Βρείτε ευρηματικές ευκαιρίες στην Ετήσια πώληση Vera Bradley Outlet

Εκμεταλλευτείτε το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας αγορών σας στο Vera Bradley Outlet

Τι είναι η πώληση της Vera Bradley Outlet;

Τον Απρίλιο κάθε έτους, η Vera Bradley κατέχει μαζική πώληση στο Allen County War Memorial Coliseum, η οποία βρίσκεται στο Fort Wayne της Ιντιάνα. Σε αυτήν την πώληση, μπορείτε να επιλέξετε από μια τεράστια ποικιλία από πορτοφόλια, σακίδια, βαλίτσες, θήκες για laptop, αξεσουάρ, είδη δώρων και πολλά άλλα. Τα χρώματα και τα στυλ ποικίλλουν, αλλά συνήθως περιλαμβάνουν στυλ συνταξιοδότησης και μοτίβα υφασμάτων καθώς και υφάσματα από τις πρόσφατες εποχές.

Αυτή η καλά οργανωμένη πενθήμερη πώληση είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Κάθε χρόνο, πάνω από 60.000 άτομα από τα 50 κράτη και από διάφορες χώρες συμμετέχουν στην πώληση.

Πώς μπορώ να έρθω στην πώληση του Vera Bradley Outlet;

Οι περισσότεροι αγοραστές οδηγούν στην πώληση, αλλά μπορείτε επίσης να πετάξετε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Fort Wayne και να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε στο Allen County War Memorial Coliseum. Το Amtrak δεν αποτελεί πρακτική εναλλακτική λύση επειδή ο κοντινότερος σταθμός του τρένου βρίσκεται στο Waterloo της Ιντιάνα, 25 μίλια από το Fort Wayne.

Πόσο μακριά πρέπει να προγραμματίσω το ταξίδι μου προς την πώληση;

Αν σκοπεύετε να διανυκτερεύσετε στην περιοχή Fort Wayne, θα πρέπει να κάνετε κράτηση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας το συντομότερο δυνατό. Ένα χρόνο πριν από την πώληση δεν είναι πολύ νωρίς. Πολλά τοπικά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις ή πακέτα προς πώληση αγοραστές.

Τι πρέπει να κάνω για να προετοιμαστώ για την πώληση της Vera Bradley Outlet;

Αγορά εισιτηρίων και εγγραφή

Οι πρώτες τρεις ημέρες της πώλησης είναι ημέρες με εισιτήρια. πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια για κάθε σύνοδο αγορών 2,5 ωρών που σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε.

Πρέπει να το κάνετε αυτόματα στην ιστοσελίδα Vera Bradley Outlet Sale. Τα εισιτήρια είναι $ 5 ανά σύνοδο, καθώς και τα τέλη ευκαιρίας TicketMaster. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε εισιτήρια για αγορές στο Σάββατο ή την Κυριακή.

Εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι κατά την πώληση, θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε. Μπορείτε να το κάνετε αυτό online πριν από την πώληση ή να πάτε στο περίπτερο εγγραφής κατά την πώληση.

Θα χρειαστείτε άδεια οδήγησης ή άλλο αναγνωριστικό φωτογραφίας για να εγγραφείτε και να το ελέγξετε.

Ερευνα

Περιηγηθείτε στον ιστότοπο της Vera Bradley ή επισκεφθείτε ένα κατάστημα προτού προχωρήσετε στην πώληση. Ψάξτε για μοτίβα, χρώματα και στυλ που σας αρέσουν. Κάντε μια λίστα αγορών και αποφασίστε να τη διατηρήσετε έτσι ώστε να μην ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας. Εάν ψωνίζετε για άλλους ανθρώπους, να τους δώσετε γραπτές, λεπτομερείς λίστες και να μάθετε πόσα θέλετε να περάσετε.

Εάν πετάτε στο Vera Bradley Outlet Sale, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει την πολιτική των αποσκευών της αεροπορικής σας εταιρείας πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας. Οι ελεγμένες χρεώσεις τσάντας θα μπορούσαν να φάνε όλη σας την αποταμίευση αν αγοράσετε πάρα πολλά αντικείμενα. Η ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ διαθέτει ναυτιλιακό σταθμό κατά την πώληση. Σκεφτείτε να στείλετε μερικές από τις αγορές σας στο σπίτι εάν ταξιδεύετε αεροπορικώς.

