Η βασική σας βάση RVing

Το σπίτι μπορεί να είναι, ή δεν μπορεί να είναι όπου νομίζετε ότι είναι

Το σπίτι μπορεί να είναι όπου το RV σας είναι , αλλά οι πλήρεις χρονομετρητές χρειάζονται ακόμα μια νομική διεύθυνση. Όταν αρχίσαμε να σχεδιάζουμε την πλήρη ζωή μας, μιλήσαμε σε έναν δικηγόρο σχετικά με τα νομικά ζητήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε. Μας είπε ότι, ενώ το σπίτι μας είναι λίγο πολύ όπου λέμε ότι είναι, είναι πάντα καλή ιδέα να καθιερωθεί μια νόμιμη κατοικία σε περίπτωση που κάποιος αμφισβητεί την απαίτησή μας. Ένας λόγος είναι ότι τα κράτη επωφελούνται από την κατοικία σας και ενδέχεται να χρησιμοποιούν διάφορους λόγους για να ισχυριστούν ότι είστε κάτοικος του κράτους τους.

Έτσι, πήραμε μια διεύθυνση Τέξας και άδεια οδήγησης, καταχωρήσαμε τα οχήματά μας στο Τέξας και εγγραφόμαστε στο Τέξας, το οποίο καθιέρωσε την βάση μας στο Τέξας. Μέρος του λόγου για τον οποίο επιλέξαμε το Τέξας ως οικιακή βάση είναι ένα κοινό, οικείο. Ζούμε εδώ και πολλά χρόνια και όπως οι νόμοι του Τέξας και ο τρόπος ζωής. Οι άλλοι λόγοι είχαν να κάνουν με τη σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της διαμονής σε άλλα κράτη και επέλεξαν τι ταιριάζει στις ανάγκες μας.

Για όσους από εσάς χρειάζεστε να εγκαταστήσετε την κατοικία σας για να ταξιδέψετε με πλήρες ωράριο, αυτές οι δύο υπηρεσίες home base / mail forwarding αποτελούν καλά παραδείγματα του τι είναι διαθέσιμο. Για άλλους, μια αναζήτηση στο "RV home base" θα περιλαμβάνει άλλες επιλογές, βιβλία και πόρους.

Escapees RV Club

Οι Escapees προσφέρουν μια σειρά από καλά οργανωμένες υπηρεσίες και εκδηλώσεις. Τα οφέλη των μελών περιλαμβάνουν: πρόσβαση σε Πάρκα RV Rainbow, co-ops και εκπτωτικά πάρκα σε διάφορες πολιτείες. Εκπαιδευτικά σεμινάρια Escapade: ένα μηνιαίο περιοδικό. HOPS (εκδηλώσεις όπως αγώνες NASCAR ή ακόμα και κρουαζιέρες). ένα φόρουμ RV. ένα εξαιρετικά μοναδικό κέντρο φροντίδας στην έδρα τους στο Livingston (παρέχει ημερήσια γεύματα, μεταφορά σε ιατρικά ραντεβού, βοήθεια νοσοκόμου LVN, φροντίδα ενηλίκων με CNA και πολλά άλλα, σε ατμόσφαιρα RV).

Τα μέλη μπορούν επίσης να κερδίζουν κουπόνια και εκπτώσεις με παραπομπή σε νέα μέλη.

Η υπηρεσία Escapees forwarding mail σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε τη συχνότητα και το επίπεδο υπηρεσίας που θέλετε από την προώθηση όλων των μηνυμάτων (συμπεριλαμβανομένου του ανεπιθύμητου ταχυδρομείου) σε ειδική διαλογή. Όλα τα επίπεδα περιλαμβάνουν το να τους διαβάζουν τα μηνύματά σας μέσω τηλεφώνου, να ελέγχουν την αλληλογραφία σας για ένα συγκεκριμένο κομμάτι ή απλά να σας ενημερώνουν για το τι έχετε λάβει.

Οι αμοιβές υπηρεσιών αλληλογραφίας περιλαμβάνουν μη επιστρεφόμενη αμοιβή εγκατάστασης και ακύρωσης, ελάχιστο προπληρωμένο υπόλοιπο ταχυδρομικών τελών και την επιλογή σας από μία υπηρεσία διαλογής / προώθησης αλληλογραφίας τριών επιπέδων. Τα ταχυδρομικά τέλη χρεώνονται στο υπόλοιπο σας με κόστος χωρίς επισημάνσεις.

