Συμβουλές για ενοικίαση αυτοκινήτου στη Ριβιέρα των Μάγια

Οι περισσότεροι επισκέπτες που ταξιδεύουν στην ποταμό Mayan Riviera του Μεξικού πετούν στο Κανκούν και στη συνέχεια νοικιάζουν ένα αυτοκίνητο προς τα νότια προς τα κάτω στην εθνική οδό 307. Εκπληρεί πολλούς ταξιδιώτες ότι αυτή η εθνική οδός απέχει τουλάχιστον ένα μίλι από τη θάλασσα επειδή η παράκτια περιοχή είναι γεμάτη από βάλτους με μαγγρόβια .

Μπορεί να έχετε κουραστεί μετά την πτήση σας. Για το αυτοκίνητο νότια από το Κανκούν, παίρνουν μαζί πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες για να διασκεδάσουν τα παιδιά, και να πίνουν άφθονο καφέ για να παραμείνουν σε εγρήγορση.

Διαφορετικά, η οδήγηση στο Μεξικό δεν είναι σχεδόν τόσο επικίνδυνη που ίσως έχετε ακούσει. Ακριβώς πάρτε το αργό και εξοικειωθείτε με τις κοινές συμβουλές για την οδήγηση του Μεξικού προτού προχωρήσετε.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων στο Μεξικό

Η διαδικασία ενοικίασης αυτοκινήτου στο Μεξικό είναι σχεδόν η ίδια με τη μίσθωση αυτοκινήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα βρείτε τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες μάρκες των ΗΠΑ - Hertz, Avis, Alamo, Budget, Thrifty και ούτω καθεξής - καθώς και τοπικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στο Μεξικό. Για να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο, θα χρειαστείτε μια μεγάλη πιστωτική κάρτα, άδεια οδήγησης και διαβατήριο. Να γνωρίζετε ότι από το νόμο δεν μπορείτε να παραιτηθείτε από την υποχρεωτική ασφάλιση στο Μεξικό.

Για φθηνότερες τιμές, κάντε κράτηση τουλάχιστον μία εβδομάδα εκ των προτέρων online. Θα χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση περίπου 10% για την παραλαβή και αποβίβαση από το αεροδρόμιο.

Να γνωρίζετε ότι οι τιμές δεν περιλαμβάνουν υποχρεωτική ασφάλιση του Μεξικού, η οποία μπορεί να διπλασιάσει ή να τριπλασιάσει το κόστος. Φροντίστε να δείτε το όχημα με τον πράκτορα και να σημειώσετε κάθε μηδέν πριν φύγετε.

Ελέγξτε επίσης για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν οι προβολείς και οι υαλοκαθαριστήρες.

Η εμπειρία ενοικίασης αυτοκινήτου στη Riviera Maya

Όταν μισθούσαμε το αυτοκίνητό μας στο αεροδρόμιο του Κανκούν, είχα την εντύπωση ότι η χρυσή πιστωτική μου κάρτα θα παρείχε το κομμάτι της απαλλαγής από την αποζημίωση - όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ και τον Καναδά - και έτσι αρνήθηκα να αγοράσω αυτή την κάλυψη.

(Απαλλαγή ζημιών από την σύγκρουση εξαλείφει την ευθύνη του οδηγού για ζημιά σε ένα όχημα ενοικίασης.) Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος. Αργότερα μάθαμε ότι κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων οδήγησης δεν είχαμε αυτή την προστασία καθόλου.

Οι επισκέπτες είναι καλά συμβουλές για την υπερσφάλιση και όχι τον κίνδυνο οποιασδήποτε πιθανότητας ασφάλισης. Τα ατυχήματα είναι συχνά σε αυτόν τον τομέα, και ακόμη και στην περίπτωση ενός μικρού φτερού-μπεντ, οι ενοχλήσεις σας μπορούν να αυξηθούν ανησυχητικά χωρίς ασφαλιστική κάλυψη από μια μεξικανική εταιρεία. Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε επιτόπου αποζημίωση.

Γι 'αυτό φροντίστε να επιλέξετε την ασφάλιση και να λάβετε υπόψη τις οδικές πινακίδες στον μονοτονικό αυτοκινητόδρομο, όπως το "Cuide su Vida: no se distraiga" (Προσέξτε για τη ζωή σας, μην αποστασιοποιηθείτε).

Προειδοποίηση οδήγησης στον αυτοκινητόδρομο 307

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στην Riviera Maya

Βρείτε πτήσεις προς Κανκούν
Εξερευνήστε τις επιλογές του ξενοδοχείου στη Ριβιέρα των Μάγια

Συστήνω ιδιαίτερα το Autoslash.com για ενοικιάσεις αυτοκινήτων . Όχι μόνο αυτό το site θα σας παραθέσει ένα πολύ καλό ποσοστό, αλλά θα παρακολουθεί την τιμή με την πάροδο του χρόνου μέχρι να πάρει το αυτοκίνητο. Εάν η τιμή μειωθεί, θα σας στείλει μια ειδοποίηση και μπορείτε να κάνετε rebook με το χαμηλότερο επιτόκιο χωρίς καμία ταλαιπωρία.

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher