Πού να αγοράσετε το Εβραϊκό Gourmet Matzah

Πού να αγοράσετε Shmura Matzah Straight από το εργοστάσιο

Το λεπτό, άζωτο ψωμί που ονομάζεται matza, ή matzah, είναι το επίκεντρο του Εβραϊκού φεστιβάλ ελευθερίας, το Πάσχα, που γιορτάζει την ιστορία της Εξόδου. Οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι συνηθισμένοι να αγοράζουν κιβώτια matzah στο σούπερ μάρκετ. Αλλά στο Μπρούκλιν, υπάρχει η σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε ένα ιδιαίτερο. χειροποίητο matzah.

Αυτό το χειροποίητο matzah ονομάζεται "shmura" matza. Και ενώ η μετάφραση στα αγγλικά είναι συχνά μόνο "χειροποίητη", περιλαμβάνει πολύ περισσότερα από τα τεχνουργήματα. Αυτό το matzah γίνεται κάτω από το αυστηρό άγρυπνο βλέμμα ενός rabbinical επιβλέποντος που εξασφαλίζει ότι όλη η διαδικασία της ανάμειξης της ζύμης και το ψήσιμο του ψωμιού, λαμβάνει χώρα κάτω από δεκαοκτώ λεπτά.

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε matzah στο σούπερ μάρκετ, αλλά όταν ζείτε στο Μπρούκλιν μπορείτε να αγοράσετε φρέσκα matzah από ένα εργοστάσιο. Ωστόσο, πρέπει να σημειώσετε ότι τα εργοστάσια matzah του Μπρούκλιν βρίσκονται σε ορθόδοξες γειτονιές και θα πρέπει να σέβεστε την κουλτούρα τους. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό πριν από την επίσκεψή σας - Συμβουλές για την επίσκεψη των ορθόδοξων εβραϊκών, χασιδικών γειτονιών του Μπρούκλιν . Εδώ μπορείτε να βρείτε το schmura matza, απευθείας από το εργοστάσιο, στο Μπρούκλιν.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein