Φεστιβάλ Winter Party του Μαϊάμι Μπιτς

Παρακολουθώντας το Παγκόσμιο Διάσημο Πάρτι Χειμερινών Λέσβων LGBTQ στη Νότια Παραλία του Μαϊάμι

Λίγες πόλεις του κόσμου φιλοξενούν μεγαλύτερα και πιο λαμπερά γκέι κόμματα από το Μαϊάμι, συγκεκριμένα το South Beach, το οποίο υπήρξε ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των αεριωθούμενων GLBT και των ηλιοθεραπευτών για χρόνια. Οι διάσημες εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το αγαπημένο Λευκό Κόμμα που διοργανώθηκε στα τέλη Νοεμβρίου και ολοένα και περισσότερο το καλοσχηματισμένο Miami Beach Gay Pride της πόλης , το οποίο λαμβάνει χώρα στα μέσα Απριλίου, λίγο πριν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου LGBT του MiFo (που συνήθως διεξάγεται στα τέλη Απριλίου).

Ένα Φεστιβάλ LGBTQ είκοσι χρόνια ισχυρό

Και έπειτα υπάρχει το φημισμένο Φεστιβάλ Winter Party του Μαϊάμι Μπιτς, το οποίο λαμβάνει χώρα στα τέλη του χειμώνα και ήταν ένα must-παρευρέθηκαν για γλεντζέδες από τότε που ξεκίνησε πριν από δύο δεκαετίες. Έχοντας ξεχαστεί για περισσότερο από δύο δεκαετίες, το 2018 το Winter Party Festival θα λάβει χώρα από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 6 Μαρτίου. Περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες αναμένεται να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Το Winter Party Festival είναι μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων που παράγεται από την Εθνική Ομάδα Φιλικών και Λεσβιών, η οποία λαμβάνει ένα κομμάτι των προϊόντων της εκδήλωσης. Τα περισσότερα από τα χρήματα που πηγαίνουν πηγαίνουν σε μια ομάδα οργανισμών παροχής υπηρεσιών στη Νότια Φλόριντα, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος του Μαϊάμι.

Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε διάστημα έξι ημερών και περιλαμβάνουν πλήρες στρώμα πάρτι και συναντήσεις, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα πάρτυ γκέι πισίνας στη χώρα.

Η καλύτερη νυχτερινή ζωή LGBTQ στο Μαϊάμι

Πόροι όπως η λίστα των Mark στην South Beach, το HotSpots Magazine και το SoBeSocialClub.com έχουν συμβουλές για την τοπική ομοφυλοφιλική σκηνή και θα βρείτε επίσης πολλές πληροφορίες σχετικά με τη λέσχη και το χορό στον οδηγό Gay Bar Bars του Miami Beach.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πληροφορίες για τον τουριστικό προορισμό του Miami και Miami Beach από τον εξαιρετικό ταξιδιωτικό ιστότοπο GLBT που παράγεται από το ευρύτερο γραφείο συνεδρίων και επισκεπτών του Μαϊάμι καθώς και από το site του Miami-Dade Gay and Lesbian Εμπορικό Επιμελητήριο.