Τοποθεσίες Lewis και Clark στην ακτή του Ειρηνικού

Που:

Ο ποταμός Κολούμπια, ο οποίος διευρύνεται πριν εκκενωθεί στον Ειρηνικό Ωκεανό, είναι το σύνορο μεταξύ Όρεγκον και Ουάσιγκτον στην ακτή. Η εκστρατεία Lewis και Clark δημιούργησε το Fort Clatsop, τα χειμερινά τους τρίμηνα, κοντά στη σημερινή Astoria του Όρεγκον. Κατά τη διάρκεια αυτού του χειμώνα, τα μέλη του Σώματος εξέτασαν μέρη και στις δύο πλευρές του ποταμού, πηγαίνοντας τόσο νοτιότερα όσο η Θάλασσα και όσο πιο βόρεια είναι η Long Beach.

Τι γνώρισε ο Lewis & Clark:
Η εκστρατεία Lewis και Clark έφτασε στο Grays Bay στις 7 Νοεμβρίου 1805, χαρούμενη για να δει τι πιστεύει ότι είναι ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Μικρή καταιγίδα βροχόπτωσης τριών εβδομάδων σταμάτησε περαιτέρω ταξίδια. Είχαν κολλήσει στο "Dismal Nitch" για έξι ημέρες πριν το Corps καθιέρωσε αυτό που ονόμασαν "Station Camp" στις 15 Νοεμβρίου, παραμένοντας εκεί για 10 ημέρες. Η πρώτη τους ματιά στον πραγματικό Ειρηνικό ήρθε στις 18 Νοεμβρίου, όταν πετούν πάνω από το λόφο στο Cape Disappointment για να δουν μια άγρια ​​και αφιλόξενη ακτή.

Στις 24 Νοεμβρίου, με ψήφο ολόκληρου του Σώματος, συμπεριλαμβανομένης της Sacagawea και της Υόρκης, αποφάσισαν να κάνουν το χειμερινό τους στρατόπεδο στην πλευρά του ποταμού Όρεγκον. Επιλέγοντας έναν ιστότοπο βασισμένο στη διαθεσιμότητα του ελκ και του ποταμού πρόσβαση στον ωκεανό, το Σώμα έχτισε τα χειμερινά τρίμηνα. Κάλεσαν τον οικισμό τους "Fort Clatsop", προς τιμήν του φιλικού τοπικού λαού. Το οχυρωματικό κτήριο ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου 1805.

Όλος ο χειμώνας ήταν υγρός και άθλιος για το Σώμα. Εκτός από την ανάπαυση και την ανανέωση των προμηθειών τους, τα μέλη της Expedition πέρασαν το χρόνο τους εξερευνώντας την γύρω περιοχή.

Η ελπίδα τους να συναντήσουν ένα ευρωπαϊκό εμπορικό πλοίο παρέμεινε ανεκπλήρωτο. Ο Lewis και ο Clark και το Σώμα της Discovery παρέμειναν στο Fort Clatsop μέχρι τις 23 Μαρτίου 1806.

Δεδομένου ότι ο Lewis & Clark:
Η Αστόρια, το Όρεγκον, που ιδρύθηκε μόλις λίγα χρόνια μετά το χειμώνα 1805/1806 του Σώματος στο Fort Clatsop, ήταν ο πρώτος μόνιμος οικισμός των ΗΠΑ στην ακτή του Ειρηνικού.

Με τα χρόνια, οι άνθρωποι έχουν προσελκύσει τις εκτάσεις γύρω από το στόμα του ποταμού Κολούμπια για διάφορους λόγους, ξεκινώντας από το εμπόριο γούνας. Αργότερα, τα αλιεύματα, οι μεταφορές, ο τουρισμός και οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις αποτέλεσαν τα κυριότερα σημεία της περιοχής.

Τι μπορείτε να δείτε και να κάνετε:
Το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Lewis και Clark περιλαμβάνει 12 διαφορετικές τοποθεσίες που βρίσκονται στις πολιτείες του Όρεγκον και της Ουάσινγκτον. Τα σημαντικότερα αξιοθέατα που επισκέπτονται το πάρκο περιλαμβάνουν το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Lewis και Clark στο State Disappointment State Park κοντά στο Ilwaco της Ουάσινγκτον και το κέντρο επισκεπτών Fort Clatsop κοντά στο Astoria του Όρεγκον. Και οι δύο είναι ένα από τα αξιοθέατα του Highlight σε όλο το Lewis και το Clark Trail και συνιστάται ιδιαίτερα.

Νισμάλ Ντικ (Ουάσινγκτον)
Σήμερα η γη έχει διατηρηθεί, με μια κοντινή μερίδα που χρησιμεύει ως περιοχή καθιστικού δρόμου. Η τοποθεσία Dismal Nitch προσφέρει υπέροχη θέα στον ποταμό Κολούμπια, την τοπική άγρια ​​φύση και τη γέφυρα Astoria-Megler.

Σταθμός Camp (Ουάσινγκτον)
Μόλις απελευθερώθηκε από την «τρελή κακοσμία», η εκστρατεία Lewis και Clark εγκαταστάθηκε σε μια καλύτερη περιοχή στρατόπεδων, που διαμένουν εκεί από τις 15 έως τις 25 Νοεμβρίου 1805. Κάλεσαν αυτό το site "Camp Camp" και το χρησιμοποιούσαν ως βάση για να εξερευνήσουν την περιοχή ενώ αποφασίζοντας τα επόμενα βήματα.

