Οι φτηνότερες μεταφορές αεροδρομίων στο Λονδίνο: easyBus Review

Πώς να ταξιδέψετε στο Gatwick, Stansted και Luton για μόλις £ 2

Το easyBus παρέχει μεταφορές αεροδρομίων χαμηλού κόστους προς και από το αεροδρόμιο Gatwick , το αεροδρόμιο Stansted και το αεροδρόμιο Luton από μόλις £ 2 έναν τρόπο. Είναι ο φθηνότερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ του Λονδίνου και τριών από τα κύρια αεροδρόμια της πόλης.

Καλύτερες στιγμές

Τι να ξέρετε

Επιπλέον πληροφορίες

easyBus κριτική

Ο δικτυακός τόπος easyBus είναι απλός στη χρήση και αξίζει πάντα να κάνετε κράτηση εισιτηρίων online, ακόμα και αν αποφασίσετε μόνο για την ημέρα, καθώς τα ναύλα είναι πάντα υψηλότερα και δεν έχετε εγγυημένη θέση στο λεωφορείο.

Ανάλογα με τη διαδρομή, το easyBus χρησιμοποιεί λεωφορεία ή μικρά λεωφορεία 19 θέσεων.

Τα μικρότερα λεωφορεία προφανώς δεν έχουν τόσο χώρο αποθήκευσης αποσκευών, αλλά αυτό ποτέ δεν φαίνεται να είναι ένα ζήτημα, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν χρησιμοποιώντας το easyBus ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευές.

Οι αποσκευές πρέπει να αποθηκευτούν μακριά, ώστε να μην έχετε πρόσβαση σε αυτό καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Να είστε προετοιμασμένοι με το βιβλίο σας, το iPod, κ.λπ. στις τσέπες σας, πριν μπείτε στη γραμμή.

Τα λεωφορεία είναι καθαρά (δεν επιτρέπεται να παίρνετε φαγητό και ποτό επί του σκάφους) και οι οδηγοί είναι αποτελεσματικοί και γενικά φιλικοί. Τα λεωφορεία έχουν άνετα καθίσματα και είναι κλιματιζόμενα.

Ενώ τα τρένα μπορούν να εκτελέσουν ένα χρονοδιάγραμμα αναχώρησης και άφιξης, οι οδικές υπηρεσίες μπορεί να υποβάλλονται σε καθυστερήσεις κυκλοφορίας, ώστε πάντα να επιτρέπεται επιπλέον χρόνος για το ταξίδι σας. Φτάστε νωρίς στο σημείο παραλαβής, καθώς το λεωφορείο θα φύγει κατά την προγραμματισμένη ώρα, έτσι ώστε να σημαίνει τη φόρτωση των αποσκευών και των επιβατών μέσα στα 10 λεπτά πριν από την αναχώρηση.

Γενικά, εάν ταξιδεύετε φως, κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο και αφήστε επιπλέον χρόνο σε περίπτωση καθυστερήσεων κυκλοφορίας, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που μπορείτε να επιλέξετε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους