Παραλία Old Orchard: Το Sandbox της Maine είναι 7 μίλια

Στην παραλία Old Orchard Beach, το Maine, η άμμος και η διασκέδαση πηγαίνουν και ανοίγουν

Έχετε ακούσει για το Old Orchard Beach; Καθώς οι καλοκαιρινές προορισμούς της Νέας Αγγλίας πηγαίνουν, δεν είναι τόσο γνωστό όσο το Cape Cod και δεν είναι τόσο γεμάτο όπως το Hampton Beach ή τις παραλίες κατά μήκος της ακτής Ρόουντ Άιλαντ . Αυτό σημαίνει ότι αυτή η έκταση 7 μιλίων άμμου στη νότια Maine είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν όχι μόνο τις διασκέψεις που είναι χαρακτηριστικές ενός οικογενειακού παραλιακού προορισμού, αλλά και την πιθανότητα να διεκδικήσουν περισσότερο από ένα πετσέτα μεγέθους κομμάτι της παραλίας ως δικό τους.

Αν είστε εξοικειωμένοι με το Old Orchard Beach, ίσως να σκεφτείτε αμέσως το The Pier, το οποίο ήταν το κέντρο δραστηριότητας του παραθαλάσσιου θέρετρου από τότε που η αρχική προβλήτα χτίστηκε το 1898. Στις ζεστές μέρες του καλοκαιριού η περιοχή γύρω από το The Pier είναι πυκνά γεμάτη με θαυμαστές των ωκεανών όπως οποιαδήποτε παραλία της Νέας Αγγλίας, αλλά η ομορφιά της Old Orchard Beach είναι ότι εκτείνεται και συνεχίζει - περίπου 3.5 μίλια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση του The Pier - και καθώς απομακρύνεστε από αυτό το επίκεντρο, μαλακή άμμο και θάλασσα με όλο και λιγότερους ανθρώπους. Ακόμη πιο όμορφη: Όλη η παραλία Old Orchard Beach είναι ανοιχτή στο κοινό.

Ένας λόγος για τον οποίο η περιοχή γύρω από το The Pier είναι πιο δημοφιλής είναι ότι ο Downeaster της Amtrak σταματά σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό ακριβώς διαγώνια απέναντι από την προβλήτα, επιτρέποντας στους επισκέπτες από τη Βοστώνη και το Πόρτλαντ να διαφύγουν στην παραλία χωρίς την ανάγκη για αυτοκίνητο και χωρίς να καταπολεμήσουν την κυκλοφορία Ι-95.

Δεν υπάρχει άλλη παραλία στη Νέα Αγγλία που είναι εύκολα προσβάσιμη με σιδηρόδρομο. Το ταξίδι στην παραλία με το τρένο είναι επίσης ένας νοσταλγικός τρόπος για να φτάσετε. Τα τρένα έφεραν τους επισκέπτες στην Old Orchard Beach από το 1842 μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 1900, αλλά η πόλη ήταν χωρίς ενεργό σταθμό για πολλά χρόνια έως ότου το Downeaster του Amtrak έκανε το ντεμπούτο του το 2002.

Μιλώντας για νοσταλγία, το Old Orchard Beach υποβαθμίζεται αυτές τις μέρες, καθώς οι προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη για να μετριάσουν τη φήμη του The Pier και να ανακαταλάβουν κάποια γοητεία της παραθαλάσσιας βικτοριανής εποχής. Η εστίαση είναι στη δημιουργία μιας φιλόξενης ατμόσφαιρας για τις οικογένειες και ενώ η προβλήτα είναι ακόμα σπίτι για διασκέδαση, καρναβάλι παιχνίδια, στοές, προσωρινά τατουάζ, μπαρ και καταστήματα τροφίμων, ο στόχος της πόλης είναι να γίνει μια ετήσια κοινότητα θέρετρο.

Μπορεί να αναρωτιέστε εάν το νερό είναι κρύο. Ενώ είναι σίγουρα πιο χαλαρή από ό, τι θα βρείτε σε περισσότερες νότιες παραλίες, είναι σίγουρα ανεκτό για να πάρει τα πόδια σας υγρό ή μια γρήγορη βουτιά, και τα παιδιά δεν φαίνεται να απασχολούν τις ζωηρές θερμοκρασίες των ωκεανών καθόλου.

Εκτός από το παιχνίδι στην παραλία και στο The Pier, τα τοπικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το υδάτινο πάρκο Funtown Splashtown USA, χάρτες αλιείας, γήπεδα γκολφ και μίνι γκολφ, φάρους και πολλά άλλα. Το Portland (η μεγαλύτερη πόλη του Maine) και τα καταστήματα outlet της Kittery βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο.

Κατά τη διάρκεια ειδικών ετήσιων εκδηλώσεων στην Παραλία Old Orchard, όπως το Επιστροφή στο Σαββατοκύριακο Corvette Beach ή οι ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες Παραλίας, υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκτροπές για να γεμίσετε τις μέρες σας. Οι νύχτες είναι γεμάτες διασκέδαση, καθώς η Old Orchard Beach τοποθετεί μια ελεύθερη έκθεση πυροτεχνημάτων κοντά στην προβλήτα κάθε Πέμπτη βράδυ από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Οι συναυλίες εκτελούνται τα περισσότερα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα τα βράδια του Σαββάτου ή της Κυριακής στο Temple Association Ocean Park.

