Στο πλοίο Noordam Cruise Ship Holland America

Το Noordam, που ξεκίνησε το 2006, θεωρείται πολυτελές πλοίο (που είναι ένα επίπεδο κάτω από την κατηγορία premium). Το τέταρτο πλοίο στην κλάση Vista της Ολλανδίας Αμερικής, Noordam είναι κομψό, ευρύχωρο και, με μια λέξη, αριστοκρατικό. Δεδομένου του αριθμού των κυμαινόμενων μεγαφώνων που δρομολογήθηκαν από το Noordam, σε 1.924 επιβάτες το πλοίο αυτό θεωρείται σήμερα μεσαίου μεγέθους.

Τα ποιοτικά υλικά, τα έργα τέχνης και οι αντίκες, τα μπλε πλακάκια Delft που θυμίζουν τους επιβάτες της ολλανδικής κληρονομιάς της γραμμής και ένα τεράστιο κρυσταλλικό γυροσκόπιο στο αίθριο προσδίδουν κομψότητα στους κοινόχρηστους χώρους του Noordam.

Καμπίνες στο Noordam

Οι καμπίνες Noordam είναι καλά σχεδιασμένες, υπό την έννοια ότι παρέχουν πιο γενναιόδωρο χώρο αποθήκευσης από άλλα πλοία της κατηγορίας αυτής. Η τηλεόραση επίπεδης οθόνης που έχει τοποθετηθεί σε τοίχο εξοικονομεί χώρο, ενώ στον πίνακα κάτω από αυτό βρίσκεται ένας καθρέπτης μακιγιάζ μεγέθους 5 φορές. Το περιττό κάλυμμα έχει αφαιρεθεί, αποκαλύπτοντας ένα τραγανό λευκό πάπλωμα. Τα μπάνια με μπεζ πλαστικούς τοίχους και φωτιστικά στοιχεία και οι ανέσεις της μάρκας Elemis είναι επαρκείς. Περίπου το 85% των σκαφών έχει θέα στον ωκεανό και τα 2/3 διαθέτουν ιδιωτική βεράντα.

Εστιατόρια στο Noordam

Το φαγητό στο Holland America δεν είναι εντυπωσιακό, αλλά για ένα αξιόπιστο γεύμα, πηγαίνετε στο Pinnacle Grill. Υπάρχει μια χρέωση για φαγητό εκεί αντί του Dining Room ή του Lido, αλλά η υπηρεσία και η ποιότητα των τροφίμων αξίζει τον κόπο.

Το 2016 Holland America διπλασιάστηκε για να παρέχει στους επιβάτες μια γαστρονομική εμπειρία. Η εταιρεία ξεκίνησε μια συνεργασία με την Αμερικανική δοκιμαστική κουζίνα, μια μαγειρική επίδειξη μισής ώρας που λειτουργεί στη δημόσια τηλεόραση, για να προσθέσει μαθήματα μαγειρικής στο σκάφος.

Το Κέντρο Μαγειρικών Τεχνών του πλοίου μετασχηματίζεται για να αναπαράγει την τηλεόραση, όπου οι σεφ της Αμερικανικής Κουζίνας Δοκιμών Κουζίνας μαστίζουν πιάτα κατά τη διάρκεια μαγειρικών διαδηλώσεων και πρακτικών εργαστηρίων.

Γάμοι και γαμήλια ταξίδια Στον Noordam

Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στις Καραϊβικές διαδρομές που σταματούν στο Half Moon Cay, το ιδιωτικό νησί της γραμμής, μπορούν να παντρευτούν στο εκκλησάκι που έχει πλυθεί από τον ήλιο.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχεδιασμό γάμων και κρουαζιέρες μήνα του μέλιτος .

Τα καλύτερα μέρη στο Noordam

Συνεχίζοντας με τους Times (κυριολεκτικά), το Noordam προσφέρει στους κοινόχρηστους χώρους του μια καφετέρια Exploration Cafe και ένα παρακείμενο καφέ μπαρ. Το καφέ περιλαμβάνει άνετες δερμάτινες καρέκλες και καναπέδες, γραφεία με υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και βιβλία και The New York Times για να διαβάσουν.

Ένα παραδοσιακό χαρακτηριστικό Holland Holland, το κορυφαίο Crows Nest είναι ένα ιδανικό μέρος για να καθίσετε και να παρακολουθήσετε τον ορίζοντα. Η ζωντανή μουσική, η υπηρεσία τσαγιού και τα παιχνίδια προσφέρονται εδώ σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Spa στο Noordam

Το Spa & Salon στο θερμοκήπιο στο Noordam διαθέτει τόσο μονόκλινα όσο και ζευγάρια αίθουσες μασάζ και μια σειρά από "αισθητηριακές εμπειρίες υπογραφής" που περιλαμβάνουν ενθουσιαστική χαλάρωση με ζεστές πέτρες και 50 λεπτά δίπλα δίπλα δίπλα σε μασάζ βαθιάς μυϊκής μάζας. Το σπα περιλαμβάνει μια πισίνα υδροθεραπείας που διαχωρίζεται από την περιοχή της πισίνας Lido από γυάλινο τοίχο, γεγονός που μπορεί να εμποδίσει τον ιδιωτικό χαρακτήρα της εμπειρίας σας στο σπα . Η γιόγκα και οι πιλάτες είναι από τις τάξεις που προσφέρονται στο γυμναστήριο.

Ποιος ταξιδεύει στο Noordam;

Η Ολλανδία Αμερική έχει προσελκύσει παραδοσιακά ένα παλαιότερο, πιο συντηρητικό πλήθος που εκτιμά τις παραδόσεις, όπως οι καθιερωμένες ώρες φαγητού και τουλάχιστον μία επίσημη νύχτα ανά κρουαζιέρα.

Η μέση ηλικία των επιβατών είναι 58. Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους, η Noordam έχει επεκτείνει τα προγράμματα Club HAL και teen. Δεδομένου του αριθμού των επιβατών σε αναπηρικές καρέκλες, είναι πιθανό το Noordam να είναι ένα από τα πιο προσιτά πλοία.

Είναι το Noordam σωστό για εσάς;

Όμορφο, ευρύχωρο και με καλές ανέσεις, που κυμαίνονται από το Cafe των εξερευνητών μέχρι την πισίνα υδροθεραπείας, το Noordam είναι ένα ωραίο πλοίο για μια κρουαζιέρα μιας εβδομάδας περίπου. Λάβετε υπόψη ότι το πλοίο γερνάει, επομένως δεν θα δείτε το πιο πρόσφατο σχέδιο. Τα φαγητά είναι πιθανό να μην υπονομεύονται από τα εστιατόρια του πλοίου εκτός από το Pinnacle Grill, αλλά άλλοι ταξιδιώτες που αναζητούν ένα χαλαρό χρόνο είναι πιθανό να απολαύσουν το χρόνο που ξοδεύουν.