ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Το Σπίτι του Ωκεανού στο Watch Hill, Ρόουντ Άιλαντ

Δεν υπάρχει καμία δαπάνη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι θα ήταν να περπατήσετε σε ένα βικτοριανό ξενοδοχείο σύντομα μετά την κατασκευή του, όταν όλη η μεγαλοπρέπεια ήταν αφρώδη και ολοκαίνουργια; Τώρα μπορείτε, στο Ocean House στο Watch Hill, στην ακτή κοντά στο Westerly, Rhode Island.

Αρχικά χτισμένο το 1868, το Ocean House ήταν ένα παραθαλάσσιο παραθαλάσσιο θέρετρο όπου οικογένειες από τη Νέα Υόρκη, τη Βοστώνη και τη Φιλαδέλφεια ήρθαν στο καλοκαίρι. Την ημέρα των μεγαλών του, το Ocean House έπρεπε να κλείσει το 2003 μετά την αλλαγή των κανονισμών για την πυρκαγιά.

Οι πλούσιοι επενδυτές (φιλανθρωποί είναι η καλύτερη λέξη σε αυτή την περίπτωση) ήλπιζαν να αποκαταστήσουν το ξενοδοχείο, αλλά ήταν πολύ μακριά για να επισκευαστεί.

Γι 'αυτό και διάσωσαν προσεκτικά τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες από το εσωτερικό, έμειναν αληθινά στο εξωτερικό και έσπασαν το ξενοδοχείο. Τι πήγε στη θέση του είναι μια εντυπωσιακή αναπαραγωγή - όπως το πρωτότυπο, μόνο καλύτερα. Τα 49 δωμάτια του είναι μεγαλύτερα και διαθέτουν όλες τις ανέσεις που προσφέρουν οι ταξιδιώτες πολυτελείας. Χρειάστηκαν πέντε χρόνια και, γουλιά, 146 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα είναι μια ιδιοκτησία Relais & Chateaux που όλοι όσοι μπορούν, πρέπει να επισκεφτούν.

Κατασκεύασε επίσης 23 ιδιωτικές κατοικίες, διαθέσιμες προς πώληση ή ενοικίαση, ως τμήμα του ξενοδοχείου. Το Ocean House είναι ακόμα εύκολη πρόσβαση από τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη, με τρένο, και η υψηλή περίοδος είναι ακόμα καλοκαίρι. Αλλά είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει μια ρομαντική απόδραση κάθε εποχή του χρόνου.

Μια από τις γοητείες του Ocean House είναι ότι αντηχεί το βικτοριανό ύφος στην υπηρεσία του.

Όταν άνοιξα την πόρτα στο δωμάτιό μου, με περίμενε ένα πακέτο από σπιτικά γλυκά και νόστιμο τυρόπηγμα λεμονιού, με μια ευπρόσδεκτη επιστολή που απευθυνόταν: "Anitra Brown, # 303, στην κατοικία". Με έκανε να αισθάνομαι σαν να χαλαρώσω μετά το ταξίδι μου και αυτό θα ήταν το σπίτι μου για λίγες μέρες.

Το δωμάτιο έχει μια βικτοριανή αίσθηση, με προσεκτική χειροτεχνία όπως το περίτεχνο ξύλινο ταβάνι.

Αλλά αυτά τα δωμάτια είναι πολύ μεγαλύτερα από τα πρωτότυπα, που προσελκύουν τις σύγχρονες γεύσεις. Θα πρέπει σίγουρα να κάνετε κάποιο χρόνο για να κάνετε μπάνιο, και μπορείτε να τραβήξετε πίσω τα παράθυρα, έτσι ώστε το μπάνιο να ανοίγει στο δωμάτιο, μια άλλη σύγχρονη ιδιοσυγκρασία. Κάτι ασυνήθιστο, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι υπάρχει ένα μπουκάλι νερό, σάντουιτς και σνακ - και μπορείτε να τα έχετε δωρεάν! Και όταν προσπαθείτε να ανατρέψετε το προσωπικό, λένε ότι περιλαμβάνεται στο τέλος θερέτρου σας.

