Προορισμός RV: Εθνικό Πάρκο Badlands

Ένα προφίλ RVers του εθνικού πάρκου Badlands

Ξέρετε ότι υπάρχουν ωκεανοί στη γη; Όχι οι παραδοσιακοί ωκεανοί που φαντάζεστε τώρα, αλλά οι ωκεανοί των αγρωστωδών και είναι ακριβώς εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μπορείτε να βρείτε το μεγαλύτερο αδιατάρακτο λιβάδι λιβαδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες στο νοτιοδυτικό τμήμα της Νότιας Ντακότα, στο σπίτι του Badlands National Park. Ας ρίξουμε μια σε βάθος ματιά στο Εθνικό Πάρκο Badlands, συμπεριλαμβανομένης μιας σύντομης ιστορίας, μια λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνουμε, πού να μείνουμε και την καλύτερη εποχή του χρόνου να επισκεφτούμε αυτό το εθνικό θησαυρό.

Μια σύντομη ιστορία του εθνικού πάρκου Badlands

Οι ένοπλοι Αμερικανοί άποικοι έχουν χρησιμοποιήσει την περιοχή Badlands ως κυνηγετικό πεδίο για 11.000 χρόνια. Η σύγχρονη ιστορία ξεκινάει πιο κοντά στις μεταγενέστερες δεκαετίες του 1800, καθώς οι νέοι άποικοι και οικοδεσπότες άρχισαν να διακινούν την απαίτησή τους στα λιβάδια και τα βουτά της περιοχής. Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι μετακόμισαν προς την περιοχή, η αξία των φυσικών τους πόρων κατέστη σαφής στους οικολογικούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του Theodore Roosevelt.

Badlands ιδρύθηκε ως Εθνικό Μνημείο στις 29 Ιανουαρίου 1939, αλλά δεν θα καθιερωθεί ως Εθνικό Πάρκο μέχρι τις 10 Νοεμβρίου του 1978. Το πάρκο αυτή τη στιγμή βλέπει μόλις κάτω από 900.000 ετήσιους επισκέπτες στα 242.000 στρέμματα.

Τι να κάνετε μόλις φτάσετε στο Εθνικό Πάρκο Badlands

Ο Πρόεδρος Roosevelt μίλησε πολύ για την σουρεαλιστική ομορφιά των Badlands, δηλώνοντας:

"Οι κακοί χώροι φαίνεται να είναι πιο ξένοι και πιο άγριοι από ποτέ, οι ασημένιες ακτίνες μετατρέποντας τη χώρα σε ένα είδος ζοφερή φαντασμάτων".

Ο Ρούσβελτ μιλάει για τους μοναδικούς λειμώνες, τα σπίτια, τους βουτύρους και τους γεωλογικούς σχηματισμούς που βρίσκονται στο Badlands.

Οι γραφικές κινήσεις και οι πεζοπορίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Εθνικού Πάρκου Badlands. Ένας από τους πιο δημοφιλείς δίσκους είναι ο δρόμος βρόχων Badlands Highway 240. Αυτός ο βρόχος θα σας κρατήσει μια ώρα χωρίς διακοπή, αλλά με τόσα πολλά πράγματα για να σταματήσετε και να δούμε το αυτοκίνητο θα σας κρατήσει πιθανότατα λίγες και ακόμη και αρκετές ώρες.

Ο οδηγός προσφέρει πολλές απόψεις των κυλιόμενων πεδιάδων και βουτύρων και να είναι επιφυλακτικοί για κάποια μεγάλη θέα άγριας ζωής, συμπεριλαμβανομένων bison, Bighorn πρόβατα και σκυλιά λιβαδιών.

Το Badlands προσφέρει διάφορες πεζοπορίες και μονοπάτια με όλες τις διαφορετικές αποστάσεις και επίπεδα δεξιοτήτων. Εάν θέλετε κάτι πιο εύκολο, δοκιμάστε το Trail Πόρτα ή Παράθυρο, και σε λιγότερο από ένα μίλι. Η πιο μετριοπαθής πεζοπορία περιλαμβάνει το βρόχο ρίζας ιατρικής 4 μιλίων και το μονοπάτι Κάστρο 10 μιλίων. Για μια υπέροχη θέα δοκιμάστε το Pass Saddle. Το ρολόι Saddle περνάει μόνο σε ένα τέταρτο μίλι, αλλά είναι ανηφορικό.

Υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνετε στο Εθνικό Πάρκο Badlands, συμπεριλαμβανομένων GPS περιπέτειες, περιηγήσεις με ξεναγό, κάμπινγκ στην εξοχή, μουσεία, εκθέματα και το υπέροχο νυχτερινό ουρανό των Badlands είναι ένα από τα πιο λαμπρά στη Βόρεια Αμερική. Σιγουρευτείτε για να φτάσετε σε ένα καλό σημείο προβολής για μερικές από τις καλύτερες ανατολές και ηλιοβασιλέματα σε ολόκληρη τη χώρα.

Πού να μείνετε στο Εθνικό Πάρκο Badlands

Εάν θέλετε να παραμείνετε στο πάρκο και να πάρετε ακόμα τις συνδέσεις κοινής ωφέλειας, έχετε μια επιλογή στο Cedar Pass Campground που περιλαμβάνει 96 τοποθεσίες που προσφέρουν υπέροχη θέα στα Badlands ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Αν χρειάζεστε κάτι που είναι λίγο πιο εξειδικευμένο για κάμπινγκ RV προτείνουμε το Badlands / White River KOA που βρίσκεται στο εσωτερικό της Νότιας Ντακότα.

Αυτό το KOA έκανε την λίστα μας ως ένα από τα πέντε κορυφαία πάρκα RV στη Νότια Ντακότα, ώστε να γνωρίζετε ότι έχει τις διασκέδαση και τις ανέσεις που χρειάζονται οι RVers.

Πότε για να πάτε στο Badlands National Park

Σε περίπου 900.000 ετήσιους επισκέπτες το Εθνικό Πάρκο Badlands θα έχει κάποια κίνηση, αλλά το άνοιγμα του πάρκου δεν δημιουργεί πάρα πολλές φραγμένες περιοχές. Το καλοκαίρι βλέπει θερμοκρασίες τη μέρα να φτάσουν τα υψηλά 80s και τα χαμηλά 90s ώστε να μπορεί σίγουρα να ζεσταθεί.

Σας προτείνω να επισκεφτείτε το Badlands την άνοιξη. Οι θερμοκρασίες μπορεί να κυμανθούν αρκετά την άνοιξη με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 30 και 80 βαθμών. Επιλέγω την άνοιξη επειδή είναι ένας καλός συμβιβασμός μεταξύ της κίνησης των ποδιών και του καιρού , και μπορείτε να δείτε κάποιες μοναδικές ανθοφόρες εκτάσεις.

Δοκιμάστε ένα συνδυασμό οδήγησης και πεζοπορίας για να δείτε τη μοναδικότητα των Badlands, για την οποία ο Theodore Roosevelt σημείωσε:

"... είναι τόσο φανταστικά σπασμένα σε μορφή και τόσο περίεργο στο χρώμα, που φαίνεται να μην φαίνεται σωστά να ανήκουν σε αυτή τη γη".