Τα καλύτερα λουτρά της Νέας Αγγλίας

Τα καλύτερα λουτρά της Νέας Αγγλίας

Τα πανέμορφα τοπία της Νέας Αγγλίας, η πλούσια ιστορία και τα γοητευτικά χωριά το κάνουν αγαπημένο με τους ταξιδιώτες. Τον τελευταίο καιρό οι έξι πολιτείες της Νέας Αγγλίας - Connecticut, Massachusetts, Maine, New Hampshire, Ρόουντ Άιλαντ και Βερμόντ - γίνονται όλο και πιο σπουδαίοι προορισμοί και ιαματικά λουτρά . Εδώ είναι μερικά από τα ωραία ιαματικά λουτρά της Νέας Αγγλίας!

Μάιν

Η κρυμμένη λίμνη στο Kennebunkport, Maine, ενσωματώνει μια πολυτελή εκδοχή της κατασκήνωσης του Maine, με 36 μοναδικά μπανγκαλόου και δύο υπνοδωματίων σε 60 στρέμματα δάση σημύδας (και μια υπέροχη παραλία με βόλτα με το ποδήλατο).

Το Tree Spa διαθέτει τρεις αίθουσες θεραπείας που αναστέλλονται οκτώ μέτρα πάνω από το έδαφος και συνδέονται με ξύλινους διάδρομους. Η Γη είναι το θαυμάσιο εστιατόριο από το αγρόκτημα στο τραπέζι που αντλεί καλά τους ντόπιους.

Το Cliff House Resort & Spa , Ogunquit, Μέιν. Χτισμένο στην άκρη ενός βράχου με μαγευτική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, το The Cliffhouse βρίσκεται σε μια έκταση 70 στρεμμάτων εξαιρετικής ιδιοκτησίας δίπλα στον ωκεανό. Δεν θα χρειαστεί να χτίσετε αυτό το κλείσιμο τώρα, το οποίο είναι ένα από τα αξιοθέατα. Ανοίξτε τα μέσα Απριλίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Το Portland Regency Hotel & Spa είναι ένα πολυτελές boutique ξενοδοχείο στην ιστορική συνοικία Old Port στην αναπαλαιωμένη παραλία του Portland. Αρχικά κατασκευάστηκε το 1895 ως κατοικία για την Εθνική Φρουρά του Maine. Είναι το μοναδικό πολυτελές spa ξενοδοχείου της πόλης.

το νησί της Ρόδου

Stillwater Spa στο Hyatt Regency Newport, Ρόουντ Άιλαντ. Αυτό έχει μια υπέροχη παραθαλάσσια τοποθεσία και προσφέρει υπαίθριες θεραπείες σε ένα κατάστρωμα σπα το καλοκαίρι.

Νέο Χάμσαιρ

Mountain View Grand Resort & Spa, Whitefield, Νιού Χάμσαϊρ.

Αυτό το κομψό ιστορικό ξενοδοχείο που χρονολογείται από το 1865 προσφέρει πανοραμική θέα στην Προεδρική Οροσειρά, ένα ένδοξο σύνολο από κορυφές 4,000 ποδών στα Λευκά Όρη. Ο Πύργος Spa χτίστηκε όταν το ξενοδοχείο άνοιξε ξανά το 2002 και βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του θέρετρου. Δέκα ευρύχωρα δωμάτια θεραπείας παρέχουν χαλαρωτική ιδιωτικότητα με εκπληκτική θέα.

Μασαχουσέτη

Το Canyon Ranch , Lenox, είναι ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά της χώρας και το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Υπάρχουν πολλά μαθήματα άσκησης, διαλέξεις εμπειρογνωμόνων, υπαίθριες δραστηριότητες στα όμορφα βουνά Berkshire. Οι θεραπείες σπα και τα τρόφιμα αποτελούν μέρος του πακέτου σας και έχετε πρόσβαση σε μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς της προληπτικής ιατρικής στη χώρα. Τρία νύχτα ελάχιστο.

Το Cranwell Resort, Spa & Golf Club, επίσης στο Lenox είναι ένα μικρό θέρετρο σπα που είναι μια καλή επιλογή όταν υπάρχει ένας παίκτης του γκολφ στην οικογένεια. Υπάρχουν 96 δωμάτια, ένα γήπεδο γκολφ Championship με 18 τρύπες και ένα σπα 35.000 τετραγωνικών ποδιών με εσωτερική πισίνα μήκους 60 ποδιών και καθημερινά μαθήματα άσκησης για τα οποία πληρώνετε.