OH! Spa = ωκεανός συν συγκομιδή

Ήμουν εκεί για να ελέγξω OH! Spa, ένα σπα 12.000 τετραγωνικών ποδιών με επτά ευρύχωρες αίθουσες περιποίησης και ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε μετά τη θεραπεία σας. Τα ξαπλώστρες έχουν θέα στη θάλασσα, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη θέα. Είναι σχεδόν σαν να είσαι σε μια ωκεάνια επένδυση.

O στέκεται και το H σημαίνει συγκομιδή (εξ ου και το OH!) Και αυτά τα δύο στοιχεία αντανακλώνται στις γραμμές που χρησιμοποιούν, όπως το φυτομερές και ο ωκεανός, και οι δύο κατασκευασμένες με θαλάσσια συστατικά και η Φαρμακευτική, μια φυσική γραμμή που χρησιμοποιεί βότανα, λουλούδια, λάδια και προσπαθεί να κρατήσει τα χημικά στο ελάχιστο. Ο ιδρυτής, Brenda Brock, είναι επίσης μητρική του Ρόουντ Άιλαντ.

Είχα ένα "Deep Relaxation Massage", ένα 60-λεπτό υπηρεσία που είναι πολύ λογικές τιμές για αυτό το επίπεδο spa. Μου άρεσε η Ρομπέρτα, ο θεραπευτής, μου πρόσφερε μια επιλογή από πολλά διαφορετικά αιθέρια έλαια , όπως χαλαρωτική λεβάντα και γκρέιπφρουτ.

Αυτό γίνεται για τα περισσότερα, αλλά όχι για όλα τα μασάζ τους. Έβαλε μερικές σταγόνες σε ένα πανί και το έδεσε κάτω από το λίκνο-ένα ωραίο άγγιγμα που δεν έχω δει ποτέ πριν. Συνήθως ο θεραπευτής κρατά τα χέρια κάτω από τη μύτη σας για λίγα λεπτά. Ήταν ένα πετρέλαιο υψηλής ποιότητας, και με περισσότερο χρόνο για να εισπνεύσω πήρα περισσότερο από αυτό στο σύστημά μου.

Βαθύ Μασάζ Χαλάρωσης ένα νοκ-άουτ

Το μασάζ ξεκίνησε με μια ωραία θερμή συσκευασία θερμότητας στην πλάτη μου, ενώ ο θεραπευτής, Roberta, εργάστηκε στα πόδια μου. Η κύρια εστίαση αυτού του μασάζ ήταν η πλάτη, ο λαιμός και οι ώμοι μου, όπου υπήρχε πιο βαθύ μασάζ ιστού . Η αφή ήταν ελαφρύτερη και πιο χαλαρωτική στα χέρια και τα πόδια μου, σαν ένα σουηδικό μασάζ . Περνούσα από τη στιγμή που ήμουν στην πλάτη μου, αλλά φαίνεται να θυμάμαι μερικές υπέροχες ζεστές πετσέτες στα πόδια μου. Αυτό είναι ένα μεγάλο μασάζ, και ένα από τα πιο δημοφιλή τους.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα παραδοσιακό μασάζ, το οποίο είναι σουηδικό, ένα μασάζ με πέτρινη παραλία ( θερμή πέτρα ) και μυϊκή ευκολία (βαθύς ιστός).

Μου άρεσαν τα προϊόντα Phytomer στα προσώπου του Treasures of the Sea και το γεγονός ότι ο θεραπευτής μου έδωσε ένα φοβερό χέρι, χέρι και μασάζ ποδιών. (Πέρασα τα ζεστά ηλεκτρικά παπούτσια.) Αλλά ήταν πρώτα θεραπευτής μασάζ και αισθάνθηκα ότι το μασάζ στο πρόσωπο της δεν ήταν στο επίπεδο ενός κορυφαίου αισθητικού. Θα ζητούσα πιθανώς κάποιον που ήταν μόνο αισθητικός ή αισθάνθηκε ότι η κύρια δύναμή της. Είναι σπάνιο να είστε εξίσου καλοί στο μασάζ και στο πρόσωπο, και εδώ υπάρχουν ορισμένοι διπλοί θεραπευτές. Προσφέρει επίσης θεραπείες σώματος με προϊόντα Red Flower, τα οποία είναι υπέροχα.