Ο χειμώνας είναι ηρεμία στο Old Orchard Beach, αλλά όλο και περισσότερα ξενοδοχεία επεκτείνουν τις εποχές τους την άνοιξη και το φθινόπωρο και μερικά παραμένουν ανοιχτά όλο το χρόνο για όσους επιθυμούν μια ήσυχη διαφυγή από τον ωκεανό. Από την Ημέρα της Εργασίας μέχρι την Ημέρα Μνήμης, θα βρείτε ελκυστικές τιμές εκτός εποχής.

Τι πρέπει να ξέρετε για την παλιά παραλία Orchard

Τοποθεσία: Το Old Orchard Beach βρίσκεται κατά μήκος της νότιας ακτής του Maine, μόλις 100 μίλια και δύο ώρες οδήγησης βόρεια της Βοστώνης. Η παραλία απέχει μόλις 12 μίλια ή 20 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το Πόρτλαντ του Μέιν.

Οδηγίες: Από τη Βοστώνη και τα νότια σημεία , ακολουθήστε τον I-95 North για να βγείτε από το 36 στο Maine. Ακολουθήστε το I-195 για 5 μίλια. Ακριβώς μετά από ένα φαρμακείο Rite Aid στα δεξιά σας, θα φτάσετε σε μια τριαδική διασταύρωση με ένα σημάδι stop.

Πάρτε το δικαίωμα, προχωρήστε κάτω από το λόφο προς τον ωκεανό, διασχίστε τις σιδηροδρομικές γραμμές και όταν φτάσετε στο The Pier και το σήμα που σας καλωσορίζει στην Old Orchard Beach, είτε στρίβετε δεξιά για West Grand Avenue είτε φεύγετε για την East Grand Avenue. Από τα βόρεια σημεία , Ακολουθήστε τον I-95 South, το Maine Turnpike, για έξοδο 36 και προχωρήστε όπως παραπάνω.

Χώρος στάθμευσης: Τα περισσότερα ξενοδοχεία προσφέρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες, οπότε αν σχεδιάζετε διανυκτέρευση, ίσως θελήσετε να επιλέξετε καταλύματα σε κοντινή απόσταση από την προβλήτα. Για τους ημερήσιους επισκέπτες και όσους μένουν πιο έξω, η στάθμευση κοντά στην προβλήτα είναι άμεσα διαθέσιμη, αλλά μπορεί να είναι λίγο δαπανηρή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μια άκρη: Ο χώρος στάθμευσης του Jimmy's Oceanside στην οδό 25 West Grand Avenue περιλαμβάνει τη χρήση τουαλετών και αλλαγών με το τέλος στάθμευσης.

Παίρνοντας το τρένο: Ο σταθμός Amtrak Downeaster σταματά στην Old Orchard Beach, καταθέτοντας τους επισκέπτες ακριβώς απέναντι από τα 7 μίλια άμμου και όλες τις διασκέψεις στο The Pier. Το Downeaster προσφέρει πέντε δρομολόγια μετ 'επιστροφής ημερησίως μεταξύ Βοστώνης και Πόρτλαντ του Μέιν, κάνοντας μια μέρα στην παραλία ένα εύκολο ταξίδι για τους ταξιδιώτες από αυτές τις πόλεις και σταματά κατά μήκος της διαδρομής. Δύο από αυτά τα ταξίδια μετ 'επιστροφής επεκτείνονται καθημερινά στο Freeport και στο Brunswick του Maine.

Καταλύματα: Τα ξενοδοχεία, τα μοτέλ και τα πανδοχεία κατά μήκος του Old Orchard Beach ανήκουν και λειτουργούν ανεξάρτητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή ποικιλία όσον αφορά την ποιότητα, τις τιμές και τις ανέσεις. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία ακριβώς πάνω στην παραλία επτά μιλίων, η οποία καθιστά τον ωκεανό ένα cinch. Ωστόσο, δεδομένου ότι η παραλία είναι μακρά, πολλοί δεν είναι σε κοντινή απόσταση από τις διασκέψεις γύρω από την προβλήτα. Φροντίστε να ρωτήσετε μεμονωμένα ακίνητα σχετικά με την ακριβή τοποθεσία τους, τις πολιτικές ακύρωσης, τους χρόνους check-in και τις εγκαταστάσεις. Θα βρείτε κάποια πιο προβλέψιμα ξενοδοχεία αλυσίδας λίγα μίλια μακριά στο Πόρτλαντ και το Νότιο Πόρτλαντ. Για ενοικιάσεις , φροντίστε να ρωτήσετε αν παρέχονται κλινοσκεπάσματα. Το κάμπινγκ μπορεί να είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για οικογενειακές διακοπές.

Τέλη: Δεν υπάρχει καμία χρέωση για την πρόσβαση στην παραλία οπουδήποτε κατά μήκος του Old Orchard Beach, γεγονός που καθιστά αυτό μια προσιτή επιλογή για διακοπές οικογενειακής παραλίας.

Τι να δείτε και να κάνετε: Εκτός από την παραλία και το The Pier, η περιοχή Old Orchard Beach προσφέρει πολλά οικογενειακά αξιοθέατα, επιλογές για φαγητό και ευκαιρίες για αγορές για παραθεριστές.

Δωρεάν πληροφορίες: Ένα δωρεάν πρόγραμμα σχεδιασμού διακοπών στην παραλία Old Orchard Beach είναι διαθέσιμο online.