Πάρτε ένα ταξίδι σε ένα από τα καλύτερα ξύλινα σουβέρ του κόσμου

Ανασκόπηση της διαδρομής στο Holiday World στην Ιντιάνα

Βρίσκεται στη γη των Ευχαριστιών στο Holiday World , το The Voyage έχει τους οπαδούς της περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένου και εμού, δίνοντας ευχαρίστηση στο πάρκο Indiana για το άγριο - και εγώ εννοώ το wildwood coaster. Με το υψηλό ύψος, την ταχύτητα, τις στροφές, τις υπόγειες καταδύσεις και τις απογείες - και εννοώ τα λεφτά - του χρόνου ομιλίας , πιθανότατα θα θελήσετε να κρατήσετε το δείπνο της γαλοπούλας στο κοντινό εστιατόριο του Holiday World, Ταξίδι στη θάλασσα.

Προηγούμενες πληροφορίες

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Το ταξίδι είναι το ταξίδι One Heckuva

Όπως και τα δύο άλλα υπέροχα ξύλα του Holiday World, The Raven and Legend, το The Voyage στέλνει τους αναβάτες του καράβι βαθιά μέσα στο δάσος του πάρκου για μια γενναιότητα συγκινήσεις.

Σε αντίθεση με τις άλλες εκδρομές του Holiday World, και μάλιστα σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες σουβέρ οπουδήποτε, το The Voyage προσφέρει ένα ταξίδι παγκόσμιας κλάσης γεμάτο ρεκόρ και κοντά σε ρεκόρ χαρακτηριστικά. (Όλες οι αξιώσεις εγγραφής ισχύουν από το 2017.)

Το ταξίδι ξεκινά με ένα ύψος 163 ποδιών σε ένα παραδοσιακό λόφο ανύψωσης. Αυτό κατατάσσεται ως η τέταρτη ψηλότερη ξύλινη περιπέτεια στον κόσμο.

Και κάνει για μια θεαματική πτώση 154 ποδιών (έκτη μεγαλύτερη στον κόσμο) σε ένα νευρικό-wracking 66 βαθμούς (αρκετά απότομη για ένα woodie) και μια τελική ταχύτητα των 67 mph (έκτο κόσμος ταχύτερα). Καθώς αναδύεται ο δεύτερος λόφος του, το The Voyage παραδίδει την πρώτη δόση του χρόνου ομιλίας, αυτή τη λαμπερή αίσθηση της αρεσκείας σας, που οι ανεμιστήρες του καράβι δεν μπορούν να πάρουν αρκετά.

Αν δεν μπορείτε να φτάσετε αρκετά, σκεφτείτε το άλμα στο The Voyage. Σύμφωνα με το Holiday World, το γύρο διαθέτει 24,2 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια των οποίων οι αναβάτες επιπλέουν πάνω από τα καθίσματα τους - ένα παγκόσμιο ρεκόρ για το ξύλινο καράβι όταν έκανε το ντεμπούτο του. Μετά την πτώση 107 ποδιών, το The Voyage παραδίδει το δεύτερο ποπ του χρόνου ομιλίας. Αναβλύζοντας τον τρίτο λόφο των 100 ποδιών, το The Voyage εισέρχεται στην πρώτη του υπόγεια σήραγγα.

Πολυαισθητήριο ταξίδι

Το σύνολο των οκτώ καταδύσεων του Voyage αποφέρει άλλο παγκόσμιο ρεκόρ. Οι αναβάτες μπορεί να μην είναι αρκετά προετοιμασμένοι για τον ξαφνικό αποπροσανατολισμό των υπόγειων εμπειριών. Ακόμη και σε μια τυπικά ζεστή, ζοφερή και φωτεινή μέρα της Νότιας Ινδιάνας, θα εκπλαγείτε από το κούνημα του δροσερού αέρα που θα νιώσετε καθώς το μονοπάτι κατεβαίνει στιγμιαία στα χνουδωτά έντερα της γης. Είναι κρύο κάτω εκεί! Και η πολυαισθητηριακή εμπειρία (μάλιστα μυρίζει λίγο διαφορετικό υπόγειο) βοηθά το The Voyage να κάνει μια άγρια ​​διαδρομή.

Το καράβι φεύγει μέσα και έξω από δύο ακόμα σήραγγες για να πλέξει μια παλμοκαθιστική ταπετσαρία από αστραφτερό φως, μαύρη πίσσα, διακυμάνσεις θερμοκρασίας και ευχάριστο χρόνο ομιλίας. Στη συνέχεια, το The Voyage κάνει κάποιες εξαιρετικά τεντωμένες στροφές (ευχαριστώ την καλοσύνη για τους διαιρέτες των καθισμάτων) καθώς γυρίζει και αρχίζει να επιστρέφει στον σταθμό. Υπάρχουν περισσότερες σήραγγες στο ταξίδι επιστροφής, συμπεριλαμβανομένης μίας πραγματικά εκπληκτικής κατάδυσης "τριπλής-κάτω" στην οποία το μονοπάτι κατεβαίνει κάτω από το υπόγειο, στη συνέχεια πέφτει ξαφνικά μια δεύτερη φορά στο απόλυτο σκοτάδι, ακολουθούμενο, απίστευτα, από μια ακόμη υπόγεια κατάδυση.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετάρτου του κυκλώματός της, καθώς το φίδι φίδια μέσα και έξω από την χαλύβδινη δομή του, χάνει ένα κομμάτι του ομόφους του. Αυτό, και μερικές φορές τραχύ βόλτα (ειδικά στο πίσω μέρος της αμαξοστοιχίας - αν και η πλάτη παρέχει πιο σκληρές περιόδους του χρόνου ομιλίας), χτυπά 1/2 αστέρι μακριά από μια κατά τα άλλα εμπειρία 5 αστέρων ξυλουργός.

Λοιπόν, τι περιμένεις, Pilgrim; Κάντε κράτηση το δικό σας πέρασμα στο Holiday World για μια βόλτα στο πλοίο The Voyage.