Η τοποθεσία του Σταθμού Κατασκηνώσεων, που είναι επίσης ένας σημαντικός αρχαιολογικός χώρος, βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη ως πάρκο και ερμηνευτική έλξη.

Κρατικό Πάρκο Απογοήτευσης Ακρωτηρίου (Ουάσινγκτον)
Το Ilwaco, η Ουάσιγκτον και το Κρατικό Πάρκο Disappointment Cape βρίσκονται στο στόμιο του ποταμού Κολούμπια. Ήταν εδώ που οι Lewis και Clark και το The Corps of Discovery έφτασαν τελικά στο στόχο τους - τον Ειρηνικό Ωκεανό. Το Εθνικό Ιστορικό Πάρκο Lewis και Clark παρουσιάζει την ιστορία τους, προσφέροντας εκθέματα και αντικείμενα, καθώς και τοιχογραφίες και φωτογραφίες που αντιστοιχούν σε καταχωρήσεις περιοδικών εκθέσεων. Άλλα αξιοθέατα στο Cape Disappointment State Park και στη γύρω περιοχή περιλαμβάνουν το Fort Canby, το Φλόριντα Head Lighthouse, το Colbert House Museum, το Ινστιτούτο ερμηνευτικών κέντρων Fort Columbia και το μουσείο House Officer's Officer's Fort.

Κάμπινγκ, βαρκάδα και beachcombing είναι μερικές από τις ευκαιρίες αναψυχής που διατίθενται στους επισκέπτες του Cape Disappointment State Park.

Κέντρο κληρονομιών & επισκεπτών Fort Clatsop (Όρεγκον)
Το Σώμα της Ανακάλυψης έκτισε τα χειμερινά τους τετράγωνα, που ονομάζεται Fort Clatsop, κοντά στη σύγχρονη Astoria του Όρεγκον . Παρόλο που η αρχική δομή δεν επιβιώνει πλέον, δημιουργήθηκε ένα ρεπλίκα χρησιμοποιώντας τις διαστάσεις που βρέθηκαν στο περιοδικό του Clark. Οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στο φρούριο, να δουν ζωντανές ανακατασκευές της καθημερινής ζωής του Σώματος, να κάνουν πεζοπορία ή να πετάξουν στο Netul Landing και να δουν αντίγραφα αποτυχιών στην Canoe Landing. Μέσα στο Κέντρο Επισκεπτών Fort Clatsop μπορείτε να εξερευνήσετε συναρπαστικά εκθέματα και αντικείμενα, να δείτε δύο ενδιαφέρουσες ταινίες και να δείτε το κατάστημα δώρων και βιβλίων τους.

Φορτίο προς θαλάσσιο ίχνος (Όρεγκον)
Το Fort to Sea Trail, ένα μονοπάτι πεζοπορίας 6,5 μιλίων, πηγαίνει από το Fort Clatsop στην περιοχή ψυχαγωγίας Sunset Beach του Όρεγκον. Το μονοπάτι περνά μέσα από πυκνά τροπικά δάση και υγρότοπους στον Ειρηνικό Ωκεανό, περνώντας από το ίδιο έδαφος που ταξίδεψε το Σώμα της Discovery κατά τη διάρκεια της χειμερινής εξερεύνησης και των δραστηριοτήτων τους.

Ecola State Park (Όρεγκον)
Μετά από να διαπραγματευτεί με μια τοπική φυλή για το blubber από μια πρόσφατα κυνηγημένη φάλαινα, αρκετά μέλη του Σώματος αποφάσισαν τόσο να δουν τα ίδια τα φαλαινικά απομεινάρια και να αποκτήσουν περισσότερη υγρασία. Η περιοχή του beached-φαλαινών βρίσκεται στο πάρκο Ecola State Park. Αυτό το δημοφιλές πάρκο παίρνει το όνομά του από το Ecola Creek, το οποίο έλαβε το όνομά του από το Clark. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε το ερμηνευτικό μονοπάτι Clatsop Loop μήκους 2,5 μιλίων, όπου μπορείτε να απολαύσετε την ίδια δύσκολη διαδρομή που χρησιμοποιείτε οι Clark, Sacagawea και άλλα μέλη της Expedition. Άλλες δραστηριότητες στο Ecola State Park περιλαμβάνουν σέρφινγκ, πικ-νικ, θέαση στο φάρο, κατασκήνωση και εξερεύνηση στην παραλία. Αυτό το εξαιρετικά γραφικό τμήμα της ακτής του Όρεγκον βρίσκεται ακριβώς βόρεια της Cannon Beach .

Η Αλάτι Έργα (Όρεγκον)
Το The Salt Works βρίσκεται στο Seaside του Όρεγκον και αποτελεί μέρος του Εθνικού Ιστορικού Πάρκου Lewis και Clark. Αρκετά μέλη του Σώματος ίδρυσαν στρατόπεδο στην περιοχή για το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του 1806. Κατασκεύασαν έναν κλίβανο για την παραγωγή αλατιού, ο οποίος ήταν απαραίτητος για τη διατήρηση και την προετοιμασία των τροφίμων. Ο χώρος είναι καλά διατηρημένος με εξαιρετική ερμηνευτική σήμανση και μπορεί να επισκεφθείτε όλο το χρόνο.