Ο πλήρης οδηγός για κάρτες δώρων Spa

Πού να τα αγοράσετε, τι να πάρετε και τι πρέπει να ξέρετε

Τα πιστοποιητικά δώρων Spa είναι ένα μεγάλο, εύκολο δώρο, ειδικά για τον αγοραστή της τελευταίας στιγμής. Δουλεύουν για τα γενέθλια, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τις επετείους, την Ημέρα της Μητέρας, τις διαβαθμίσεις, ακόμη και τα μωρά και το δείπνο της εκτίμησης για τους ανθρώπους με τους οποίους εργάζεστε. Είναι καλό για τους ανθρώπους που αγαπούν τα ιαματικά λουτρά και τους ανθρώπους που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ. Και όσο περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε ιαματικές πηγές, δουλεύουν και για παιδιά.

Οι κάρτες δώρων Spa είναι μια εύκολη λύση στο "Δεν ξέρω τι να τους πάρει!" πρόβλημα, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές επιλογές που πρέπει να κάνετε κατά μήκος του δρόμου.

Είναι η τελευταία στιγμή; Έχετε ένα ιδιαίτερο σπα στο μυαλό σας; Θέλετε να προσθέσετε μερικά σπα με θέμα το σπα σε μια τσάντα για να το κάνετε πιο προσωπικό; Πόσο πρέπει να δώσω; (Οι επιλογές κυμαίνονται από $ 25 έως το τελευταίο δώρο σπα - μια επταήμερη διαμονή στη Golden Door για $ 9.053.) Εδώ είναι μερικά διαφορετικά σενάρια και πώς να τα αντιμετωπίσετε.

Χρειάζομαι μια κάρτα δώρων σπα γρήγορα!

Μια εύκολη λύση είναι να αγοράσετε μια κάρτα δώρου spa online από μια εταιρεία όπου η κάρτα είναι αποδεκτή από πολλά διαφορετικά ιαματικά λουτρά. Μπορείτε να το αποστείλετε ταχυδρομικώς σε ένα όμορφο κουτί δώρου για μερικά δολάρια επιπλέον, ή αν είναι τελευταία στιγμή - να το εκτυπώσετε (δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ωραίο χαρτί, παρακαλώ) ή στείλτε το με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πρόβλημα λύθηκε! Οι κάρτες δώρων SpaFinder Wellness 365 είναι οι πιο ευρέως αποδεκτές και οι καλές επιλογές για όλους. Εάν έχετε κατά νου ένα συγκεκριμένο spa, αναζητήστε κατά πόλη, κατάσταση ή ταχυδρομικό κώδικα και αναζητήστε το εικονίδιο "Accepts Spafinder Wellness 365 Gift Cards" κοντά στο όνομα της τοποθεσίας.

Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα εάν ζείτε κάπου χωρίς πολλές ιαματικές πηγές.

Άλλες εταιρείες που προσφέρουν κάρτες δώρων spa περιλαμβάνουν την Spa Week, των οποίων οι κάρτες δώρων Spa & Wellness είναι αποδεκτές σε 8.000 θέσεις στη Βόρεια Αμερική. Και το μασάζ Envy , η ταχέως αναπτυσσόμενη αλυσίδα λιανικών πιστώσεων (περισσότερες από 1.150 τοποθεσίες σε 49 πολιτείες) προσφέρει επίσης κάρτες δώρων spa.

Έχω ένα ιδιαίτερο σπα στο μυαλό.

Ξέρετε ακριβώς από ποιο spa θέλετε να αγοράσετε μια κάρτα από; Τα περισσότερα ιαματικά λουτρά έχουν τα δικά τους προγράμματα δώρων για σπα και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε να το θέσετε σε κίνηση. Εάν θέλετε να κάνετε το δώρο λίγο πιο προσωπικό, μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο προϊόν σπα (ή δύο), όπως ένα λάδι σώματος, ένα ρόμπα ή ένα κερί, και το βάλετε σε μια τσάντα δώρων. Ή αν πρόκειται για ένα σπα όπου σας αρέσει να πηγαίνετε, σημειώστε το όνομα του αγαπημένου σας θεραπευτή μασάζ ή αισθητικός στην επαγγελματική κάρτα spa.

Πόσο πρέπει να δώσω;

Το ελάχιστο ποσό είναι τόσο χαμηλό όσο $ 25 στις κάρτες GiftFinder SpaFinder, αλλά αυτό δεν θα σας φτάσει πολύ μακριά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δίνουν $ 100 - $ 150 για να βεβαιωθείτε ότι ο παραλήπτης παίρνει τουλάχιστον μία ουσιαστική θεραπεία spa, όπως μασάζ ή προσώπου. Μεγαλύτερα ποσά, όπως $ 300 - $ 500, θα επιτρέψουν στο άτομο να πάρει πολλές υπηρεσίες. Ωστόσο, οι κάρτες του SpaFinder μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, οπότε ό, τι δεν χρησιμοποιείται, πρέπει να εκδοθεί ως πίστωση από το σπα. Σε αυτή την περίπτωση, πάρτε τις κάρτες δώρων spa σε μικρότερες ονομαστικές αξίες - τρεις έως πέντε κάρτες αξίας $ 100, έτσι ώστε το άτομο να έχει τη μέγιστη ευελιξία σχετικά με το πότε και πού να τα χρησιμοποιήσει.

Είμαι ένας μεγάλος πωλητής!

Μπορείτε να δώσετε όσα θέλετε για μια διανυκτέρευση σε ένα σπα προορισμού ή θέρετρο. Αν δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε για μια πλήρη διαμονή στο Golden Door, το Canyon Ranch προσφέρει όμορφες κάρτες δώρου ύψους $ 1.000 ή περισσότερο για να χρησιμοποιηθεί για μια διαμονή.

Αν έχετε ένα ιδιαίτερο σημείο στο μυαλό σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να συμβεί αυτό.

Τι μπορείτε να πάρετε με μια κάρτα δώρου Spa;

Οι τιμές για τις θεραπείες σπα ποικίλλουν ανάλογα με το σπα και το χώρο όπου ζείτε, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό των ιαματικών λουτρών:

Τα ιαματικά λουτρά και τα ιαματικά λουτρά θα είναι ακριβότερα, και τα πολυτελή αστικά ιαματικά λουτρά πολύ ακριβότερα.

Οτιδήποτε άλλο πρέπει να γνωρίζω;