Ο πιο φωτογραφικός φάρος του Μέιν

Το Cape Neddick Lighthouse, το AKA Nubble Light, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Maine

Το Maine έχει περισσότερους από 60 φάρους και μερικοί από αυτούς ισχυρίζονται ότι έχουν τον τίτλο του πιο φωτογραφημένου Maine. Θα ήταν αδύνατο να μετράνε τα κλικ καθώς οι τουρίστες και οι ντόπιοι περιμένουν, οι φακοί έτοιμοι, για τα σύννεφα να τοποθετηθούν τέλεια, για να γευτούν οι γλάροι και για τον ουρανό του Maine να νιώσει με τις αποχρώσεις του πρωινού χρυσού, μέση ημέρα κοβαλτίου, ηλιοβασιλέματος το τριαντάφυλλο ή το γαλάζιο βελούδο της νύχτας.

Παρόλο που ίσως δεν είναι δυνατό να δηλωθεί ένας σαφής νικητής στον διαγωνισμό "πιο φωτογραφημένο", ένα πράγμα είναι βέβαιο: Πολλοί, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται το φανάρι Cape Neddick, επίσης γνωστό ως Nubble Light, στη νότια πόλη York Beach, Maine, κάθε χρόνο, και η επίσκεψη χωρίς μια φωτογραφική μηχανή θα ήταν καθαρή ασεβή.

Σχετικά με το Cape Neddick Light

Εδώ είναι μερικά γρήγορα γεγονότα σχετικά με το φως του Cape Neddick "Nubble", μαζί με οδηγίες ώστε να μπορείτε να βρείτε αυτό το γραφικό σημείο και να διαλέξετε το δικό σας τέλειο σουτ.

Έτος κατασκευής: 1879

Κόστος κατασκευής: $ 15.000

Αυτοματοποιημένο Έτος: 1987

Που ανήκει: Η πόλη του Υόρκου

House of Keeper: Το σπίτι του Keeper αποτελείται από έξι δωμάτια και κατασκευάζεται με τη μορφή ενός σταυρού. Τα σημεία στέγης της βικτωριανής δομής τοποθετούνται έτσι ώστε να δείχνουν τα τέσσερα σημάδια της πυξίδας - βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά.

Καλύτεροι χρόνοι για επίσκεψη: Ο φάρος είναι υπέροχος όλο το χρόνο, αλλά θα πάρετε μια ειδική θεραπεία όταν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Ο φάρος είναι διακοσμημένος με λευκά φώτα κάθε χρόνο και ο Ετήσιος Φωτισμός του Nubble πραγματοποιείται το πρώτο Σάββατο μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών . Είναι μία από τις καλύτερες οθόνες φωτισμού διακοπών της Νέας Αγγλίας. Ο φάρος παραμένει φωτισμένος με λευκά φώτα από την Πρωτοχρονιά. Το Nubble Light είναι επίσης διακοσμημένο με λευκά φώτα κατά τη διάρκεια των "Χριστουγέννων τον Ιούλιο", που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην αρχή της Γιορτής των Ημερών Υόρκης.

Ο φάρος παραμένει αναμμένος καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Να φτάσετε εκεί: Από το I-95 , πάρτε την έξοδο 7 για το York. Στο φως, φέρτε δεξιά στην διαδρομή 1 Νότια. Στο φως στην κορυφή του λόφου, στρίψτε αριστερά στην διαδρομή 1Α. Συνεχίστε να ακολουθείτε την οδό 1A / York Street στην παραλία York. Η οδός Υόρκης γίνεται λεωφόρος Long Beach / Route 1A ακολουθώντας την ακτογραμμή. Παρακολουθήστε για μια σωστή στροφή στο Nubble Road. Απέχει περίπου 1 μίλι από το πάρκο Sohier, από όπου μπορείτε να δείτε το φάρο Cape Neddick. Η στάθμευση στο Sohier Park είναι δωρεάν.

Εάν πλοηγείτε μέσω GPS: Ορίστε τον προορισμό σας ως 11 Sohier Park Road, York Beach, Maine.

Πού να μείνετε: Εάν θέλετε να μείνετε όλη τη νύχτα κοντά στο Nubble Light, σκεφτείτε το κοντινό York Harbour Inn ή συγκρίνετε τις τιμές στο York, Maine, τιμές για ξενοδοχεία και κριτικές στο TripAdvisor.

Κατάστημα δώρων: Ένα κατάστημα δώρων που πωλεί αναμνηστικά Nubble Light βρίσκεται στο Sohier Park Welcome Center. Είναι ανοιχτό εποχιακά.

Περισσότερα για να κάνετε Κοντινά: Ενώ βρίσκεστε στο York, φροντίστε να βρείτε τη Γέφυρα Wiggly σε μια γραφική βόλτα, περιηγηθείτε στα Μουσεία της Παλιάς Υόρκης, δοκιμάστε μικρά αποστάγματα παρτίδας στο Wiggly Bridge Distillery και απολαύστε ένα (ή δύο!) Του Flo's Hot Σκυλιά - πιθανώς τα καλύτερα σκυλιά σε όλη τη Νέα Αγγλία .

Εικονικές προβολές: Εάν δεν μπορείτε να φτάσετε στο Cape Neddick Lighthouse, μπορείτε να δείτε αυτό το εμπνευσμένο θέαμα μέσω live webcams.