα ψεκασμού. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Hurricane Alley προσφέρει επίσης την Τρίτη και την Παρασκευή το βράδυ "Dive In Movies".

Το Funtrackers Family Fun Center είναι το αρχικό κέντρο ψυχαγωγίας της Corpus Christi. Ενώ το Funtrackers προσφέρει στους επισκέπτες μια ποικιλία δραστηριοτήτων, τα τρία πιο δημοφιλή αξιοθέατα τους είναι τα προφυλακτικά σκάφη, go-karts και μίνι γκολφ. Το Funtrackers διαθέτει επίσης ένα πλήρες εστιατόριο και μια μεγάλη ποικιλία παιδιών.

Το Schlitterbahn, το οποίο είναι ένα από τα νεότερα αξιοθέατα του Corpus, βρίσκεται στο νησιώτικο τμήμα του Corpus Christi. Η τέταρτη θέση στην αλυσίδα πάρκων Schlitterbahn του Τέξας, το Schlitterbahn Corpus Christi είναι κάτι περισσότερο από ένα πάρκο νερού. Το Schlitterbahn Corpus Christi διαθέτει όχι μόνο έναν τόνο υπέροχων βόλτων αλλά και ένα πλήρες σέρβις, το εστιατόριο Veranda, το γήπεδο γκολφ και τα γήπεδα τένις, καθιστώντας το πιο κοντά σε ένα all-inclusive θέρετρο όπως βρίσκεται στην ακτή του κόλπου του Τέξας.

Επίσης, στην πλευρά του νησιού του Corpus βρίσκεται το Treasure Island Golf & Games. Αυτό το θέμα μίνι γήπεδο γκολφ διαθέτει επίσης μια πλήρη arcade και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλη την οικογένεια να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να παίξετε λίγο putt-putt.

Πέρα από αυτά τα μεγάλα, γνωστά αξιοθέατα, το Corpus έχει μερικά μικρότερα ή / και συχνά παραβλέπονται αξιοθέατα που αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε. Παρόλο που σπάνια παραβλέπεται, το μνημείο της Selena είναι ένα από τα μικρότερα αξιοθέατα του Corpus. Βρίσκεται στην παραλία κοντά στην προβλήτα του Λαού, το μνημείο της Σελένας χαιρετίζει ένα φαινομενικά ατελείωτο ρεύμα επισκεπτών νύχτα και μέρα. Τα άλλα αξιοθέατα της πόλης περιλαμβάνουν το Μουσείο Τέχνης του Νότου Τέξας, το Μουσείο Surf του Τέξας, το Hall of Fame Tejano Roots, το Μουσείο Ιστορίας και Επιστήμης του Corpus Christi και το Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το οποίο αποτελείται από δώδεκα ανακαινισμένα ιστορικά σπίτια μαζί με το Lytton Memorial Rose Garden .

Βάλτε τα δάχτυλά σας στην άμμο

Φυσικά, ένα Σαββατοκύριακο που πέρασε στο Corpus δεν είναι μόνο για να δούμε αξιοθέατα, αλλά και για να κάνουμε και να κάνουμε. Οι παραλίες, προφανώς, είναι μια μεγάλη κλήρωση για τους επισκέπτες στο Corpus Christi και είναι αξιοθέατα τα οποία δεν είναι απλά θεωρημένα αλλά "έμπειρα". Οι πιο δημοφιλείς παραλίες για τους επισκέπτες στο Corpus Christi είναι το Mustang Island State Park , η βόρεια παραλία και το νησί Padre National Seashore ή PINS όπως είναι γνωστό σε τοπικό επίπεδο. Το North Beach είναι στην πραγματικότητα μια παραλία στο Corpus Christi Bay και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο USS Lexington. Είναι ένα δημοφιλές σημείο για beachcombing, κολύμπι και μόλις γύρω από την παραλία.

Ωστόσο, οι παράκτιες παραλίες είναι αυτό που πραγματικά τραβάει τα πλήθη. Το νησί Mustang βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι Aransas (το οποίο βρίσκεται στο βόρειο άκρο του νησιού Padre) και το εθνικό λιμάνι Padre Island, το οποίο περιλάμβανε τα χαμηλότερα 70 μίλια του νησιού Padre. Η πλειοψηφία των εθνικών παραθαλάσσιων νησιών Padre απαιτεί την πρόσβαση σε τέσσερις τροχούς, αλλά και το Mustang Island State Park και το Padre Island National Seashore προσφέρουν μακρές δομές μη αναπτυγμένης παραλίας για να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Είτε στην παραλία ή στον κόλπο, η αλιεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες μεταξύ των επισκεπτών του Corpus Christi. Το Mustang Island State Park και το Padre Island National Seashore προσφέρουν μίλια από την πρόσβαση στην παραλία για τους αλιείς surf. Το Bob Hall Pier είναι ένα άλλο δημοφιλές σημείο για ψαράδες ψάχνουν να ψαρεύουν κατά μήκος της παραλίας. Το Packery Channel άνοιξε ξανά όχι πριν από πάρα πολλά χρόνια, μετά από εκτεταμένη άσκηση πίεσης από τους αλιείς και τους άλλους λάτρεις της φύσης, είναι ένα ακόμη σημαντικό σημείο για τους αλιείς. Επιπλέον, η περιοχή Corpus προσφέρει μια σειρά από υπέροχες θέσεις πρόσβασης σε ψαράδες για ψάρεμα και καγιάκ, συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά δημοφιλούς μονοπατιού καγιάκ φάρων Φάρων, το οποίο ήταν το πρώτο μονοπάτι θαλάσσιου καγιάκ που άνοιξε το Texas Parks και Wildlife.

Οι ψαράδες ψαρέματος έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές. Το Corpus Christi είναι ένα μεγάλο, συγκεντρωτικό σημείο εκτόξευσης για να προσεγγίσετε πολλούς κολπίσκους, όπως το Upper Laguna Madre, τον κόλπο Corpus Christi, τον κόλπο Nueces, τον κόλπο Oso, τον κόλπο Redfish, τον κόλπο Aransas, τον κόλπο Baffin και το Land Cut.

Η πτηνοτροφία είναι μια άλλη δημοφιλής υπαίθρια δραστηριότητα. Εκτός από την περιποίηση των πτηνών κατά μήκος των παραλιών, το Corpus προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε πάρκα και μονοπάτια της φύσης όπως το Καταφύγιο Άγριας Ζωής Hans & Pat Suter. Αρκετές μερίδες του Great Texas Coastal Birding Trail βρίσκονται επίσης στο Corpus ή γύρω από αυτό. Ο βρόχος Corpus Christi Bay Loop και το Mustang Island Loop βρίσκονται και στο Corpus Christi, ενώ το Loop Country Brush, το Loop Kingsville, το La Bahia Loop και το Aransas Loop βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Corpus. Αν και κάθε ένας από τους βρόχους διαθέτει μεγάλη ποικιλία από είδη πτηνών, ενώ επισκέπτονται το βρόχο Aransas, οι πτηνοτρόφοι έχουν μια πολύ πραγματική ευκαιρία να εντοπίσουν σπάνια γερανογέφυρα.

Και πάλι, όχι όλες οι δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν στο Corpus Christi περιλαμβάνουν φυσικό περιβάλλον. Οι λάτρεις των σπορ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μπέιζμπολ, χόκεϊ επί πάγου και παιχνίδια εσωτερικού ποδοσφαίρου. Το Whataburger Field έχει ψηφίσει σταθερά ως ένας από τους καλύτερους μπάλες μικρών πρωταθλημάτων στην Αμερική, είναι το σπίτι του Class A Houston Astro που συνδέεται με Corpus Christi Hooks. Τα αλεξίπτωτα Corpus Christi, μέλη της Βόρειας Αμερικανικής Ακαδημίας Χόκεϋ, ομάδα Tier II Junior Hockey, ενώ η Fury του Corpus Christi συναγωνίζεται στο Νότιο τμήμα του αμερικανικού εσωτερικού ποδοσφαίρου. Τόσο οι Ακτίνες όσο και η Φλόγα παίζουν παιχνίδια στο αμερικανικό τραπεζικό κέντρο. Μπορούν επίσης να παρευρεθούν σε συλλογικά παιχνίδια στο Texas A & M Corpus Christi, τα οποία ασχολούνται με τις ομάδες NCAA Division I τόσο στο μπάσκετ, στο baseball, στο softball και στο track.

Όμως, πέρα ​​από όλα αυτά που πρέπει να δείτε και να κάνετε, όποιος ξοδεύει ένα Σαββατοκύριακο στο Corpus Christi θα χρειαστεί τόσο ένα μέρος για να μείνει και κάπου να φάει. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια που βρίσκονται σε όλο το Corpus Christi. Το Downtown Grill σερβίρει απίστευτο πρωινό, ενώ το Executive Surf Club είναι ένα δημοφιλές hangout με εξαιρετικά μπιφτέκια. Το Brewsters, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Whataburger Field, είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να έχετε ένα προ-παιχνίδι γεύμα στο δρόμο για ένα παιχνίδι Hooks. Η Waterstreet Seafood Company προσφέρει ένα μενού γεμάτο υπέροχα πιάτα με θαλασσινά. Το Landry's και το Crab Shack του Joe είναι γνωστές αλυσίδες που έχουν μοναδικές τοποθεσίες στο Corpus - το Landry's βρίσκεται πάνω σε ένα σκάφος που αγκυροβολεί στη City Marina, ενώ μια προβλήτα πάνω από τον 3ο ιστορικό Joe έχει θέα στον κόλπο του Corpus Christi. Το Texas Bar & Grill βρίσκεται ψηλά πάνω από το Corpus Christi (στον 22ο όροφο του Omni Hotel, στην πραγματικότητα) και προσφέρει εξαιρετικό φαγητό σε συνδυασμό με εκπληκτική θέα στον κόλπο του Corpus Christi. Βρίσκεται ακριβώς στη βάση του JFK Causeway, το Doc παρέχει επίσης υπέροχη θέα στον κόλπο, αν και σε μια υπαίθρια ατμόσφαιρα. Και, φυσικά, το Corpus είναι το σπίτι της εξαιρετικά δημοφιλούς αλυσίδας εστιατορίων γρήγορου φαγητού Whataburger και του διώροφου Whataburger on Ocean / Shoreline είναι ένας τόπος που πολλοί επισκέπτες αισθάνονται ότι πρέπει να φάνε όταν βρίσκονται στην πόλη. Πραγματικά, Corpus προσφέρει πάρα πολλά υπέροχα εστιατόρια για να αναφέρουμε, οπότε η εύρεση ενός εξαιρετικού χώρου για φαγητό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επισκέπτες.

Υπάρχουν επίσης πάρα πολλά μεγάλα ξενοδοχεία για να αναφέρουμε. Στην ηπειρωτική πλευρά, ξενοδοχεία με θέα στο νερό, όπως το Holiday Inn Marina, το Best Western Marina Grand, το Omni και το Emerald Beach Hotel είναι αρκετά δημοφιλή και βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα περισσότερα αξιοθέατα του Corpus. Πάνω στο νησί, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια πληθώρα συγκυριαρχιών, παραλιακών κατοικιών και ξενοδοχείων. Διάσπαρτα σε όλη την πόλη, τόσο η ηπειρωτική όσο και η νησιωτική πλευρά, είναι σχεδόν κάθε ξενοδοχείο αλυσίδας που μπορεί να φανταστεί κανείς, τα περισσότερα από τα οποία έχουν πολλαπλές τοποθεσίες. Στο Corpus Christi, οι επισκέπτες θα βρουν ότι υπάρχει κυριολεκτικά μια επιλογή καταλύματος για να ταιριάζει σε κάθε ανάγκη και προϋπολογισμό.

Έτσι, αν ταξιδεύετε μόνοι σας, παίρνοντας όλη την οικογένεια ή ξοδεύοντας λίγες μέρες με αυτόν τον ιδιαίτερο, το Corpus Christi είναι ένα ιδανικό μέρος για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο.