Τα καλύτερα γεγονότα του Μαΐου στο Παρίσι

2018 εκθέματα, φεστιβάλ και πολλά άλλα

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Παρίσι τον Μάιο , διαβάστε για αυτά που θεωρούμε τα πιο συναρπαστικά και ενδιαφέροντα γεγονότα το 2018 - από εκθέματα, παραστάσεις και παραστάσεις σε εμπορικές εκθέσεις και ετήσια φεστιβάλ. Εάν χρειάζεστε ακόμα περισσότερη έμπνευση, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες αυτές του Παρισιού την άνοιξη .

Φεστιβάλ και Εποχικά Γεγονότα

Τέχνες και Εκθέματα Στιγμιότυπα

Ολλανδοί Ζωγράφοι στο Παρίσι, 1789-1914: Βαν Γκογκ, Βαν Ντόγκεν, Μονδριανός

Αυτή η προσωρινή παράσταση στο Petit Palais είναι αυτή που οι οπαδοί της ολλανδικής ζωγραφικής θα πρέπει να κάνουν. Πάνω από έναν αιώνα καινοτομίας μεταξύ των ζωγράφων από τις Κάτω Χώρες, συγκεντρώνει αριστουργήματα από τρεις πολύ διαφορετικούς καλλιτέχνες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να θεωρούν απροσδόκητα κοινά σημεία και να παρακολουθούν την εξέλιξη του μέσου από τη νεοκλασική περίοδο στην πρωτοποριακή νεωτερικότητα.

Ημερομηνίες: Μέχρι τις 13 Μαΐου 2018

Από Calder προς Koons: Ο καλλιτέχνης ως κοσμηματοπώλης

Τα κοσμήματα είναι ίσως εσφαλμένα, θεωρούνται από τους περισσότερους ως «τέχνη» και όχι ως «υψηλή τέχνη». Αυτή η επίδειξη προκαλεί αυτές τις διακρίσεις υψηλός-χαμηλός με μια ματιά σε αξιόλογα κοσμήματα σχεδιασμένα από μεγάλους καλλιτέχνες, από τον Pablo Picasso μέχρι τον Alexander Calder και τον Jeff Koons. Για να παραφράσετε τον αόριστο καλλιτέχνη του δρόμου Bansky, ίσως δυσκολεύεστε να βρείτε την έξοδο σας από το κατάστημα δώρων, αφού επισκεφθείτε αυτήν την παράσταση ...

Τη Βενετία στην εποχή του Βιβάλντι και του Tieplo

Θεωρείται από πολλούς ως η μεγάλη πόλη που μπορεί να εξαφανιστεί υποβρύχια τις επόμενες δεκαετίες λόγω της ανόδου της στάθμης της θάλασσας, η Βενετία είναι μια πόλη που έχει εμπνεύσει καλλιτεχνικές φαντασίες εδώ και αιώνες.

Σε ένα αφιέρωμα σε αυτή την πλούσια καλλιτεχνική κληρονομιά, ο Grand Palais εκτελεί μια μνημειώδη έκθεση που εξερευνά την "πλωτή πόλη" και την τέχνη που έχει δημιουργηθεί μέσα και γύρω της. Μια αληθινή πολυεπιστημονική επίδειξη που φέρνει σε επαφή τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τη ζωγραφική, τη γλυπτική και τη μουσική, παρουσιάζει έργα από ζωγράφους όπως η Piazzetta και Giambattista Tiepolo. γλύπτες όπως οι Brustolon και Corroding. και μουσική από Ιταλούς συνθέτες όπως ο Βιβάλντι. Οι ζωντανές εμφανίσεις θα πραγματοποιηθούν για αρκετές εβδομάδες από την έκθεση, καθιστώντας την γνήσια κάρτα κλήρωσης για τους λάτρεις των τεχνών.

Για μια πιο ολοκληρωμένη λίστα με εκθέματα και παρουσιάσεις που αξίζει να δείτε τον Μάιο, συμπεριλαμβανομένων των καταχωρίσεων σε μικρότερες γκαλερί γύρω από την πόλη, ίσως θελήσετε να επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα στο Time Out Paris.