Η ετήσια αμοιβή Escapees βασίζεται στη χώρα στην οποία ζείτε (ΗΠΑ, Καναδάς, Μεξικό, Αυστραλία, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία ή Ηνωμένο Βασίλειο) και εκπτώσεις εάν είστε ήδη μέλος της Passport America, Club Presidents, RV Gold Members, Thousand Trails ή Woodalls (είτε Καναδά είτε ΗΠΑ για κάθε μία.)

Escapees έχουν επίσης εμπορικές ιδιότητες που περιλαμβάνουν οφέλη όπως μια εξέχουσα λίστα στον ετήσιο οδηγό τους Escapees Travel Guide και την επιλογή να προωθήσουν την επιχείρησή σας στις Escapades τους.

Για να γίνετε κάτοικος του Τέξας, πρέπει να κάνετε ένα ταξίδι στο Τέξας για να πάρετε την άδεια οδήγησης του Τέξας. Το Τέξας το κάνει αρκετά εύκολο. Αν έχετε έγκυρη άδεια από άλλη χώρα, δεν θα χρειαστεί να κάνετε τις γραπτές ή μη αυτόματες εξετάσεις οδήγησης εκτός αν είστε κάτω των 18 ετών.

Μπορείτε να εγγραφείτε για να ψηφίσετε, να καταχωρήσετε τα οχήματα και τα ρυμουλκούμενά σας μέσω ταχυδρομείου και να τα ελέγξετε κάθε φορά που τα φέρετε στο Τέξας. Το Livingston και το Polk County έχουν πολύ φιλικές προς το περιβάλλον κυβερνήσεις και είναι περισσότερο από χρήσιμες αν χρειαστεί να τους καλέσετε.

Τα ετήσια τέλη εγγραφής είναι πολύ φθηνά.

Κλήση για πληροφορίες ESCAPEES RV Club, 936-327-8873 ή 888-SKP-2582
Polk County υπάλληλος και πληροφορίες των ψηφοφόρων 936 327-6804
Polk Cnty φορολογικός αξιολογητής-συλλέκτης 936-327-6801

Αμερική-γραμματοκιβώτιο

Εάν αποφασίσετε ότι μια κατοικία της Νότιας Ντακότα είναι καλύτερη για εσάς, ρίξτε μια ματιά στο Americas-Mailbox. Διαθέτουν τις χαμηλότερες συνολικές ετήσιες χρεώσεις οποιασδήποτε υπηρεσίας αποστολής αλληλογραφίας και υπηρεσίας οικιακής βάσης που γνωρίζουν, αλλά είναι πάντοτε συνετό να συγκρίνετε το κόστος των υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Προσφέρουν διάφορα επίπεδα διαλογής αλληλογραφίας καθώς και προώθηση για λογαριασμούς επιχειρήσεων.

Το Αμερικανικό γραμματοκιβώτιο μπορεί να σας εξοικονομήσει την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Νότια Ντακότα για να δηλώσετε τα οχήματά σας επειδή θα το κάνουν αυτό για σας μέσω πληρεξουσίου. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους στείλετε τα κατάλληλα έντυπα υπογεγραμμένα από συμβολαιογράφο μαζί με τα απαιτούμενα τέλη και φόρους, αν υπάρχουν.

Προσφέρουν επίσης έναν δωρεάν μήνα συμμετοχής σε κάθε νέο μέλος που αναφέρετε.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα μιας κατοικίας στη Νότια Ντακότα είναι ένας φόρος 3% μόνο στις αγορές οχημάτων, δεν απαιτούνται επιθεωρήσεις ασφάλειας ή θορύβου, δεν υπάρχει φόρος τροχιάς σε φιλικό προς το RVer Pennington County, σπίτι αμερικανικού ταχυδρομείου και χαμηλά ποσοστά ασφάλισης 50 κράτη.)

Τα μέλη Larry Boomgaarden και Susan Kallandar, εργάτες κατασκηνώσεων σε ένα πάρκο RV που μόλις επισκεφτήκαμε, δεν μπορούν να μιλούν αρκετά για το America-Mailbox.

"Είχα εξαιρετική, εξαιρετική εξυπηρέτηση από την Americas-Mailbox", λέει ο Larry. "Έγραψαν τα οχήματά μας χωρίς να χρειαστεί να πάμε εκεί, βοήθησαν με την ασφάλιση και τη μεταβίβαση τίτλων, η υπηρεσία αλληλογραφίας τους ήταν πάντοτε εγκαίρως και όταν τα επισκεφθήκαμε στο Rapid City όλοι ήταν τόσο φιλικοί και εξυπηρετικοί. Κατασκεύαζαν καινούρια διαμερίσματα με χώρους για ολονύκτια στάθμευση RV και θα έχουν επίσης δωμάτια για ενοικίαση σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε ενώ έχετε εξυπηρετήσει το RV σας. "

Μια γρήγορη κλήση προς τον Don Humes, ιδιοκτήτη της Americas-Mailbox, επιβεβαίωσε νέα σχετικά με το έργο επέκτασής τους.

"Έχουμε τρία δωμάτια ξενοδοχείων και μια καμπίνα για τους κατοίκους να χρησιμοποιήσουν για να ανταποκριθούν στην Ομοσπονδιακή Πράξη Αναγνωριστικών Πράξεων απαίτηση να ξοδεύουν τουλάχιστον μία νύχτα στο κράτος διαμονής σας. Μέχρι τον Μάιο 2011 αναμένουμε να αυξηθεί από 19 πλήρεις περιοχές σύνδεσης σε 60. Θα να έχετε ένα χώρο εξυπηρέτησης RV με μηχανικούς, έναν δημόσιο σταθμό γεφύρωσης και έναν χώρο για να σταθμεύσετε το RV σας αν θέλετε να το πουλήσετε. Έχουμε δίκιο στο I-90 έτσι θα έχετε μεγάλη έκθεση με εύκολη πρόσβαση την εγκατάσταση μας. "

Κατεβάστε ένα σετ πληροφοριών ή καλέστε για πληροφορίες 605-593-4496

Αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Office@Americas-Mailbox.com
Το Americas-Mailbox βρίσκεται στο Rapid City λίγο έξω από την έξοδο 61 στο I-90 κάτω από τη μεγαλύτερη σημαία των ΗΠΑ στο SD.

Επιλογή βάσης οικίας

Η επιλογή της αρχικής βάσης και της κατάστασης παραμονής σας δεν αποτελεί μικρή απόφαση. Πρέπει να λάβετε υπόψη περισσότερο από τον φόρο εισοδήματος. Θα θελήσετε να εξετάσετε τους νόμους της πολιτείας που σας επηρεάζουν

Ίσως αξίζει να σας συμβουλεύσει ένας δικηγόρος και να δημιουργήσετε νομικά έγγραφα, ώστε να μην υπάρχει κάποιο λάθος για το κράτος κατοικίας σας. Εάν διαθέτετε ακίνητη περιουσία ή έχετε διαθήκη σε οποιαδήποτε χώρα, ίσως χρειαστεί να φροντίσετε να εγκαταστήσετε πλήρως την κατοικία σας σε άλλο κράτος, καταγράφοντας όλα τα οχήματα, λάβετε άδεια οδήγησης, εγγραφείτε για να ψηφίσετε, καθορίζοντας τη θέλησή σας ή εμπιστοσύνη ή προηγμένες οδηγίες την προτιμώμενη κατάσταση. Ακόμα και τότε μπορεί να υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα με την παραμονή. Όπως ανέφερα νωρίτερα, τα κράτη επιθυμούν να παραμείνουν στους ψηφοφόρους και στους φορολογούμενους.

RV Αρχική Βάση Γεγονότα Σημείωση

Κράτη όπου δεν υπάρχει φόρος ή χαμηλό εισόδημα:

Εργαλείο σχεδιασμού βασικών εργαλείων RV

Ρυθμίστε ένα πλέγμα με κάθε κατάσταση που θα θεωρούσατε ως την βάση σας. Στη συνέχεια, κάντε μια στήλη για κάθε δαπάνη. σημαντικός νόμος ή άλλος παράγοντας που σχετίζεται με την παραμονή: