Κατάλογος των ηφαιστείων της Κεντρικής Αμερικής ανά χώρα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που οι ταξιδιώτες αγαπούν την Κεντρική Αμερική. Είναι παράδεισος για τους λάτρεις της φύσης λόγω όλων των λιμνών, των δασών, των παραλιών και των ποταμών. Ωστόσο, ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι έρχονται σε αυτό το μέρος του κόσμου είναι τα ηφαίστεια.

Η θέση του ισθμού κατά μήκος του δακτυλίου της πυρκαγιάς έχει οδηγήσει σε τόνους ηφαιστειακής δραστηριότητας. Αυτό συμβαίνει για χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Τα περισσότερα από αυτά τα ηφαίστεια είναι αδρανή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί από αυτούς που είναι ακόμα ενεργοί και παρέχουν εκπληκτικές παραστάσεις από ασφαλή απόσταση.

Όλοι οι λάτρεις της φύσης θα αγαπούν να κάνουν πεζοπορία πάνω τους. Οι πιο περιπετειώδεις μπορούν ακόμη και να αναρριχηθούν σε μερικές από τις ενεργές. Κάθε ένα από τα ηφαίστεια είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία να τρέξει σε τοπική άγρια ​​φύση και να απολαύσετε την καταπληκτική θέα στις γύρω οροσειρές και πόλεις. Γι 'αυτό οι εκδρομές στο ηφαίστειο είναι τόσο δημοφιλείς στην περιοχή.

Αν συνεχίσετε να βαδίζετε, θα βρείτε τα ονόματα όλων των ηφαιστείων της Κεντρικής Αμερικής και ανακαλύψτε ποιες είναι ενεργές.