Ξενοδοχεία του Νιου Τζέρσεϊ για επίσκεψη στη Νέα Υόρκη

Πού πρέπει να μείνετε στο New Jersey κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη Νέα Υόρκη ;

Οι καλύτερες συμβουλές για ταξίδια προϋπολογισμού είναι να βρείτε ένα μέρος καλά συνδεδεμένο με το σιδηροδρομικό σύστημα και σχετικά κοντά στο Μανχάταν.

Κάποιοι μπορεί να ρωτήσουν: γιατί να μείνετε στο Νιου Τζέρσεϋ;

Η σύντομη απάντηση είναι ότι υπάρχουν χρήματα που πρέπει να σωθούν.

Μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη μπορεί να απαιτήσει πολλά χρήματα για καταλύματα στο ξενοδοχείο. Στον εταιρικό κόσμο, πολλοί διαχειριστές λογαριασμών εξόδων επιτρέπουν στους εργαζόμενους τους περίπου $ 500 / νύχτα για να βρουν ένα ξενοδοχείο business class στο Μανχάταν.

Οι τουρίστες που θέλουν ένα καθαρό, καλά εξοπλισμένο ξενοδοχείο αλυσίδας με διεύθυνση του Μανχάταν θα ξοδέψουν μόνο ελαφρώς λιγότερο από αυτό το ποσό. Η κράτηση ενός τέτοιου δωματίου χωρίς αναθεώρηση όλων των επιλογών μπορεί να είναι ένα λάθος της Νέας Υόρκης .

Έτσι είναι φυσικό να αρχίσετε να ψάχνετε μια εναλλακτική λύση για ταξίδια προϋπολογισμού και το New Jersey παρέχει αυτή την ευκαιρία.

Δύο σημεία με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Μανχάταν είναι η περιοχή Meadowlands και το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty. Και τα δύο μέρη παρέχουν μια σταθερή επιλογή ξενοδοχείων μεσαίας κατηγορίας για λιγότερο από το ήμισυ του κόστους ενός δωματίου στο Μανχάταν.

Ένα παράδειγμα: το Fairfield Inn & Suites Newark Liberty Airport, το οποίο βρίσκεται ακριβώς βόρεια από το ακίνητο του αεροδρομίου στο 618-50 US Highway 1 & 9 South.

Αυτό το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει καθαρά, πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και ένα ευχάριστο λόμπι, όπου το πρωινό παρέχεται με το κόστος του δωματίου. Πληροφορίες πτήσης είναι διαθέσιμες σε οθόνες και στο δωμάτιο της τηλεόρασής σας.

Μεταφορές

Παρέχεται δωρεάν 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο μεταξύ των τερματικών σταθμών και του ξενοδοχείου.

Το λεωφορείο είναι επίσης εύχρηστο για πρόσβαση στη μεταφορά τρένων μεταξύ Μανχάταν και EWR. Το Air Train, το οποίο μεταφέρει επιβάτες από το αεροδρόμιο σε σημείο όπου μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τρένα για το σταθμό Newark Penn και το σταθμό New York Penn.

Το μονόδρομο κόστος ανά άτομο είναι $ 5.

Εάν οδηγείτε σε αυτό το ξενοδοχείο, ζητήστε πολύ συγκεκριμένες οδηγίες και ακολουθήστε τις στενά. Δεν είναι εύκολο να βρείτε χρησιμοποιώντας την αίσθηση της κατεύθυνσής σας. Όταν το ανέφερα στον υπάλληλο του ξενοδοχείου, γέλασε και είπε ότι ξοδεύουν αρκετά χρόνο στο τηλέφωνο με μπερδεμένους οδηγούς που αναζητούν ήρεμες, κατανοητές οδηγίες.

Ο χώρος στάθμευσης του ξενοδοχείου προστατεύεται από μια ηλεκτρική πύλη (που ενεργοποιείται από την κλειδαριά του δωματίου σας) και μία από αυτές τις λωρίδες που θα προκαλέσουν «σοβαρή ζημιά από τα ελαστικά» αν προσπαθήσετε να το περάσετε χωρίς να κάνετε το σωστό πάτημα. Κρατήστε το κλειδί του δωματίου σας μετά το checkout και το βάζετε σε ένα κουτί που παρέχεται στο σημείο πρόσκρουσης κοντά στην πύλη.

Παροχές στο δωμάτιο

Τα δωμάτια εδώ είναι αρκετά μικρά, αλλά αυτό συμβαίνει στο κοντινό Μανχάταν για την πλειοψηφία των ξενοδοχείων μεσαίας κατηγορίας.

Ένα άλλο μικρό μειονέκτημα είναι ο θόρυβος των αεροδρομίων Το ακίνητο δεν απέχει πολύ από τους διάδρομους EWR. μπορείτε να δείτε hangars συντήρησης στο αεροδρόμιο από κάποια δωμάτια. Επειδή αυτό το πολυάσχολο αεροδρόμια σπάνια επιβραδύνει, μπορεί να πληρώσει για να αναζητήσει μια εναλλακτική διαμονή εάν είστε ελαφρύς ύπνος.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει επιφάνεια εργασίας, δύο τηλέφωνα και δωρεάν Wi-Fi. Η υπηρεσία καλωδιακής τηλεόρασης περιλαμβάνει δωρεάν HBO. Υπάρχει ένα στεγνωτήρα μαλλιών στο δωμάτιο, σίδερο και σιδερώστρα. Το κάπνισμα απαγορεύεται.

Τιμές

Οι τιμές κάτω από $ 150 / νύχτα είναι δυνατές σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους, αλλά είναι πιθανότερο να πληρώσετε περίπου 179 $ / νύχτα, πριν από τους φόρους. Όταν προσθέτετε το κόστος των ημερησίων εισιτηρίων τρένου, το συνολικό αυτό άλμα υπερβαίνει τα $ 200 / νύχτα για ένα πάρτι δύο. Αυτό είναι ακόμα φθηνότερο από τη συντριπτική πλειοψηφία των δωματίων αλυσίδας ξενοδοχείων στο Μανχάταν, και θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα δωρεάν γεύμα.

Αν είστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία της επιβίβασης σε πολλαπλές αμαξοστοιχίες και ένα φορτηγάκι στην αρχή και στο τέλος κάθε ημέρας ταξιδιού, η εξοικονόμηση κόστους είναι σημαντική χωρίς μεγάλη θλίψη στην ποιότητα, την άνεση ή την ασφάλεια των δωματίων.

Θυμηθείτε ότι το Fairfield Inn & Suites Newark Liberty Airport είναι μόνο ένα παράδειγμα ξενοδοχείων πολλαπλών αλυσίδων σε αυτόν τον τομέα που εξυπηρετούν τους επισκέπτες του Μανχάταν. Καθένα βρίσκεται λίγο διαφορετικά και η ευκολία της τοποθεσίας θα ποικίλει.

Αλλά αυτή η επιλογή αξίζει να εξεταστεί καθώς καταγράφετε έναν προϋπολογισμό για την επίσκεψη στη Νέα Υόρκη .

Επιστροφή στο κεντρικό μενού για φτηνά ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής

.