Πάρτε το τρένο προς Maine

Το Amtrak Downeaster Train Links συνδέει τις πόλεις Boston και Maine

Εάν έχετε οδηγήσει ποτέ το I-95 στο Maine ένα βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια της αιχμής της καλοκαιρινής περιόδου, ίσως να επιθυμείτε μια εναλλακτική λύση για να τινάξετε πίσω από το τιμόνι με την υποστήριξη της κυκλοφορίας. Το ίδιο ισχύει και αν έχετε τραβήξει ποτέ τον τροχό σφιχτά κατά τη διάρκεια ενός χιόνι ή καταιγίδα πάγου στη χειμερινή σας κίνηση βόρεια. Καλά νέα: Μπορείτε να πάρετε το τρένο στο Maine.

Μετά από 30 χρόνια απουσίας, η σιδηροδρομική υπηρεσία επιβατών επέστρεψε στο Maine το 2001 χάρη σε μια εκστρατεία βάσης και μια κοινή εταιρική σχέση μεταξύ του κράτους και της Amtrak, η οποία εκμεταλλεύεται το Downeaster.

Σε ένα δελτίο Τύπου της Amtrak, ο κυβερνήτης του Maine, Angus King, δήλωσε: "Η πρωτοβουλία για την αποκατάσταση των σιδηροδρομικών υπηρεσιών επιβατών έχει ξεκινήσει για περισσότερα από 10 χρόνια, αρχίζοντας με την μεγαλύτερη αναφορά πολιτών στην ιστορία του Maine. αξία των σιδηροδρομικών υπηρεσιών στην οικοδόμηση της οικονομίας μας, τη μείωση των εκπομπών αυτοκινήτων στον αέρα μας και την παροχή μιας χαλαρωτικής και γραφικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που θα συνδέει τις εξαιρετικές τοποθεσίες κατά μήκος της βόρειας ακτής της Νέας Αγγλίας ».

Ο Downeaster έκανε το ντεμπούτο του με μια τελετή έναρξης στις 14 Δεκεμβρίου 2001 και η τακτική υπηρεσία επιβατών που συνδέει τη Βοστώνη και το Πόρτλαντ του Maine ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2001. Το 2012 η διαδρομή Downeaster επεκτάθηκε προς τα βορρά προς το Freeport και το Brunswick του Maine.

Εδώ είναι τα βασικά που θα πρέπει να ξέρετε αν θέλετε να αφήσετε τον καλοκαιρινό προφυλακτήρα-προφυλακτήρα ή τα χειμερινά προφυλακτικά αυτοκίνητα ρουτίνα πίσω και να κάνετε κομμάτια στο Maine αντ 'αυτού.

Downeaster Σταματά

Η υπηρεσία Downeaster προέρχεται από τη Βοστώνη από το σταθμό North Station στην οδό Causeway 135. Σταματά κατά μήκος της διαδρομής προς Brunswick , Maine, περιλαμβάνουν: Woburn / Anderson , Μασαχουσέτη; Haverhill , Μασαχουσέτη; Έξετερ , Νιου Χάμσαϊρ; Durham / UNH , New Hampshire. Ντόβερ , Νιου Χάμσαϊρ. Wells , Maine; Saco , Maine. Old Orchard Beach , Μέιν; Πόρτλαντ , Μέιν; και Freeport , Maine.

Πρόγραμμα τρένων Downeaster

Το τρένο Downeaster πραγματοποιεί καθημερινά πέντε δρομολόγια (μόνο 3 προγραμματισμένα ταξίδια εκτείνονται στο Freeport και το Brunswick, Maine). Το πλήρες ταξίδι μιας διαδρομής κατά μήκος του σιδηροδρομικού διαδρόμου που συνδέει τη Βοστώνη και το Brunswick διαρκεί περίπου 3 ώρες και 20 λεπτά. Ένα πιο περιορισμένο χρονοδιάγραμμα ισχύει για αυτές τις διακοπές: Ευχαριστιών, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Ημέρας του Προέδρου. Πλήρες πρόγραμμα Downeaster

Εξοπλισμοί Downeaster

Οι παροχές για τους επιβάτες της Downeaster περιλαμβάνουν: αναδιπλούμενα καθίσματα με πτυσσόμενους δίσκους, ηλεκτρικές πρίζες · δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο; ανάγνωση φώτων πάνω από κάθε κάθισμα. βολικά τοποθετημένες τουαλέτες. εναέρια ράφια αποσκευών. καταλύματα για ποδήλατα - έναντι αμοιβής και με προχωρημένες κρατήσεις. και ένα Café Car που διαθέτει τόσο πολυτελή αντικείμενα και ελαφριά σνακ, καθώς και μια επιλογή από μη αλκοολούχα ποτά, μπύρα, κρασί και μεικτά ποτά.

Εισιτήρια Downeaster

Ένα εισιτήριο μονής διαδρομής από τη Βοστώνη προς το Πόρτλαντ ή το αντίστροφο κοστίζει $ 24- $ 39 (από τον Νοέμβριο του 2017). Για κρατήσεις ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Downeaster, τηλεφωνήστε στο Amtrak Information / Reservation Line χωρίς χρέωση στο 800-USA-RAIL ή κάντε online κρατήσεις στο AmtrakDowneaster.com.

Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα όταν πάρετε το τρένο στο Maine;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τη σελίδα Downeaster Deals & Discounts για κωδικούς promo πριν κάνετε κρατήσεις για τρένα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σώσετε ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, τους βετεράνους και το ενεργό στρατιωτικό προσωπικό. Οι εκπτώσεις AAA είναι επίσης διαθέσιμες.