Από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Metz με τρένο, αυτοκίνητο και πτήση

Ταξιδεύοντας από το Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παρίσι στο Metz, πρωτεύουσα της Λωρραίνης.

Διαβάστε περισσότερα για το Παρίσι και το κέντρο Pompidou-Metz στο Metz.

Ο Metz (προφέρεται "Mess") είναι η πρωτεύουσα της Λωρραίνης στην περιοχή Grand Est της Γαλλίας. Είναι πάντα μια σημαντική πόλη, σε μεγάλες εμπορικές διαδρομές από τη ρωμαϊκή εποχή. Βρίσκεται στον ποταμό Μοζέλα κοντά στο Autoroute de l'Est που συνδέει το Παρίσι με το Στρασβούργο , καθώς και τη βασική σιδηροδρομική διαδρομή του Στρασβούργου προς Βρυξέλλες. Στους ποταμούς Moselle και Seille, το Metz είναι γνωστό για τον γοτθικό καθεδρικό ναό του και τις τεράστιες ποσότητες του από τζάμια, τα οποία γεμίζουν το πέτρινο κτίριο με ένδοξα χρώματα.

Σήμερα, είναι εξίσου διάσημο για το Κέντρο Pompidou-Metz, ένα πολύ επιτυχημένο παρακλάδι του Κέντρου Πομπιντού στο Παρίσι. Με ένα τόσο εύκολο ταξίδι με τρένο από το Παρίσι, πολλοί άνθρωποι έρχονται μόνο για να επισκεφθούν το κέντρο της ημέρας. Διαθέτει σημαντικές προσωρινές εκθέσεις που αλλάζουν τακτικά, μερικές από τις οποίες χρησιμοποιούν υλικό από το κεντρικό κέντρο Πομπιντού στο Παρίσι. άλλοι προέρχονται από διαφορετικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

Ιστοσελίδα του Τουρισμού της Μετς

Παρίσι στο Μετς με το τρένο

Τα τρένα TGV για το Metz φεύγουν από το Gare de l'Est στο Παρίσι (Place du 11 Novembre, 10ο διαμέρισμα του Παρισιού) όλη την ημέρα. Το ταξίδι διαρκεί από 1 ώρα 24 λεπτά.

Μεταφορικές συνδέσεις με το Gare de l'Est

Άλλες συνδέσεις με το Metz από την TGV

Ο σταθμός Metz βρίσκεται στη θέση γενικός de Gaulle στο τέλος της οδού Gambetta απέναντι από το κεντρικό ταχυδρομείο. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης.

Συνδέσεις με το μετρό με τρένα υψηλής ταχύτητας TER

Οι δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβάνουν τη Νάνσυ (από 31 λεπτά). Στρασβούργο (από 1 ώρα 17 λεπτά). και το Λουξεμβούργο (από 49 λεπτά).

Κράτηση ταξίδι με τρένο στη Γαλλία

Να φτάσετε στο Metz αεροπορικώς

Αεροδρόμιο Metz Nancy Λωρραίνη
Route de Vigny
Μπαίνω
Τηλ .: 00 33 (0) 3 87 56 70 00
Δικτυακός τόπος

Το αεροδρόμιο Metz-Nancy-Lorraine βρίσκεται στο Goin, 16,5χλμ. Από το Metz, με λεωφορείο που διαρκεί 30 λεπτά και κοστίζει 8 ευρώ.

Προορισμοί από και προς το αεροδρόμιο Metz-Nancy-Lorraine

Το αεροδρόμιο πετάει στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας και σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς όπως το Άμστερνταμ, η Βαρκελώνη, το Ντίσελντορφ, η Βενετία, η Ρώμη, η Πράγα και το Λονδίνο. Για πτήσεις προς Νέα Υόρκη, θα πρέπει να αλλάξετε στη Νίκαια.

Παρίσι για το Μετς με το αυτοκίνητο

Η απόσταση από το Παρίσι στο Στρασβούργο είναι περίπου 332 χλμ. Και το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες και 15 λεπτά ανάλογα με την ταχύτητά σας. Υπάρχουν διόδια για το Autoroutes.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Για πληροφορίες σχετικά με την ενοικίαση αυτοκινήτου στο πλαίσιο του καθεστώτος μίσθωσης, το οποίο είναι ο οικονομικότερος τρόπος ενοικίασης αυτοκινήτου, εάν βρίσκεστε στη Γαλλία για περισσότερες από 17 ημέρες, δοκιμάστε την υπηρεσία Renault Eurodrive Buy Back Lease.

Να φτάσετε από το Λονδίνο στο Παρίσι