Το Λευκό Κόμμα του Μαϊάμι Μπιτς 2016

Γιορτάζοντας το θρυλικό White Party στο Μαϊάμι Μπιτς

Το Μαϊάμι Μπιτς είναι πολύ πιθανόν να είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα των κόμματος των γκέι κυκλωμάτων και η μεγάλη κυρία όλων αυτών των γεγονότων είναι η Εβδομάδα Λευκού Κόμματος του Μαϊάμι, η οποία ξεκίνησε το 1984 και διοργανώνεται από τον πιο γνωστό φορέα παροχής βοήθειας HIV / AIDS της Φλόριντα. Αυτό το εβδομαδιαίο έρανο των πραγματικά εντυπωσιακών, υψηλής τάσης κόμματα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στα τέλη Νοεμβρίου στο South Beach . Οι ημερομηνίες για το 2016 είναι 25 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου.

Αν δεν έχετε πάει ποτέ σε πάρτυ γκέι κυκλώματος ή δεν έχετε παρακολουθήσει ακόμα αυτό το μέρος, αξίζει να το προσθέσετε στο ημερολόγιο ταξιδιού σας - οι ένθερμοι γλεντάνες δεν θα χάσουν ποτέ το Λευκό Κόμμα.

Τα γεγονότα κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας εβδομάδας συναντήσεων και συναντήσεων είναι πάντα ενδιαφέροντα και αντλούν πολλά ταλαντούχους καλλιτέχνες και DJs.

Οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις του τρέχοντος έτους δεν ήταν ακόμα διαθέσιμες από αυτή τη γραφή, οπότε ελέγξτε εδώ για ενημερώσεις. Εν τω μεταξύ, εδώ είναι μια ματιά πίσω στην εορτασμό του περασμένου έτους:

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με την έναρξη του White Journey Party την Πέμπτη στο Nightclub Heart και με τον DJ Manny Lehman, το πάρτι της White Splash το Σάββατο στο Aloft South Beach Hotel και το φημισμένο White Party, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου με εκπληκτική 110-πόδι Grand Floridian mega γιοτ, που έβαλε ιστιοφόρο από τη Βόρεια Dock στο Bayfront Park για μια υπέροχη κρουαζιέρα και χαρακτήρισε DJ Roland Belmares.

Εδώ είναι ένα πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων White Party του Μαϊάμι.

Σημειώστε ότι από αυτό το γράψιμο, τα δωμάτια ήταν ακόμα διαθέσιμα στο ιστορικό National Hotel στο South Beach και το Aloft South Beach, τα οποία φιλοξενούν φέτος το Λευκό Κόμμα του Μαϊάμι.

Miami Gay Πόρων

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ομοφυλοφιλική σκηνή του Μαϊάμι, συμβουλευτείτε χρήσιμους ιστότοπους ομοφυλοφίλων, όπως το SoBeGayInfo.com, τον κατάλογο σημείων της South Beach και το SoBeSocialClub.com για πληροφορίες.

Το Μαϊάμι και το South Beach Gay Nightlife Guide έχουν λεπτομέρειες για μερικούς από τους κορυφαίους gay clubs στο Miami και το Dade County.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πληροφορίες για τον τουριστικό προορισμό του Miami και Miami Beach από τον εξαιρετικό ταξιδιωτικό ιστότοπο GLBT που παράγεται από το ευρύτερο γραφείο συνεδρίων και επισκεπτών του Μαϊάμι καθώς και από το site του Miami-Dade Gay and Lesbian Εμπορικό Επιμελητήριο.