Δωμάτια Αποθεμάτων

Εάν θέλετε να διανυκτερεύσετε στο Fort Wayne, κλείστε το δωμάτιό σας το συντομότερο δυνατό. Ξενοδοχεία κοντά στο Κολοσσαίο συνήθως πωλούν έξω.

Είναι η Προσφορά Αναπηρικής Καρέκλας Προσφορά;

Ναί.

Υπάρχει κάποιο όριο δαπανών;

Ναί. Κάθε αγοραστής μπορεί να δαπανήσει έως και 3.500 δολάρια κατά την πώληση. Το όριο αυτό ισχύει για ολόκληρη την πώληση. δεν είναι καθημερινό όριο.

Πόσα μπορώ να αποθηκεύσω;

Εξαρτάται από το πότε ψωνίζετε. Κατά τη διάρκεια των εισιτηρίων, αναμένετε να εξοικονομήσετε 40 έως 60 τοις εκατό από την τιμή καταλόγου.

Το Σάββατο και την Κυριακή, ορισμένα στοιχεία έχουν επισημανθεί ξανά, έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε περισσότερα, αλλά οι πίνακες δεν έχουν επαναπληρωθεί, επομένως οι επιλογές σας θα είναι πιο περιορισμένες. Σε ορισμένες ημέρες της πώλησης προσφέρονται ειδικές εκπτώσεις για τους στρατιωτικούς, την επιβολή του νόμου, τους επαγγελματίες υγείας και τους εκπαιδευτικούς. Εάν δωρίζετε σε έναν τοπικό φιλανθρωπικό συνεργάτη κατά την πώληση, μπορείτε να πάρετε μια ειδική έκπτωση.

Πρέπει να πληρώσω στο πάρκο;

Ναί. Η γενική στάθμευση κοστίζει $ 5, το προτιμώμενο κόστος στάθμευσης κοστίζει $ 8 και η στάθμευση RV ή λεωφορείου κοστίζει $ 15. Δεν υπάρχουν δικαιώματα εισόδου / εξόδου και πρέπει να πληρώσετε σε μετρητά.

Συμβουλές για την αγορά του Vera Bradley Outlet Sale

Μην φέρετε σακούλες, τσάντες αγορών, καροτσάκια ή άδειά καροτσάκια. Τα μέλη του προσωπικού θα σας δώσουν μια μεγάλη πλαστική σακούλα που θα χρησιμοποιήσετε κατά την αγορά. Όταν κάνετε check out, θα ανταλλάξετε την τσάντα για μια πλαστική σακούλα διαφορετικού χρώματος.

Να είστε έτοιμοι να παραμείνετε σε μια πολύ μεγάλη γραμμή έξω από το Κολοσσαίο πριν από την έναρξη των αγορών σας. Φόρεμα για τον καιρό. Θα δείτε τους πεπειραμένους αγοραστές που βρίσκονται στη γραμμή για ώρες, αλλά μην ανησυχείτε - αν έχετε εισιτήριο για μια συνεδρία, θα μπείτε μέσα.

Φάτε πριν ψωνίσετε. Τα τρόφιμα είναι διαθέσιμα στο χώρο, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να τρώνε μέσα στην εμπορική περιοχή.

Διατίθενται χώροι ανάπαυσης, αλλά δεν μπορείτε να μεταφέρετε την πλαστική τσάντα αγορών σας στην τουαλέτα.

Φορέστε άνετα παπούτσια και ρούχα. Αναμείνετε να παραμείνετε σε μακρά γραμμή πληρωμής μετά την αγορά. Αν κάνετε κατάστημα για μια ολόκληρη επίσκεψη (2.5 ώρες) και στη συνέχεια ελέγξετε έξω, θα είστε στα πόδια σας για πάνω από τρεις ώρες.

Δεν επιτρέπεται να γράφετε επιταγές ή να χρησιμοποιείτε κάρτες δώρων της Vera Bradley ως πληρωμή κατά την πώληση. American Express, Discover, MasterCard, Visa και μετρητά.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν περιήγηση, γεύματα και διαμονή για την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.