Δελτίο Χριστουγεννιάτικων Φώτων 2011: Κέντρο, Βιρτζίνια

Φεστιβάλ Ταύρων Φεστιβάλ Φώτων και Αποκριάτικο Καρναβάλι

Το Bull Run Christmas Lights, που ονομάζεται επίσημα το φεστιβάλ ταυρομαχίας των φώτων, είναι ένα χωριό διακοπών 2,5 χιλιομέτρων και ένα καρναβάλι στο δημοφιλές τοπικό πάρκο Bull Run της Βόρειας Βιρτζίνιας. Η εποχιακή προβολή φωτός περιλαμβάνει 40.000 κινούμενα φώτα που έχουν μουσική με οθόνες όπως πιγκουίνους, χιονάνθρωπους, ζαχαρωτά, ελάφια, εργαστήρι του Σάντα, Frosty the Snowman, στρατιώτες κασσίτερου, ξωτικά και Santa.

Μετά από την προβολή των φώτων, οι οικογένειες απολαμβάνουν την επίσκεψη στο Winter Wonderland Holiday Village που περιλαμβάνει βόλτες διασκέδασης, παγοδρόμιο, διασκέδαση, ψώνια, διαγωνισμούς, φαγητό και πολλά άλλα. Ανατρέξτε στο παρακάτω πρόγραμμα και φροντίστε να σημειώσετε ότι οι ημερομηνίες καρναβαλιού είναι ελαφρώς διαφορετικές από την προβολή φωτός. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Δείτε φωτογραφίες των Χριστουγεννιάτικων φώτων στο Bull Run Park

Να φτάσετε στο Πάρκο

Διεύθυνση: Περιφερειακό πάρκο Bull Run, 7700 Bull Run Dr. Centerville, VA (703) 359-4633

Το πάρκο βρίσκεται στην κομητεία Fairfax, VA ακριβώς έξω από το Interstate 66 στο Centerville, στο Rt. 29 (Lee Highway). Βρίσκεται περίπου 35 μίλια δυτικά της Ουάσιγκτον, DC κοντά στο Εθνικό Πάρκο Battlefield του Manassas.

Ημερομηνίες και ώρες

Φεστιβάλ Φωτισμού: 22 Νοεμβρίου 2017 - 7 Ιανουαρίου 2018. Ώρες: Δευτέρα - Πέμπτη & Κυριακή: 5:30 έως 9:30 μ.μ., Παρασκευή, Σάββατο & αργία: 5:30 έως 10 μ.μ.

Το χωριό και το καρναβάλι: 8 Δεκεμβρίου 2017 - 1η Ιανουαρίου 2018. Ώρες: 5: 30-9: 30. Δευτέρα - Πέμπτη, 5: 30-10 μ.μ. Παρασκευή-Κυριακή και Διακοπές. Ο Σάντα θα βρίσκεται στο χωριό μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου.

Snowflake Stampede: - Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, 5:30 μ.μ. Απολαύστε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή βόλτα 2,5 χιλιομέτρων και μια ειδική προεπισκόπηση του Φεστιβάλ Φώτων με τα πόδια, και τραβήξτε μια φωτογραφία με την αγαπημένη σας οθόνη.

Η εκδήλωση περιορίζεται στους πρώτους 1.000 καταχωρίζοντες! Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβριο μέσω του www.ticketfly.com. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα μακρύ μανίκι Snowflake Stampede T-shirt και λάμψη κολιέ. Τα καροτσάκια είναι ευπρόσδεκτα. Στο τέλος της βόλτας, ένα λεωφορείο θα σας φέρει πίσω στο αυτοκίνητό σας.

Αδεια

Εξοικονομήστε $ 3 την εβδομάδα με αυτό το κουπόνι

Ιστοσελίδα : www.bullrunfestivaloflights.com

Το Bull Run Regional Park είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα της Βόρειας Βιρτζίνιας και λειτουργεί από την Περιφερειακή Περιφερειακή Αρχή Βόρειας Βιργινίας (NOVA Parks). Το Bull Run φιλοξενεί το Waterpark Atlantis και προσφέρει μονοπάτια πεζοπορίας και ιππασίας. κάμπινγκ, γήπεδα ποδοσφαίρου, παιδικές χαρές και πρόσβαση στο Water Trail του Occoquan. Αυτή η περιοχή προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για να απολαύσετε υπαίθρια αναψυχή. Το NOVA Parks αντιπροσωπεύει τρεις κομητείες και τρεις πόλεις - την κομητεία Arlington, την κομητεία Fairfax, την κομητεία Loudoun, την πόλη της Αλεξάνδρειας, την εκκλησία του City of Falls και την πόλη Fairfax. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα όμορφα πάρκα στην περιοχή αυτή, δείτε έναν οδηγό για τα πάρκα στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Η Βόρεια Βιρτζίνια είναι ένα υπέροχο μέρος για να γιορτάσει τις διακοπές, με ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων για όλη την οικογένεια. Δείτε έναν οδηγό για τα Χριστούγεννα στη Βόρεια Βιρτζίνια.