OH! Spa είναι ένα πανέμορφο σπα με πισίνα, πλήρες γυμναστήριο και στούντιο άσκησης με "εικονικές μαθήματα". Επιλέγετε την προπόνηση που θέλετε όταν την θέλετε (περιστρεφόμενο;), κατεβαίνει μια μεγάλη οθόνη και ένας εκπαιδευτής είναι εκεί για να σας βοηθήσει να το πετύχετε. Αν δεν σας αρέσει, αλλάξτε. Υπάρχουν επίσης περιστασιακά ζωντανά μαθήματα όπως η προπόνηση στην παραλία και η γιόγκα από την πανσέληνο.

Έχουν επίσης άλλα θεματικά Σαββατοκύριακα για ανθρώπους με άλλα ενδιαφέροντα, και δεν έχει σημασία πότε θα πάτε εκεί θα γίνει κάτι ενδιαφέρον, συχνά δωρεάν. Θα μπορούσε να είναι μια γευσιγνωσία με το sommelier (steward του κρασιού), μια ορυκτή μακιγιάζ, μια δοκιμή τυριού, μια ξενάγηση στο Ocean House (συνιστάται ιδιαίτερα).

Υπάρχουν επίσης υπέροχες συλλογές εικονογραφημάτων σε όλο το ξενοδοχείο, αλλά δεν είναι πιο γοητευτική από τη συλλογή διάσημων καλλιτεχνών και συγγραφέων (Sam Shepard, Tom Wolfe) οι οποίοι τραβούσαν φωτογραφίες από τον εαυτό τους όταν τους ζητήθηκε κάποιος που εργάστηκε σε διάσημο σύλλογο και βιβλιοπωλείο στη Νέα Υόρκη .

Εκτός από την όμορφη παραλία, υπάρχει κιόσκι κροκέ. Το Westerly είναι γοητευτικό και το Mystic Aquarium δεν βρίσκεται μακριά από το δρόμο. Το εστιατόριο Seasons διαθέτει μια εξαιρετική λίστα κρασιών (είναι δύσκολο να βρείτε Krug από το γυαλί!) Και μπορείτε είτε να καθίσετε στην Ατλαντική βεράντα (υπέροχη θέα στον ωκεανό), ένα άνετο περίπτερο ή μπιτς (ωραίο τζάκι) ή στο μπαρ με θέα σε μια ανοιχτή κουζίνα .

Αυτό είναι ένα τόσο θεαματικό, ασυνήθιστο περιουσιακό στοιχείο που συνιστώ σε όλους όσους μπορούν να προσπαθήσουν να φτάσουν εκεί, ακόμα κι αν είναι μόνο για μια μέρα ή ένα γεύμα. Το πρωινό της Κυριακής είναι γεμάτο, ακούω. Και αν μένετε εκεί, μπορείτε να πάτε σπίτι με μερικά υπέροχα μικρά αναμνηστικά - ένα τρίο ασημένια κελύφη που είναι το δώρο της παραλίας. Ξέρουν πραγματικά πώς να βάλουν στη γοητεία εδώ.

Ocean House, Watch Hill, Ρόουντ Άιλαντ: Τύπος Spa: Spa Resort

Τοποθεσία: 1 λεωφόρος Bluff, Watch Hill, Westerly, Rhode Island
Τηλέφωνο: 401-584-7000 (ξενοδοχείο), 401-584-7070 (spa)
Ιστοσελίδα: Ocean House, Watch Hill

ΕΝΑ