Βερμόντ

Το Woodstock Inn & Resort στο Woodstock αισθάνεται σαν ένα ιστορικό πανδοχείο, αλλά χτίστηκε το 1969 από τους Laurance Rockefeller και Mary Billings, του οποίου ο πατέρας ανήκε στο μεγάλο αρχοντικό στην κορυφή του λόφου. Αυτό το πανέμορφο σπα είναι σχεδιασμένο με δουλειά από ντόπιους τεχνίτες, όπως τοπικά έπιπλα, χειροποίητες κουρτίνες και φωτιστικά από το Simon Pearce.

Το Equinox Resort & Spa, Manchester Village , ένα ιστορικό πανδοχείο στην καρδιά ενός από τα πιο γοητευτικά χωριά της Νέας Αγγλίας, με εκπληκτική θέα στο όρος Equinox.

Ο Orvis είναι μια σημαντική παρουσία στην πόλη, η οποία είναι γνωστή για τα ψώνια της. Το γήπεδο γκολφ Gleaneagles με 18 γήπεδα προσφέρει γκολφ πρωταθλήματος. Η Equinox είναι επίσης γνωστή και για τη Βρετανική Σχολή της Falconry, Σχολή Τοξοβολίας και Off-Road Driving School, η οποία λαμβάνει χώρα σε Land Rover Discovery ή Hummer H2.

Το Stoweflake Mountain Resort & Spa, Stowe, Vt. Ένα πολυτελές θέρετρο που υποστηρίζεται από το όρος Mansfield, την υψηλότερη κορυφή του Βερμόντ. Καλό για γκολφ το καλοκαίρι και σκι το χειμώνα. Το Stoweflake Spa 50.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει 120 θεραπείες σπα και το κέντρο σπορ και ευεξίας του προσφέρει περίπου 40 διαφορετικές τάξεις στη γιόγκα, το Pilates, την κλώση και πολλά άλλα για μόλις $ 10 μια τάξη. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο από το γραφικό Stowe Village και 2,5χλμ. Από την υψηλότερη κορυφή της VT, Mt. Mansfield, ιδανικό για πεζοπορία και σκι.

Το New Life Hiking Spa στο Killington είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε όταν θέλετε να κάνετε πεζοπορία με άλλους ανθρώπους σε επίπεδο που σας προκαλεί κάθε πρωί. Ανοίξτε εποχικά, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.

Το Green Mountain στο Ludlow είναι ένα πρόγραμμα για απώλεια βάρους μόνο για γυναίκες, όπου μπορείτε να μείνετε οπουδήποτε από μία έως τέσσερις εβδομάδες. Πρόκειται για την απόκτηση γνώσης σχετικά με τις συμπεριφορές και τα πρότυπά σας όσον αφορά την τροφή και το φαγητό, ενώ μαθαίνετε να τρώτε με υγιεινό τρόπο. Δεν είναι τόσο μια "διατροφή", όπως είναι η εκμάθηση πώς να κάνετε την ειρήνη με το φαγητό και τον εαυτό σας. Θα χάσετε βάρος, αλλά πρόκειται για βιώσιμη απώλεια βάρους.

Κονέκτικατ

Το Mayflower Inn στην Ουάσιγκτον είναι ένα από τα πιο πολυτελή πανδοχεία πολυτελείας της Νέας Αγγλίας. Λειτουργεί ως spa προορισμού κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Ένας προσωπικός σύμβουλος spa σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολλές μαθήματα άσκησης και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το Spa στο Norwich Inn στο Νόργουιτς είναι χτισμένο γύρω από ένα πανέμορφο πανέμορφο πανδοχείο σε γεωργιανό στιλ. Τα δωμάτια εδώ είναι βασικά Νέα Αγγλία, αλλά κάθε αποθεματικό Yankee έχει φύγει καθώς οι άνθρωποι περιπλανούνται γύρω από την πίσω τράπουλα στη ρόμπα τους.

Με 34 ιστορίες και 1.200 δωμάτια, το The Mohegan Sun είναι ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία καζίνο στην ανατολική ακτή. Το Elemis Spa, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο, είναι ένα σπα 25.000 τετραγωνικών ποδιών με 18 αίθουσες περιποιήσεων και δύο ευρύχωρες σουίτες ζευγαριών - ο πατέρας Sky και η μητέρα γη - εξοπλισμένα με τραπέζια μασάζ, μπανιέρα με τζακούζι, αισθητικό ξηρό πλωτό κρεβάτι και ντους για θεραπείες.