ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Εκθέστε Upper East Side NYC

Ένα "Power Facial" στις πιο αποκλειστικές γειτονιές της NYC

Το Exhale Spa είναι γνωστό για το συνδυασμό κορυφαίων υπηρεσιών σπα με άσκηση, γι 'αυτό έχει διαφορετικό vibe από τα περισσότερα ιαματικά λουτρά. Υπάρχει λιγότερο ευσεβής πόβοντας γύρω από τις μπουρνούζες και περισσότεροι άνθρωποι τρέχουν σε τζιν στο δρόμο τους προς την γιόγκα ή την Core Fusion, την αποκλειστική κατηγορία άσκησης της Exhale που συνδυάζει τον πυρήνα-προετοιμασία, τη γιόγκα, το Pilates και το τέντωμα για να παράγει μακρούς, άπακτους μύες.

Υπάρχουν περίπου τις δώδεκα εκσκαφές στις μεγάλες αμερικανικές αγορές (καθώς και οι Βερμούδες και οι Τερκς και Κάικος) και η ναυαρχίδα της NYC είναι το Exhale Midtown.

Αλλά Exhale Upper East Side είναι το αρχικό Exhale, και ακόμα αρκετά μεγάλο με 10.000 τετραγωνικά πόδια, 15 δωμάτια θεραπείας και τρία στούντιο άσκησης.

Αυτό το Exhale βρίσκεται στη λεωφόρο Madison μεταξύ 76ης και 77ης, στην πιο αποκλειστική γειτονιά του Μανχάταν, γεμάτη με πολυτελή καταστήματα λιανικής, γκαλερί τέχνης και εστιατόρια. Πηγαίνετε στον δεύτερο όροφο και θα σας υποδεχτεί το εξυπηρετικό προσωπικό που σας κατευθύνει ευτυχώς στην αποδυτήρια.

Παρόλο που είναι μικρότερη από την τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, αυτός ο χώρος είναι επιμελώς συνεκτικός με τις ανέσεις και τις ανάγκες. Η μεγάλη ρόμπα ήταν ευρύχωρη και το σαλόνι άνετο και άρτια εξοπλισμένο. Έξι άνετες πράσινες καρέκλες είχαν πολλά μαξιλάρια και ο φωτισμός ήταν υποτονικός από ελκυστικά faux κινέζικα φανάρια.

Μια δειγματοληψία τσαγιού ήταν διαθέσιμη όπως ήταν το νερό, αν και η χρήση πλαστικών και χάρτινων φλυτζανιών έμοιαζε αινιγματική, δεδομένης της αφοσίωσης του Exhale στο περιβάλλον. Ήταν προγραμματισμένη για ένα Power Facial, το οποίο ακουγόταν απειλητικό αλλά στην πραγματικότητα ήταν θεϊκό.

Μια δύναμη προσώπου και ζάχαρη λάμψη

Η Caitlin Conn, ο επικεφαλής δερματικός θεραπευτής, εξήγησε ότι το προσώπου είναι "πολύ προσανατολισμένο στα αποτελέσματα και μας επιτρέπει να ενσωματώσουμε αναβαθμίσεις και να χρησιμοποιήσουμε ένζυμα που δεν προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα". Αυτό που ακολούθησε ήταν το πιο ουράνιο πρόσωπο που έχω βιώσει μέχρι τώρα. Ο αριθμός των βημάτων που θα γίνουν θα κάνει το κεφάλι σας να κολυμπήσει.

Εκτός από τον συνηθισμένο καθαρισμό, την ανάλυση του δέρματος και τον ατμό, το Power Facial περιλαμβάνει απολέπιση με ένα ισχυρό ιαπωνικό ένζυμο μανιταριών, χρήση της θεραπείας με φως Cool Beam για την τόνωση του κολλαγόνου, μασάζ του προσώπου, των χεριών, του αυχένα και των ώμων, μασάζ με εξωτικά Kahina Argan λάδι και μια μάσκα με βάση τη γέλη. Το δέρμα μου λάμπει για μερικές ημέρες.

Το Scrub Body Scrub του Exhale σίγουρα θα σας αφήσει να λάμψει. Συνδυάζει το στεγνό βούρτσισμα με το θάμνο από ζάχαρη εσπεριδοειδών και την εφαρμογή ενός moisturizer που θα αφήσει το δέρμα σας να αισθάνεται ενεργοποιημένο, ευλύγιστο και ενυδατωμένο.

Το ξηρό βούρτσισμα, το οποίο ξεκίνησε από τους αστραγάλους μου και συνεχίστηκε προς τα πάνω, διεγείρει την αποτοξίνωση μέσω λεμφικής αποστράγγισης και αυξημένης κυκλοφορίας, σύμφωνα με τον Caitlin. Στη συνέχεια, έτριψε θερμαινόμενο scrub σώματος εσπεριδοειδών πάνω από το δέρμα μου, exfoliating το δέρμα μου ακόμα περισσότερο.

Η Caitlin χρησιμοποίησε μια χαλαρωτική εφαρμογή της λοσιόν λευκού τσαγιού της Exhale, η οποία άφησε το δέρμα μου απαλό και απαλό. Και βιώνοντας την ευελιξία της με την αφαίρεση και επανατοποθέτηση φύλλων ήταν σαν να παρακολουθείτε ένα μπαλέτο. Αυτή η θεραπεία συνιστάται ιδιαίτερα και φροντίστε να ζητήσετε το Caitlin.

Exhale's Waxing Experts

Και αν χρειάζεστε αποτρίχωση, μην κοιτάξετε περισσότερο από τον Waxing Διευθυντή Di Medlock, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την αποτρίχωση σε όλες τις θέσεις Exhale.

Συμβουλεύτηκε μαζί μου για τα λυπημένα φρύδια μου και έδωσε μια γρήγορη και ακριβή αξιολόγηση. Μοιράζεται μια φιλική προς τη γη φιλοξενία με τον συνεργάτη της Caitlin. "Είμαστε μόνο δύο ζευγάρια που γνωρίζουν πάρα πολύ για τη φροντίδα του δέρματος και την αποτρίχωση", είπε με γέλιο.

Μετά από ένα ελαφρύ καθαρισμό με κάποιες τρίχες φρυγανιάς, συνέστησε ένα φαρμακευτικό φάρμακο για την ανάπτυξη βλεφαρίδων / φρυδιών, ή το Revitalash, ένα προϊόν που αναπτύχθηκε από γιατρό για τη γυναίκα του που είχε καρκίνο του μαστού. Είναι διαθέσιμο στο Exhale ($ 150 με μερίδια των εσόδων που προορίζονται για την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού). Την επόμενη φορά που χρειάζομαι αποτρίχωση, ξέρω με ποιον να συμβουλευτείτε.

Έκρηξη Upper East Side με μια ματιά:

Τύπος σπα: ημερήσιο σπα

Τοποθεσία: Έκρηξη Upper East Side, 980 Madison Avenue, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη 10075. Τηλέφωνο: 212-249-3000.