Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Νέα Ορλεάνη

Το NOLA αναδεικνύει την ένταση για τις αργίες

Μπορείτε να σκεφτείτε τη Νέα Ορλεάνη ως το μέρος που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια του Mardi Gras ή ένα παιχνίδι Super Bowl, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και για τις χειμερινές διακοπές. Το NOLA, κατά τη διάρκεια των διακοπών, είναι γεμάτο με φεστιβάλ, φωτισμούς δέντρων, caroling, συναυλίες και, κατά κύριο λόγο, σπουδαία ποδοσφαιρικά παιχνίδια κολλεγίων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, με εξαιρετικές αγορές στην γαλλική συνοικία και την οδό Magazine, τελικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ακόμη και αν δεν είστε στη διάθεση διακοπών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας στη Νέα Ορλεάνη, υπάρχουν πολλά για να σας διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εποχή-να είστε σίγουροι για να φτάσετε στην οδό Γάλλων στο Faubourg Marigny εάν ​​χρειάζεστε ένα διάλειμμα από όλα αυτά τα Χριστούγεννα πράγματα και θέλουν να ακούσουν μερικές σπουδαίες μουσικές πράξεις.

Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια μεγάλη εμπειρία Χριστουγέννων κατά την επίσκεψη στο Big Easy, εξερευνήστε την παρακάτω λίστα και σχεδιάστε το δρομολόγιό σας γύρω από αυτές τις μεγάλες παραδόσεις διακοπών της Νέας Ορλεάνης.